- 8 Aralık 2012
- 10.602
- 6.964
- 248
nick ne ilginç bir patron sizinki.
abi falan demeniz de..
hem iyi hem kötü.. iyi olan yanı rahat olabilrisiniz. ama araya abi vs girince naz çekme çok olur sanki. iş olunca kalıverin kızlar gibi...
bizim patronların odasına destursuz giremeyiz.
İpek bizim patron çok seviyeli bi adam, abi deriz ama yeri gelir bana bile Nick Hanım diye hitap eder, hem çok iyi hem de çok soğuktur çok resmi bi adamdır. Yani rahat değiliz sandığın gibi :) Diğer bayan arkadaş ona Bey diye hitap eder, ben abi derim ama örnek veriyorum "abi senin annen" diyemem, adama sen kelimesini kullanmaya çekinirim "sizin" derim.
anladım nick. Yine de iyiymiş. Para verip bir şey alın da yiyelim demesi
günaydııınnnnlarrrr
tünaydın pörs :) naber
iyidir nickim kahve keyfi işte senden ne haber :))
Şu Cumartesi günlerini hiç sevmiyorum demiş miydim?
kendi kendime geldim mesai yapıyorum :)
Neden kiiii?
Ben hiç bi günü sevmiyorum özel olarak
Ben bu şehre gelene kadar hiç cumartesi çalışmadım, tuhaf geliyor bana c.tesileri işe gelmek gıcık oluyorum günüm bitiyor saat 3'e kadar kös kös otur..
Konyaaltı kuzum, sen Antalya'damısın?
o konuda iyidir sağolsun ya, ofise ne alırsak onun cebinden alırız :) meyvesinden bisküvisine kadar yeme içme ondan :)
Ben bu şehre gelene kadar hiç cumartesi çalışmadım, tuhaf geliyor bana c.tesileri işe gelmek gıcık oluyorum günüm bitiyor saat 3'e kadar kös kös otur..
anacım neden o kadar uzun? ben bile 1 e kadar çalışıyorsam 3 ün mantığı ne? hadi 4 desem işçi milletine göre ayar çekmişler desem o da değil. neden 3?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?