09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

belki şaka yapmıstır yada sen saka algıla sen yiyegin dayısı bende onların halsıyım olur böle şeyler deseydin keske

Tosun iyi çok şükür, çok hareketli maşallah :) Bizim de haftaya kontrolümüz var bakalım...

Sovr yatarken soluna yat e mi, alıştır kendini.

tamm soluma yatim niye ama merak ettim sadece

zaten sırt üstü yatarken geriliyomuşumda bişi olcakmış gibi hissediyorum nedense , hep sağa yada sola dönerek yatıyorum

sahibindenden yapılmıs buldum hazır yapılmıs ınsallah dolandırılmam
yapamamkı ben asla tek basıma 1 haftada

esıme besıgı asla soylemem ama egenın unıtesının defalarca abımın oglu tarafından asılma sonucu duvardan gevseıldtı one dogru egıldı kaydırak gıbı tovbe yarabbım ya

zaten sırt üstü yatarken geriliyomuşumda bişi olcakmış gibi hissediyorum nedense , hep sağa yada sola dönerek yatıyorum

Bebişim bak şimdi, zamanla büyüyen rahim sırt üstü yattığın zaman bağırsak ve ana toplar damara baskı yaptığı için hem dolaşımı yavaşlatıyor hem de bağırsağına yük bindiriyor, aynı şekilde sağa yattığın zaman da ana damara baskı yaparak dolaşımı yavaşlatıyorsun. Soluna yattığın zaman ise kan dolaşımı maksimuma ulaşıyor bebişine oksijen taşınımı ve de bebeğin eşi dediğimiz plesentaya besin taşınımı en üst seviyede oluyor. Hem zaten bebek de en çok sola yattığın zaman rahat ediyor, mesela benimki sırt üstü yada sağıma yattığım zaman tepiniyor soluna dön rahat edemiyorum diye Soluma dönüyorum uslu uslu uyuyor :)

Yooo en son sırt üstü yatınca karnım geriliyo filan yazılmıştı da o yüzden dejavu oldum :) sola yatki kan akışın düzgün olsun bebeğe de doğru oksijen yolla demek türkçesi :))

hııı dejavu olursun tabi bana kör cahil muamelesi etmiştiniz elmik cadalozuyla

elmik hastaneye mi gitti?

Sovr sen topiğin kaçıncı gebesisin? Artık topiği gebelik bölümüne taşıyacaklar

SOVR kuzummmmmmmmm tebrik ederim Allahım sağlıcakla
kucağına almayı nasip etsinnnnnnnn
sonunda başardınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…