09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ay o nasıl oluyor ipek,
günahmı yıldız name baktırmak peki

valla gofretim ben teee üniversite zamanı baktırmıştım çok çok fahiş bir rakama.
kadın benim adımı yaşımı ana adı baba adı aldı.
sonra arapça yazılı bir kitap açtı. her haltımı söyledi.
geleceğe dair deee. hepsi çıkıyor teker teker. eşimin işini adını.tam adını demedi ama içinde yan yana olacak harfleri söyledi.
sadece 3 çocuğun olacak 1 i düşük olacak 2 kalacak dedi o çıkmadı.
bir de o zaman hayatımda ne varsa bildi. hadi diyorum o 3 harflilerin işi ama ya gelecek?
resmen kadın dedi şu an hayatında olan biri var. ondan uzak dur. o çocuk bundan önceki eğitimini yurt dışında yapmış bir kızı çok sevmiş orada. bunun babası çok ünlü bir avukat. bunda bu ana varken bu çocuk evlenemez. senle geleceği yok bunun diye.. neler neler gofret.

bunu bende düşünmüyor değilim ipek
asla insan küçümsemek olarak değil, sadece dünyanın adaletsizliğine isyanım
ben daha çok emek verdim bu yaşıma kadar, hala da veriyorum
Allah sağlığımdan işimden etmesin ama , sadece maddi değil, manevi olarakda hazıra konanları emek vermeyenleri görünce sinirlenme iç burulma gibi durumları yaşıyorum bazen

Son düzenleme:

Son düzenleme:
Fal veya benzeri şeylere inanmıyorum
Hiç baktırmadım, baktırmayı da düşünmüyorum
Hatta şirk bu bence

Fal baktırırım, severim eğlenirim, inanır mıyım desen sallamam :)
dinlerle aram iyidir, okurum ederim, araştırırım amma velakin inanır mıyım desen tartışılır..
derin konular bunlar :) girmemekte fayda var o açıdan.

efsane??? hayırdır inşallah?

Ben neden baktın veya bakıyosun demem kimseye ama
Mantığıma tersse yapmam o şeyi

Fal da böyle bişey
Hatta ne işim olur derdim falla
Günah olduğunu sonradan öğrendim

Günah diye vazgeçmedim yani, saçma geldi bana
Biri kahvedir fasulyedir birşeye bakıp bana sen bunu yaşadın yaşayacaksın dese ne kadar inandırıcı gelir ki diye düşündüm

ahh canım ahh aynen. buna benzer çok örnek var çevremizde. mankenlere bak sadece güzeller diye hoop sosyeteye giriyor bir elleri yağda bir ellleri balda..
şikayetçi değilim elbette sonsuz şükrüm var yaşadığım hayata amma velakin bazen insan içinde bulunduğu durum karşısında söylenmiyor değil.

Çek fotocu demeyi çok isterdim ama değil.. iş yerimle ilgili..

anlatsana,hiç tahminim yok valla..

Anlatıyorum quartacım..
Şimdi bugün yine halk egitime gittim işim vardı bitirince okula döndüm.
Müdürüm çağırdı gittim..
Bana şey dedi öğretmenlerden şikayet geldi.
Kadınlar külübüne giriyormuşsun devamlı onları rahatsız etmiş dedi..
Şok üstüne şok yaşadım..
Ben görevimi yapıyorum ama dedim kadınlar külübünde takılmak yasak mı ne alaka dedim hani işleri bırakıp takılsam neyse de görevimi yapıyorum..
Zaten çok sıkta burda değilimdir..
Neyse müdürüm işte öğretmenler gidene kadar girmeyiver boş boş kaldığını görünce kıskanmışlardır dedi.
Ama var ya nasıl sinir oldum! Yok böyle birşey ya !
Öğretmenler sabah 9 da iş başı yapıyorlar 14.30 da çıkıyorlar
Ben ise 5 de çıkıyorum..
Ne istiyorlar benden ya !
Müdürüm onlar gittikten sonra girersin istediğin yere onlar varken göze batma dedi..
Tamam dedim çıktım..
Çok sinirlendim ama ya size ne benim özelimden ya

Şirk koşmak farklı bir şey haşa..

sadece his dedim, inanın bana ve başınıza bunlar gelecek demedim, diyemem ki.

tercih meselesi, sadece yıldızname ters geliyor bana.

şimdi şöyle bir şey var: ben rüyalarımı gerçek hayatta yaşıyorum. diyelim ki dün gece bir rüya gördüm ya benzeri oluyor ya da tamamen aynısı. ama mutlak bağlantılı bir şey oluyor. bu his. ama sen nasıl hissediyorsun. azcık bir görsek diyorum.

Kötü olmuş :97:

Onlar niye seni ispikliyo
Üstler mi senden ve sevmiyolar mı

Onlar nerden görmüş senin girdiğini?

iyi de nerden görüyorlar senin nereye girip çıktığını? hem onlar derse girmiyo mu? anlamadım valla..

bak şimdi müdürünü ben çok güvenilir bulmadım. hem personelini dedikodu ediyor hem de seni kolluyor gibi görünüyor. yani dışarıda da senin kuyunu kazacak bir insan gibi.
ikinci olarak herkesin iş yerinde bu tür siteler sorun olur. hepimiz gizliden giriyoruz sonuçta.
gizleyemedin mi merve girdiğin zamanları. en azından onlar dersteyken falan girseydin.

ha birde buraya baktığım falı tartışmaya gelmedim, sadece sizinle sohbet ederim diye düşündüm.

sanırım çıksam iyi olacak...

iyi sohbetler,kendinize iyi bakın...

Esmer kimse seni yargılamıyo yanlış anlama lütfen istediğin zaman sohbete gelebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…