09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Nobody sana bir şey sorucam. Canım bu büyük mutfak setleri oluyor ya oyuncak. Sizde var mı? Almak istiyorum da güvenilir nere bakabilirim ki

Yahu albert zaten gelen, ondan bahsediyorum, ailesiyle geldi, pat diye salona gelip babamın önünde evlenme teklif etti bana

senın Allah iyiliğini versin emi ben başkasıyla sandım ödüm çatladı yaaaaaaa

oyyyyyy Allahımmmm nasıl sevindimm nasıllll

anlatamam

eee normal küs olmanız senın gibi geçimsiz biriyle albert ne etsin

Ama birkaç gün önce ayrılmak istiyorum ben dedim sinirle, eminmisin dedi evet deyince suratıma kapattı telefonu ve şuan yine küsüz

Nobody sana bir şey sorucam. Canım bu büyük mutfak setleri oluyor ya oyuncak. Sizde var mı? Almak istiyorum da güvenilir nere bakabilirim ki

Ben de var barbie'ninkini aldım ben, metro market'den almıştım indirime girmişti o zaman 19.90 TL'ye almıştım şimdi sanırım 30-35 tl arasında.. bundan bendeki

ama şimdi ikeadan bunları sipariş ettim birde çadır aldım kurucaz eve açıkçası mutfak seti 3 gün ilgisini çekti sonra sallamadı daha... sıkıldı benim hanım bu tip şeylerle daha çok oynayacak gibi market kuracak satacakmış herkese..

Bundan bizde de var da ben şey istiyorum bir sitede görmüştüm portatif gibi baya konforlu. Netten fiyatlara baktım 300-400 diyor ama ölçülere baktım dandik minnak bişey. Ama resimde heybetli duruyor. Bir de kullanılan malzeme nasıl falan derken güvenemiyorsun tabi. Ne kadar bu sepetlerin fiyatı ben de alabilirim.link verir misin?

Açık söyliyim bi oyuncağa 300-400 veremem, çok mantıklı gelmiyor bana. Zaten çok uzun süreli de oynamıyorlar yaşları gereği çabuk sıkılıyorlar. Bu pofuduklarıda ikeanın sitesinden aldım, ikea.com.tr'ye girersen oyuncaklar bölümünde 3-7 yaşa bak.. Oradan seçtim aldım, birde orada bi panayır çadırı var onu sipariş ettim.

Çadırla çok eğleniyor benim kızlar, içerisine kuruyorlar tükanı, market kasaları var bide biri müşteri oluyo biri satıcı.. bende yiyici :))

Biz bunu şöyle yapıyoruz. Plastik sebzelerin dışında evde olan ne varsa: meyve suyu, süt, mandalina, soda vs vs mutfaktan odaya geliyor aynen sizin gibi Pazar açıyoruz. Ya da market… market arabası var zaten ona göre alış veriş falan yapıyoruz. Bir de migrosun bir ara 25 tl üstü alış verişlerde minyatür malzeme kampanyası vardı ya oradan da baya malzememiz var. Eş dost da verdi. Çok güzel ve eğlenceli oluyor.

Onu bizde yapıyoruz da ben sıkıldım artık mutfaktan eşya taşımaktan :)) o yüzden bunları sipariş ettim birde bunlar yıkanıyormuş, o açıdan iyi geldi bana. bizim evde en çok vakit geçirdikleri yer yazı tahtaları ve boyunca bi abaküsleri var o abla pek seviyor toplasın çıkartsın tahtada da bolca yazıp çiziyor.

ben de alamam zaten bir de netten. ama ilk okul bilmem kaçıncı Sınıfa kadar oynayacaksa neden olmasın. Bir de senin 2 çocuk ½ gibi
Bunların baya iyileri varmış zaten ikea da falan alanlar var. Tahta.. olsa güzel olurdu da yine de pahalı gerçekten.ne güzel senin iki kız. Çoğu zaman sana ihtiyaçları olmaz. Benim tek olunca istersen oynama

Bak bu 600 tl imiş. Yuhhh yani tekzende bu fiyata gerçek mutfak bulursun be.

Eklentiler

• $mutfak.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 26

Ben seviyorum onlarla oynamayı biri anne oluyo biri baba ya da bazen biri doktor diğeri hemşire beni de ya çocuk ya da hasta yapıyorlar. Genelde birbirlerine yetselerde tüm gün işte olunca özlüyorlar ben de onları özlüyorum onlarla mutlaka vakit geçiriyorum. Geçen çok güldürdü beni iki saat uğraştırdı kukla yaptırdı sonra beğenmedim dedi attı

yerim ben onu şimdiden biliyo rahatını , tamam şekerim dikkat ederim dediklerine

zaten normalde pek rahat , gamsız hiçbişi düşünmeyen insan , bi anda pimpirikli, herşeyi takan , en küçük ayrıntıya dikkat eden bi insaana dönüştüm ,

duygu değişimi olur derlerdi de kendimde gördüm kesin inandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…