09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Şuan oldu hala sevenleri sevdiğine vermediler, hükümette buna sessiz kalıyor ya ne diyim. Ulusa sesleniş yapmayı biliyorlar bir kerede Ulusa Seksleniş yapsalar ya herkes rahatlasa...

Bak ikeada da varmış.348 tl bu çok güzel. Ama pahalı ya gerçekten.

Bilmez mi paşa o paşa :)
Anne oluyorsun artık dikkat etceksin istesen de istemesen de :)

Şuan oldu hala sevenleri sevdiğine vermediler, hükümette buna sessiz kalıyor ya ne diyim. Ulusa sesleniş yapmayı biliyorlar bir kerede Ulusa Seksleniş yapsalar ya herkes rahatlasa...
Adamlar karı kızla gündem değiştirdi, arka planda CPU güzel çalışıyor.

gülme krizine girdim yine akşam akşam hahahahhaha hhahahha

Menopoz〓 Man a pause 〓 Adam bi dur be..!
Andropoz〓 Under a pause 〓 Alt taraf durdu..! :)))

yılmaz özdilin yazdığı gibi,nobody cim yine bi gün sevişiyoruz böyle arkadaşlarla... sevişe sevişe ulusa seslenmeye başladılar

bu arada sigara yasaklarının artma sebebi ,de bu mu acaba?gençler kızlı erkekli sevişip üstüne bi de sigara içiyolar...

Hükümet deme bugün şu cumayı rezil etmeyelim. Sabah sabah kıdem tazminatlarını okudum ya hala hey Heylerim üstümde.

Ama birkaç gün önce ayrılmak istiyorum ben dedim sinirle, eminmisin dedi evet deyince suratıma kapattı telefonu ve şuan yine küsüz

Brova sana bebeğim harikasın devam et böyle :))))

gülme krizine girdim yine akşam akşam hahahahhaha hhahahha

Menopoz〓 Man a pause 〓 Adam bi dur be..!
Andropoz〓 Under a pause 〓 Alt taraf durdu..! :)))

ben neyde sayılırım su ara tam tamına sanırım 62 gundur

Ben de bir şey anlatayım.
Adamın biri nufüs cüzdanını kaybetmiş yenilemek üzere nüfus müd. Gitmiş. Eve gelmiş. Karısına demiş ki:
 Oradaki kadın benim 60 yaşında olduğuma inanmadı.
 Eeee sen naptın..
 Göğsümü açtım bak kıllara bembeyaz dedim.
 Eee alt tarafı açsaydın ya daha inandırıcı olurdu pörsük halinden.

teşekküredeerim fallen abblla,, valla uğraştık ama yaptık olduu

hayırlısıyla inşallahhh bundan sonrası önemli artık

cute bir marangozdan daha ucuza halledilir bu iş.. ben de düşünmeye başladım bak şimdi… çok şeker ama dimi.. bir siteyi geziyordum da çok tatlı erkek oyunları var yapabileceğin. Mesela şuna bak bi:
Beyaz veya siyah yapışkanı az olan elektrik bantlarını kullanarak evin her yerini oyuncak arabalar için parkurlar oluşturabilirsiniz.

Herkes bir mütevazilik budalası oldu. Dün de çok pozitifim diye bir konu açılmıştır. Eltisi bunu kıskanıyormuş falan..

Herkes bir mütevazilik budalası oldu. Dün de çok pozitifim diye bir konu açılmıştır. Eltisi bunu kıskanıyormuş falan..

Şuan ki konu bence onu geçti ya çok başarılı ben çok güzelim aşırı güzelim rahatsız edici güzelim sizler sevimlisiniz hahahhaha akşam akşam pek eğlendim :)

Güzellik geçici eşeklik baki yazasım var :))

egenın halısıyla aynı halı :) zaten atıcam halıyı ya o kadarmı sac toplar anlatamam ıkeadan almıstık
sımdı 4 metre kare alayım dıyorum yada 5 metre kare kocaman oda heryer bos
senın kızlar arabalarla oynarmı

ya marangoz halleder aslıdna onurda yaparda nasıl yapar bılmem bıraz becerıksızde su hanı raflar varya altı ayakları ayrı boyle L seklınde onu bıle oyle bır astıkı gorsenız yıkılırsınız kılere raf yapmıs guya :) aksam cekeyım sıze bırı duz bırı ter L tam bu sekılde duvara monte etmıs ayagı L 'nın kısa bacagının ustunede rafı oturtmus pes dedım anca bu kadar yanlıs olurdu

soguk nevale ondan bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…