09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Biz inan her zaman dürüstüz. İcimizden ne geliyorsa onu söylüyoruz, kimsenin seni kırmak gibi bir niyeti olamaz

biliyorum Elmayra inan ki biliyorum, bende kimseyi kırmak istemem olurmu öyle şey.

İş hayatımda daha 1 senemi doldurdum o yüzden tekrar uyarı almak istemiyorum..
Bu öğretmenler çok tehlikeli..
Müdürümüzü bile burdan attırmaya kalktılar..
O yüzden müdürümün dediklerini yapacam
Sabah yokum malesef bu gerizekalı öğretmenler yüzünden ancak saat 2.30 dan sonra rahat rahat takılabilirim burda..
Başıma gelene bak olacak iş mi ya

Haklısın ama malesef girer girmez görürler kapıya yakın çünkü..

Bak cicim
Ben merdivenin başındaki masadayım
Asansörden inen de var merdivenden zıplayan da

Ama biraz gözleri dört açmak lazım
Yeni sekme aç, orada önemli bi site olsun ister haber ister senin işinle alakalı neyse

Biri gelince kk dan hemen diğer önemli sekmeye geç :13:

düşüncelerin için teşekkür ederim. sağol

elmişi bişey sorucam;hani şu bot vardı ya geçen konuşmuştuk,bende de var demiştin..onun topuk boyu 12 cm diyo ya,çok fazl değil mi,çok yüksek değil mi?

elmişi bişey sorucam;hani şu bot vardı ya geçen konuşmuştuk,bende de var demiştin..onun topuk boyu 12 cm diyo ya,çok fazl değil mi,çok yüksek değil mi?

Yüksek ya 12 punto epey yüksek benimki tas catlasın 7,5 flndır.

ben alt+tab olayını şimdi öğreniyorum süpersin hahahaha

Süperim tabi la :)

yok o zaman elmiş ben onu günlük giyemem,yani günlük derken hani işe falan giyemem..platformu da yok..zaten bel sıkıntılı..
ööfff çok da beğenmiştim neyse

Giyemezsin bebişim cok yksek o.

Ben kendiminkini kotondan almıştım biliyo musun, cok komik bir paraya. Öle bişi bakabilirsin

mervecim üzülme, bir süre idare et sonra sabahları da gelirsin. Simdi kafayı takmışlardır sana, ortalık bi durulsun

La ben yokken eksin mi oldu?
Gebertirim

Netim yok görür görmez telefona sarildim

Son 3 ayda fala verdiğim parayi soylesem niko kesin tepkiler beni:18:

La ben yokken eksin mi oldu?
Gebertirim

Netim yok görür görmez telefona sarildim

Son 3 ayda fala verdiğim parayi soylesem niko kesin tepkiler beni:18:

Yok be güzelim ne ekşını sıkıcı memur hayatı işte

mervecim üzülme, bir süre idare et sonra sabahları da gelirsin. Simdi kafayı takmışlardır sana, ortalık bi durulsun

İnşeALLAH canım sağol dertlerimi burda sizlerle dertleşerek unutabiliyorum zaten..
Müdürüme dedim eee ben ne yapacam şimdi boş zamanımda dedim oda kitap oku dedi..
Aslında iyi fikir ben kitap okumayı çok severim kitap kurduyum ama sizlerle olmak daha eğlenceli neyse 14.30 dan sonra sizlerle olacam nasipse artık öyle idare edecez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…