Ben seviyorum onlarla oynamayı biri anne oluyo biri baba ya da bazen biri doktor diğeri hemşire beni de ya çocuk ya da hasta yapıyorlar. Genelde birbirlerine yetselerde tüm gün işte olunca özlüyorlar ben de onları özlüyorum onlarla mutlaka vakit geçiriyorum. Geçen çok güldürdü beni iki saat uğraştırdı kukla yaptırdı sonra beğenmedim dedi attı
Bilmez mi paşa o paşa :)yerim ben onu şimdiden biliyo rahatını , tamam şekerim dikkat ederim dediklerine
zaten normalde pek rahat , gamsız hiçbişi düşünmeyen insan , bi anda pimpirikli, herşeyi takan , en küçük ayrıntıya dikkat eden bi insaana dönüştüm ,
duygu değişimi olur derlerdi de kendimde gördüm kesin inandım
Adamlar karı kızla gündem değiştirdi, arka planda CPU güzel çalışıyor.Şuan oldu hala sevenleri sevdiğine vermediler, hükümette buna sessiz kalıyor ya ne diyim. Ulusa sesleniş yapmayı biliyorlar bir kerede Ulusa Seksleniş yapsalar ya herkes rahatlasa...
Şuan oldu hala sevenleri sevdiğine vermediler, hükümette buna sessiz kalıyor ya ne diyim. Ulusa sesleniş yapmayı biliyorlar bir kerede Ulusa Seksleniş yapsalar ya herkes rahatlasa...
Şuan oldu hala sevenleri sevdiğine vermediler, hükümette buna sessiz kalıyor ya ne diyim. Ulusa sesleniş yapmayı biliyorlar bir kerede Ulusa Seksleniş yapsalar ya herkes rahatlasa...
Ama birkaç gün önce ayrılmak istiyorum ben dedim sinirle, eminmisin dedi evet deyince suratıma kapattı telefonu ve şuan yine küsüz
Konu açın işte hazır patron da yokken
Elmik olsaydı çoktaann bişeyler anlatmıştı :))[/QUO
Erkek sorar şu an üzerinde ne var kadıntayrım var onun içinde ne var bişiy yok
neden klozette sıçççççıyorumm
durumum budur
harika aynen
bir de buuuu...............
% 1251251251 katılıyorummmmm
yerim ben onu şimdiden biliyo rahatını , tamam şekerim dikkat ederim dediklerine
zaten normalde pek rahat , gamsız hiçbişi düşünmeyen insan , bi anda pimpirikli, herşeyi takan , en küçük ayrıntıya dikkat eden bi insaana dönüştüm ,
duygu değişimi olur derlerdi de kendimde gördüm kesin inandım
ben yerim onu incir çekirdeğimi
gülme krizine girdim yine akşam akşam hahahahhaha hhahahha
Menopoz〓 Man a pause 〓 Adam bi dur be..!
Andropoz〓 Under a pause 〓 Alt taraf durdu..! :)))
Herkes bir mütevazilik budalası oldu. Dün de çok pozitifim diye bir konu açılmıştır. Eltisi bunu kıskanıyormuş falan..
Eki Görüntüle 854319
cute bir marangozdan daha ucuza halledilir bu iş.. ben de düşünmeye başladım bak şimdi çok şeker ama dimi.. bir siteyi geziyordum da çok tatlı erkek oyunları var yapabileceğin. Mesela şuna bak bi:
Beyaz veya siyah yapışkanı az olan elektrik bantlarını kullanarak evin her yerini oyuncak arabalar için parkurlar oluşturabilirsiniz.
Şuan ki konu bence onu geçti ya çok başarılı ben çok güzelim aşırı güzelim rahatsız edici güzelim sizler sevimlisiniz hahahhaha akşam akşam pek eğlendim :)
Güzellik geçici eşeklik baki yazasım var :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?