ay o nasıl oluyor ipek,
günahmı yıldız name baktırmak peki
Canlar size kötü haberim var neler oldu tahmin edin yok artık dedirtecek olay yaşadım öğleden sonra çok pis sinirliyim aslında !
Öyle bir laf var gerçekten. Allah çirkin şansı versin diye. Yani bunun da bir adaleti vardır da bilemeyeceğim artık nereden geliyor..ben inek gibi çalıştım okudum ettim hayatım boyunca çalışmam gereken bir adamla evlendim… aynı mahallede bir kız vardı liseden sonra okumadı bir yere girdi sekreter olarak. Güzel çirkin diye ayırt etmeyi sevmiyorum ama hakkını da yemem güzel değildi asla.. sonra noldu biliyor musun.. kız bir nöröoloji doktoruyla evlendi hem de kadrolu ssk da çalışan. Ev aldılar kıza döşediler falan. İşten de çıktı. Kızı oldu kızına bakıyor şimdi. Bir eli yağda bir eli balda.. bir eli arabada . ankara kazan o kepçe.. sonra düşündüm..ben de çok çalıştım her zaman ama o kadar rahat değilim. Ya da emine erdoğana bakın.. kadın ilk okul mezunu ama first layd lerle aynı yerde ne konuşmalar yapıyor gibi…
Canlar size kötü haberim var neler oldu tahmin edin yok artık dedirtecek olay yaşadım öğleden sonra çok pis sinirliyim aslında !
İpeğim inanmaman önemli değil, baktırman önemli. Şu kadarını söyleyeyim dini fetva verecek kadar işin ehli değilim ama, gaybı Allahtan başkasının bilemeyeceği ayet ile sabitken bir merakla (inanmasan bile) fal baktırman, ayeti inkara götürür. Çok tehlikeli. Zaten bilmemiz gerekseydi Allah bize bildirirdi, önüne ne geliyorsa yaşamak gerek bence.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
kesinlikle haklısın, kimse geleceği Allah'tan başka bilemez.
mesela ben bakarken asla katti konuşmam sadece his..
ve fala göre hareket edip hayatını ona endeksleyenler var o durum hiç güzel değil.
sanırım Kur'an-ı Kerim 'den bakıyorlar ama hiç hoş değil o çünkü falla onu bağdaştırmak bana ters geliyor.
bakana,baktırana lafım yok sadece fikrimi söyledim
fal bakmak da aynı aslında..
sen neden bakıyorsun o zaman
bunu bende düşünmüyor değilim ipek
asla insan küçümsemek olarak değil, sadece dünyanın adaletsizliğine isyanım
ben daha çok emek verdim bu yaşıma kadar, hala da veriyorum
Allah sağlığımdan işimden etmesin ama , sadece maddi değil, manevi olarakda hazıra konanları emek vermeyenleri görünce sinirlenme iç burulma gibi durumları yaşıyorum bazen
Fotocu mu
anlatsana,hiç tahminim yok valla..
Şirk koşmak farklı bir şey haşa..
sadece his dedim, inanın bana ve başınıza bunlar gelecek demedim, diyemem ki.
tercih meselesi, sadece yıldızname ters geliyor bana.
fal bakmak da aynı aslında..
sen neden bakıyorsun o zaman
Anlatıyorum quartacım..
Şimdi bugün yine halk egitime gittim işim vardı bitirince okula döndüm.
Müdürüm çağırdı gittim..
Bana şey dedi öğretmenlerden şikayet geldi.
Kadınlar külübüne giriyormuşsun devamlı onları rahatsız etmiş dedi..
Şok üstüne şok yaşadım..
Ben görevimi yapıyorum ama dedim kadınlar külübünde takılmak yasak mı ne alaka dedim hani işleri bırakıp takılsam neyse de görevimi yapıyorum..
Zaten çok sıkta burda değilimdir..
Neyse müdürüm işte öğretmenler gidene kadar girmeyiver boş boş kaldığını görünce kıskanmışlardır dedi.
Ama var ya nasıl sinir oldum! Yok böyle birşey ya !
Öğretmenler sabah 9 da iş başı yapıyorlar 14.30 da çıkıyorlar
Ben ise 5 de çıkıyorum..
Ne istiyorlar benden ya !
Müdürüm onlar gittikten sonra girersin istediğin yere onlar varken göze batma dedi..
Tamam dedim çıktım..
Çok sinirlendim ama ya size ne benim özelimden ya
Çek fotocu demeyi çok isterdim ama değil..iş yerimle ilgili..
Anlatıyorum quartacım..
Müdürüm çağırdı gittim..
Şok üstüne şok yaşadım..
Ben görevimi yapıyorum ama dedim kadınlar külübünde takılmak yasak mı ne alaka dedim hani işleri bırakıp takılsam neyse de görevimi yapıyorum..
Neyse müdürüm işte öğretmenler gidene kadar girmeyiver boş boş kaldığını görünce kıskanmışlardır dedi.
Ben ise 5 de çıkıyorum..
Müdürüm onlar gittikten sonra girersin istediğin yere onlar varken göze batma dedi..
Tamam dedim çıktım..
Anlatıyorum quartacım..
Müdürüm çağırdı gittim..
Şok üstüne şok yaşadım..
Ben ise 5 de çıkıyorum..
Tamam dedim çıktım..
Anlatıyorum quartacım..
Müdürüm çağırdı gittim..
Şok üstüne şok yaşadım..
Ben ise 5 de çıkıyorum..
Tamam dedim çıktım..
ha birde buraya baktığım falı tartışmaya gelmedim, sadece sizinle sohbet ederim diye düşündüm.
sanırım çıksam iyi olacak...
iyi sohbetler,kendinize iyi bakın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?