İnşeALLAH canım sağol dertlerimi burda sizlerle dertleşerek unutabiliyorum zaten..
Müdürüme dedim eee ben ne yapacam şimdi boş zamanımda dedim oda kitap oku dedi..
Aslında iyi fikir ben kitap okumayı çok severim kitap kurduyum ama sizlerle olmak daha eğlenceli neyse 14.30 dan sonra sizlerle olacam nasipse artık öyle idare edecez
La ben yokken eksin mi oldu?
Gebertirim
Netim yok görür görmez telefona sarildim
Son 3 ayda fala verdiğim parayi soylesem niko kesin tepkiler beni:18:
Kizlar polemiğe giemeyin bdvde..elmi, ceko
Mapista don tasiyama size soylim..
Netine noldu bebişim?
Son 3 ayın hesabını bi ara hatırlat keseyim o zaman :) Ebenin seni tokatladığı yerden pıçağı takayım da gör
kızlar ben takıya falan çok düşkünüm ya,bu tasarımlara aşık oldum yalnız yaa...hepsinden istiyorum,kolyeler muhteşem...
bakmak isterseniz..
https://www.markafoni.com/product/else-silver-13/kadn-kolye/
Kızım her gün falcıda herrrrr gün
Niko bebisim ebemin beni tokatladigi yere hazir picaa takmisken, oradaki yaglari da Aliver sana zahmet..bide ona para vermiim
çok severim ben de..mutlaka kolyem küpem olacak.zaten bileğimde 2 tane ince mavi boncuklu bileklik var hiç çıkartmam..yüzükler falan bayılırım..kolyelere de içim gitti,renkler tasarım falan..ankaradayken karanfilden çıkmazdım..Ben bi banlanırsam zaten don tasımaktan iflas edersiniz
Ben hic takı sevmem biliyo musun, cok cok az
5 üye ,10 ziyaretçi
ve sadece kendimi görüyorum
Niko bebisim ebemin beni tokatladigi yere hazir picaa takmisken, oradaki yaglari da Aliver sana zahmet..bide ona para vermiim
bacacıklarını kırcam ben onun.
Dün zılgıtı yedikten sonra kargomu anında getirdiler
Ama diğer ürün hala tedarik ediliyomuş, çüş..
çok severim ben de..mutlaka kolyem küpem olacak.zaten bileğimde 2 tane ince mavi boncuklu bileklik var hiç çıkartmam..yüzükler falan bayılırım..kolyelere de içim gitti,renkler tasarım falan..ankaradayken karanfilden çıkmazdım..
Ay bi de renkli oje sürmüş
Biz proyuz bebişim
r
Ay bi de renkli oje sürmüş
Elmi bebisim kredi çekince yaglarin da gitcek dedi falci..valla bildi bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?