09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

falcı ne zaman aldıracağını söylemedi mi bebişim

kır kafasına monte et kafadan bacak olsun
Falcı faldan anlasa gider sayısal loto iddia falan oynar, bunları kerizliyo işte

Ayyy kücük barış manco seni ben hep erkek cocukları gibi gezerim

Ben de hiç sevmem kolye bileklik falan, tek taktığım şey ilaçlı küpelerim bi de alyansım. Tek taşımı bile takmıyorum o derece.

ben de şu kombin yarışmasını kazanıp pro olayım bari

güzelmiş çek,ben de işaret parmağı severim..

Ben de katılsam mı bilemedim, bi tane prenses elbisem var onla gelebilirim.

Ben bi yarısmaya katıldım kazanırsam seni puro yapıcam bu sefer pazar akşamı belli olur

Gitmiyo dimi

Zaten nadiren sürerim
Tırnak yapım çok küçük, güzel durmuyo
Siyah severim ama gitmiyo bana diye beyaz ya da pudra sürerim sürersem

Sana soft renkler yakısır, french gibi mesela, ya da et rengi

ahahahah falcı geleceği bilse cinleri ona altılı ganyan sayısal loto hepsini söylerdi ahahahaha koptum

ben de bugün bunu taktım..,tabii küpem kolyem ve bilekliklerim de var..:):)

Eklentiler

• $IMG_1621.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 55
Ama sana öyle parlak beyaz gitmez işte, sana soft rakı beyazı gider. Git kendine flormar319 al beni sinirlendirme

Ben neyi seviyosam güzel odur

Bende nar çiçeğinin çok açığı mı desem pudra mı desem bi renk var
O süper oluyo

Catrine - 201 miş, sekreter sormuştu da bunu da ordan biliyorum
Yoksa hiç bilmem, rengini beğenirsem zart diye alırım

ahahahah falcı geleceği bilse cinleri ona altılı ganyan sayısal loto hepsini söylerdi ahahahaha koptum

kızım 3 harfli de insanı ürpertme

Dimi yani, madem geleceği biliyor gitsin sayısal oynasın ne insanlara laf anlatcam diye uğraşıyor, bunlar da inanıyo işte bak benim saftirik medim gitmiş 3 ay para yedirmiş

Ay mimkinatı yok o parmağıma yüzük takamam ama saatine bayıldım bende de sat manyaklığı var

sağol canım ,ama ne yazık ki 1-2 taşı düştü..şekillli taş olunca da bulamadım.orjinali de çok pahalıydı..kaldı öyle
saat de çok severim,kızım bana aksesuar diceksin yeter..takı toka,şal,ayakkabı,kemer,hastasıyım..

Ben seviyorum işaret parmağına da yüzüğü ama
Genelde büyük olduklarından ve ayarlı yüzükleri de sıkıp yamuk yumuk yaptığımdan düz durmuyo bende

Baş parmak ideal

yürü git cakacam bi tane

ahahahahah bunları kekliyo paralı cukka gerci ben de gitmiştim adam elimi tutup ellemişti beni ahahahah

kokoşsun kızım baska bişi demiyorum benim bi tane takı askım var kırk yılda bir takıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…