beyaz kandırık
Cuma günü doktora gidecektin naptın? Iyimisin?
size sisko elmayra fotosu göstereyim mi :d
beyaz kandırık
Cuma günü doktora gidecektin naptın? Iyimisin?
Size sisko elmayra fotosu göstereyim mi
geçmiş olsun canım.. duydum ama çevremde yaşayan olmayınca tam yorum yapamadım. açık ameliyat mı oluyor mu? yoksa burundan kolay bir şey mi? kolay olsa da miniklerin heyecanı yeter de...
aynı anda olmasa daha iyi olur aslında. büyük olan önce olur ama aralarını çok uzatmaman gerekiyorsa aynı anda olabilir. biraz zorlanırsın ama destek olurlar birbirine gibi..
allaha sükürler olsun her bir yerim iyiymiş ama kilo vermen lazım dedi doktor, cok kilo alıyorum hızla. Yoksa insülin direncim yine pırtlıcak
bence ikisini aynı anda yaptırmak mantıklı biri olup diğeri ertelendiğinde korkar kafasında daha çok büyür ama ikisi birden olursa birbirlerine güç verirler hem sen de iznini daha uygun kullanırsın. Etrafında bu dönemde yardımcı olabilecek birileri de varsa ikisini de aynı anda yaptır. Bu fikre doktorlar ne dediler?İki kuzumda muayeneden geçti, hanımefedilerin ameliyat olması lazım geniz eti problemi tavan yapmış durumda. İkisini aynı anda yaptırsam çok mu zorlanırım acaba
zayıfını ne zaman gördük
gerçek olsun ama öyle uyduruktan bülent resmi istemeyiz
Burada görüyorum o kuzuları anneleri ameliyathane kapısından bırakıyor çocuk bilmediği bir yere geçiyor nasıl ağlıyorlar içeride anlatamam bayıltılana kadar... bir avantajım var ben bayıltılana kadar yanlarında olabilirim en azından sakinleşmelerini sağlarım ama operasyonda hayatta duramam içeride genizden et alınıyor diyim kısaca kesme biçme yok ama sonuçta anesteziufaklığın allerji seviyesi yüksek anestezi durumuna bakılacak şimdi offf çok zor yaa insan başına gelmeyince anlamıyormuş resmen böğrüme danalar oturdu
iyi ki ne iyi hafta sonu çok çok romantik dakikalardan sonra ouslayla iyi olmaz mı
hee yaparsın :) nems e benzemesin sonun
Size sisko elmayra fotosu göstereyim mi
pislik ya az mı gösterdim size sortlu foto
Yok valla gercek
HIIIIII DEMEK YİNE ALDATILDIM ÖÜSLE Mİ BULUŞMUŞ
pislik ya az mı gösterdim size sortlu foto :d
bence ikisini aynı anda yaptırmak mantıklı biri olup diğeri ertelendiğinde korkar kafasında daha çok büyür ama ikisi birden olursa birbirlerine güç verirler hem sen de iznini daha uygun kullanırsın. Etrafında bu dönemde yardımcı olabilecek birileri de varsa ikisini de aynı anda yaptır. Bu fikre doktorlar ne dediler?
evet ammmaaa neler yapmış bir sor:d
önce snemaya gitmişler behzat ç. Izlemişler. Pazar günü de anıtkabir'e
HIIIIII DEMEK YİNE ALDATILDIM ÖÜSLE Mİ BULUŞMUŞ
Ağzını hayra açtığını görmedim
Şortluysa göstert
hadi bekliyoruz bak bu kadar kişi var aşağıda şu anda seni görmek isteyen
gniz etleri alınan çocukların gelişimleri çok güzel oluyor biren boy atıveriyorlar filanDoktorlar ikisini arka arkaya alalım halledelim diyorlar hatta biri dediki iki doktor gireriz iki ameliyathanede aynı anda hallederiz dedim he sonra ben de kalp krizi geçireyim.. yardımcı olacak bi ous var başka da kimse yok.. ilk gün çok zor geçiyor, ilk uyandıklarında sıkıntılı oluyor ama akşama doğru anesteziden dolayı bir sorun olmazsa rahatlıyorlar.. ertesi günü de çıkıyor hastaneden ilk bir hafta buruna dikkat etmen gerekiyor darbe almayacak, hasta olmayacak vs vs.. sonra rutine dönüyor. ama diorum ya bana bastılar resmen... Olmak zorundalar çünkü gelişimlerini etkiliyor, ablanın bi haftadır sürekli başı ağrıyordu bundanmış kuzucuğumun derdi..(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?