egenın halısıyla aynı halı :) zaten atıcam halıyı ya o kadarmı sac toplar anlatamam ıkeadan almıstık
sımdı 4 metre kare alayım dıyorum yada 5 metre kare kocaman oda heryer bos
senın kızlar arabalarla oynarmı
ya marangoz halleder aslıdna onurda yaparda nasıl yapar bılmem bıraz becerıksızde su hanı raflar varya altı ayakları ayrı boyle L seklınde onu bıle oyle bır astıkı gorsenız yıkılırsınız kılere raf yapmıs guya :) aksam cekeyım sıze bırı duz bırı ter L tam bu sekılde duvara monte etmıs ayagı L 'nın kısa bacagının ustunede rafı oturtmus pes dedım anca bu kadar yanlıs olurdu
Cute son bir şey ekleyeceğim. Bunu da yapabiliriz. Hem de minikler hareket etmiş olur
Eki Görüntüle 854328
Efsane merve sen hala burada mısın? Dünkü olaydan sonra kk jübileni yaptın sandım sabahtan olmayınca.
Korkmaz, Biz evimizde bile kız ve erkek çocuklarını aynı odada yatırmazken, nasıl olur da ergen çocukları aynı ortamlarda yatırır kaldırırız. Bu bir özgürlük değildir. Benim şahsi fikrimi sorarsanız, kız çocuklarıyla erkek çocuklarının bile okullarının ayrılmasını isterim dedi.
Bence bu adamı okuldan ayırmadıkları için böyle olmuş....
Cumartesi sabahı erken uyananlar klübünden selam
hayırdır erkencisin. sabah sabah hemi de tatillllll. ne işin var burda?
yoksa bir ousla mı buluşacaksın bugün
Ne yatcam la :)Yatıp uyusana ne işin var burada :))
Ousla dün beraberdik sinemaya gittik
dün erken yattım bugün de com erken uyandım
Ne yatcam la :)
Zaten içlerinde en aklı başında olan adam Arınç.Haberler eğlenceli bu sabah :) Başbakan ile Syn. Arınç'ın çatışması gündemde..
Çatırdıyorlar iyice.
Ousla dün beraberdik sinemaya gittik
dün erken yattım bugün de com erken uyandım
Sabah ofise geldik patron da burdaymış, kapısını kapatmış içerden tv sesi falan geliyor, dedim kesin karısı kovdu evden gece burda uyudu ahahah
Neyse, biz de giremiyoruz odasına belki uygunsuzdur diye
Arkadaş benim teli falan çaldırıyo hani patron duysun da anlasın geldiğimizi diye. Bi süre sonra çıktı odasından, bizi görünce "ana ! siz napıyonuz bu saatte burda" dedi, ben de dedim abi o kadar gürültü yaptık duymadın mı geldiğimiziAdam da kahvaltı derdindeymiş ne yesem diye düşünüyormuş, çıkardı para verdi kahvaltılık bişeyler alın da kahvaltı yapalım dedi. Kahvaltıydı çaydı derken şu saat oldu ben ancak oturdum işimin başına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?