09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

İpek bizim patron çok seviyeli bi adam, abi deriz ama yeri gelir bana bile Nick Hanım diye hitap eder, hem çok iyi hem de çok soğuktur çok resmi bi adamdır. Yani rahat değiliz sandığın gibi :) Diğer bayan arkadaş ona Bey diye hitap eder, ben abi derim ama örnek veriyorum "abi senin annen" diyemem, adama sen kelimesini kullanmaya çekinirim "sizin" derim.

anladım nick. yine de iyiymiş. para verip bir şey alın da yiyelim demesi

Ben bu şehre gelene kadar hiç cumartesi çalışmadım, tuhaf geliyor bana c.tesileri işe gelmek gıcık oluyorum günüm bitiyor saat 3'e kadar kös kös otur..

Antalya idi değil mi?
Oranın herşeyi tuhaf ablamm bide neresi?
Biz sidedeyiz ant.da senenin yarısı ist yarısı ant. geçiyo

Konyaaltı kuzum, sen Antalya'damısın?

Şuan ist. ordada evimiz var kışın orda geçiyo genellikle ama hiç belli olmuyo ya işlerin durumuna bağlı senenin yarısında orda oluyoruz ama mutlaka side taraflarında pek avm olmadığı için ihtiyaçlarımızı terra cityden falan gideriyoruz mecburen Konyaaltı candır kışın insan oluyo enazından

Ben bu şehre gelene kadar hiç cumartesi çalışmadım, tuhaf geliyor bana c.tesileri işe gelmek gıcık oluyorum günüm bitiyor saat 3'e kadar kös kös otur..

anacım neden o kadar uzun? ben bile 1 e kadar çalışıyorsam 3 ün mantığı ne? hadi 4 desem işçi milletine göre ayar çekmişler desem o da değil. neden 3?

bilgisayarım bozuldu kızlar ya şükrü mü yaptı kendiliğnden mi oldu anlamadım :/ ansızın gittim dün o yüzden kusura bakmayın. öpüyorum herkesi beni özleyin anacığım

Günaydınnnnn kızlarrr
hafta sonu dolu dolu gectı sımdıde ısımın basındayım
:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…