nasıl yani yaaaa hemen mi kabul ettin
onun nsıl unuttun yaaa bi anda
Hazır Çek yokken Çek'i Çekiştirelim?
Yahu albert zaten gelen, ondan bahsediyorum, ailesiyle geldi, pat diye salona gelip babamın önünde evlenme teklif etti bana
senın Allah iyiliğini versin emi ben başkasıyla sandım ödüm çatladı yaaaaaaa
oyyyyyy Allahımmmm nasıl sevindimm nasıllll
anlatamam
eee normal küs olmanız senın gibi geçimsiz biriyle albert ne etsin
Nobody sana bir şey sorucam. Canım bu büyük mutfak setleri oluyor ya oyuncak. Sizde var mı? Almak istiyorum da güvenilir nere bakabilirim ki
Ben de var barbie'ninkini aldım ben, metro market'den almıştım indirime girmişti o zaman 19.90 TL'ye almıştım şimdi sanırım 30-35 tl arasında.. bundan bendeki
Eki Görüntüle 854238
ama şimdi ikeadan bunları sipariş ettim birde çadır aldım kurucaz eve açıkçası mutfak seti 3 gün ilgisini çekti sonra sallamadı daha... sıkıldı benim hanım bu tip şeylerle daha çok oynayacak gibi market kuracak satacakmış herkese..
Eki Görüntüle 854239 Eki Görüntüle 854240 Eki Görüntüle 854241
Bundan bizde de var da ben şey istiyorum bir sitede görmüştüm portatif gibi baya konforlu. Netten fiyatlara baktım 300-400 diyor ama ölçülere baktım dandik minnak bişey. Ama resimde heybetli duruyor. Bir de kullanılan malzeme nasıl falan derken güvenemiyorsun tabi. Ne kadar bu sepetlerin fiyatı ben de alabilirim.link verir misin?
Biz bunu şöyle yapıyoruz. Plastik sebzelerin dışında evde olan ne varsa: meyve suyu, süt, mandalina, soda vs vs mutfaktan odaya geliyor aynen sizin gibi Pazar açıyoruz. Ya da market market arabası var zaten ona göre alış veriş falan yapıyoruz. Bir de migrosun bir ara 25 tl üstü alış verişlerde minyatür malzeme kampanyası vardı ya oradan da baya malzememiz var. Eş dost da verdi. Çok güzel ve eğlenceli oluyor.
Açık söyliyim bi oyuncağa 300-400 veremem, çok mantıklı gelmiyor bana. Zaten çok uzun süreli de oynamıyorlar yaşları gereği çabuk sıkılıyorlar. Bu pofuduklarıda ikeanın sitesinden aldım, ikea.com.tr'ye girersen oyuncaklar bölümünde 3-7 yaşa bak.. Oradan seçtim aldım, birde orada bi panayır çadırı var onu sipariş ettim.
Çadırla çok eğleniyor benim kızlar, içerisine kuruyorlar tükanı, market kasaları var bide biri müşteri oluyo biri satıcı.. bende yiyici :))
Gittim geldim hala ayıplı şey konuşamamışsınız.
ben de alamam zaten bir de netten. ama ilk okul bilmem kaçıncı Sınıfa kadar oynayacaksa neden olmasın. Bir de senin 2 çocuk ½ gibi
Bunların baya iyileri varmış zaten ikea da falan alanlar var. Tahta.. olsa güzel olurdu da yine de pahalı gerçekten.ne güzel senin iki kız. Çoğu zaman sana ihtiyaçları olmaz. Benim tek olunca istersen oynama
Nick kimse yok kiama konu olsa kokusunu alan gelir.
Konu açın işte hazır patron da yokken
Elmik olsaydı çoktaann bişeyler anlatmıştı :))
Bebişim bak şimdi, zamanla büyüyen rahim sırt üstü yattığın zaman bağırsak ve ana toplar damara baskı yaptığı için hem dolaşımı yavaşlatıyor hem de bağırsağına yük bindiriyor, aynı şekilde sağa yattığın zaman da ana damara baskı yaparak dolaşımı yavaşlatıyorsun. Soluna yattığın zaman ise kan dolaşımı maksimuma ulaşıyor bebişine oksijen taşınımı ve de bebeğin eşi dediğimiz plesentaya besin taşınımı en üst seviyede oluyor. Hem zaten bebek de en çok sola yattığın zaman rahat ediyor, mesela benimki sırt üstü yada sağıma yattığım zaman tepiniyor soluna dön rahat edemiyorum diyeSoluma dönüyorum uslu uslu uyuyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?