09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Küçükken oynuyordu canım. Hatta 1,5 2 yaşında falan oyuncakçıda arabalara bakardı. Ben de korkardım bir şey mi var diye. Ama onların o yaşta kavramı sürmek, ellemek vs..
Ben ev oyunları konusunda çok yaratıcıyım. Bak bu hafta bir şey yapacağız. Resmini çeker koyarım buraya. Sen de paylaşırsan fikir olur bana.

Cute son bir şey ekleyeceğim. Bunu da yapabiliriz. Hem de minikler hareket etmiş olur

Efsane merve sen hala burada mısın? Dünkü olaydan sonra kk jübileni yaptın sandım sabahtan olmayınca.

Canım iyi okumadın galiba hocalar sabahtan oluyor giremiyorum 14.30 dan sonra girebilirim ancak ama cuma hariç cuma günü en yoğun günüm iş yerimde

Günaydın millet,

bugün tatil ama ben ofisteyim. İşlerim yetişmedi, biraz çalışcam sonra da alışverişe çıkcam kıyafet almam lazım göbeğimi sığdıramaz oldum bi yere :)

Günaydın ben de bugün çalışanlardanım, kısçeleri babasına bıraktım sabah burada beraber kahvaltı ettik şimdi gittiler :)

özel sektör olup da ben burada olmazsam sistemde sorun vardır. tabi ben de buradayım. saat 13:00 olsa da gitsem diyorum. kk da da hayat yok. gazeteler zaten hatimli, ctsi pek güncellemiyorlar

Haberler eğlenceli bu sabah :) Başbakan ile Syn. Arınç'ın çatışması gündemde..
Çatırdıyorlar iyice.

Korkmaz, “Biz evimizde bile kız ve erkek çocuklarını aynı odada yatırmazken, nasıl olur da ergen çocukları aynı ortamlarda yatırır kaldırırız. Bu bir özgürlük değildir. Benim şahsi fikrimi sorarsanız, kız çocuklarıyla erkek çocuklarının bile okullarının ayrılmasını isterim” dedi.

Bence bu adamı okuldan ayırmadıkları için böyle olmuş....

bugün çıkan haberi okudun mu sen: aynı evde kalan kız öğrenciler vergi verecekmiş.
yani önceden türkiye iran olmaz diyordum emin bir şekilde ama şimdi korkmaya başladım ben de gerçekten. adım adım oluyor olmaz dediklerimiz. Allah sonumuzu hayra çıkarsın inşallah.

Cumartesi sabahı erken uyananlar klübünden selam

Sabah ofise geldik patron da burdaymış, kapısını kapatmış içerden tv sesi falan geliyor, dedim kesin karısı kovdu evden gece burda uyudu ahahah

Neyse, biz de giremiyoruz odasına belki uygunsuzdur diye

Arkadaş benim teli falan çaldırıyo hani patron duysun da anlasın geldiğimizi diye. Bi süre sonra çıktı odasından, bizi görünce "ana ! siz napıyonuz bu saatte burda" dedi, ben de dedim abi o kadar gürültü yaptık duymadın mı geldiğimizi Adam da kahvaltı derdindeymiş ne yesem diye düşünüyormuş, çıkardı para verdi kahvaltılık bişeyler alın da kahvaltı yapalım dedi. Kahvaltıydı çaydı derken şu saat oldu ben ancak oturdum işimin başına.

nick ne ilginç bir patron sizinki.
abi falan demeniz de..
hem iyi hem kötü.. iyi olan yanı rahat olabilrisiniz. ama araya abi vs girince naz çekme çok olur sanki. iş olunca kalıverin kızlar gibi...
bizim patronların odasına destursuz giremeyiz.

bu ctsi günleri normal yeme rutinimde olsam da karnım inanılmaz acıkıyor nedensee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…