- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
ben ne kadar safım ya
abım aradı bıraz once 1000 lık puzzle almıslar
esıyle 1 haftadır gecelerı 12:30 kadar oturup yapmıslar 300 parca kalmıs
bugun ege yatagın altında bulmus(annemle abım altlı ustlu annem egeyı gunduz evınde bakıyıor aksam alıyoruz) ve hepsını parcalamıs
hemen dedı gıdıp 1000 lık manzara resmı olan alıyorsunuz yapıp tamamlayıp bana verıyorsunuz
tamam dedım
bır hafta once abımın oglu 7 yasında annesıne gelıp anne 500 parcalık aldık demıstı
500-de 1000 de degılım parasındada degılım
ben ıncık cıncık seylerle ugrasamıyorum yapamam sabrım yok
ve aklıma oglum 1.5 yasındayken kuzenı tarafından kırılan besıgı geldı (zıplama sonucu)
3 kere oglanın odasındakı unıteyı duvardan gevsetmelerı geldı (en son bayramdan sonra usta cagırıp yaptırdık- zıra duvar dubel yerlerı genıslıyor tak cıkar tak cıkar)
gereksızmı alınganlık yaptım sımdı
bırde ben bunu kocama nasıl dıcem? utanırımkı
belki şaka yapmıstır yada sen saka algıla sen yiyegin dayısı bende onların halsıyım olur böle şeyler deseydin keske
Tosun iyi çok şükür, çok hareketli maşallah :) Bizim de haftaya kontrolümüz var bakalım...
Sovr yatarken soluna yat e mi, alıştır kendini.
tamm soluma yatim niye ama merak ettim sadece
zaten sırt üstü yatarken geriliyomuşumda bişi olcakmış gibi hissediyorum nedense , hep sağa yada sola dönerek yatıyorum
Dejavu!!! Bu yazıyı daha önce yaşamıştım ben
Resimlerimi görmeyen kaldı mı kaldırayım mı
aa niyeki sende mi öyle olmuştun yoksa bady
zaten sırt üstü yatarken geriliyomuşumda bişi olcakmış gibi hissediyorum nedense , hep sağa yada sola dönerek yatıyorum
Yooo en son sırt üstü yatınca karnım geriliyo filan yazılmıştı da o yüzden dejavu oldum :) sola yatki kan akışın düzgün olsun bebeğe de doğru oksijen yolla demek türkçesi :))
çek hayalet gibi dolaşıyosunGözünü kapat ayıplı konuşcaz
Fallleeeeeeeeeeeeeeeen
Nerdesin pamuğum sen yaaaa
Bankalara mı gömüldün benim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?