09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Burada görüyorum o kuzuları anneleri ameliyathane kapısından bırakıyor çocuk bilmediği bir yere geçiyor nasıl ağlıyorlar içeride anlatamam bayıltılana kadar... bir avantajım var ben bayıltılana kadar yanlarında olabilirim en azından sakinleşmelerini sağlarım ama operasyonda hayatta duramam içeride genizden et alınıyor diyim kısaca kesme biçme yok ama sonuçta anestezi ufaklığın allerji seviyesi yüksek anestezi durumuna bakılacak şimdi offf çok zor yaa insan başına gelmeyince anlamıyormuş resmen böğrüme danalar oturdu

İki kuzumda muayeneden geçti, hanımefedilerin ameliyat olması lazım geniz eti problemi tavan yapmış durumda. İkisini aynı anda yaptırsam çok mu zorlanırım acaba
bence ikisini aynı anda yaptırmak mantıklı biri olup diğeri ertelendiğinde korkar kafasında daha çok büyür ama ikisi birden olursa birbirlerine güç verirler hem sen de iznini daha uygun kullanırsın. Etrafında bu dönemde yardımcı olabilecek birileri de varsa ikisini de aynı anda yaptır. Bu fikre doktorlar ne dediler?

ayy o seslere ben de dayanamıyorum. düşündüm de kuzum da olsa nasıl ağlardı. evet en azından yanında olabilirsin falan.
Allah beterinden saklasın, çabucak şifa bulsunlar inşallah

Doktorlar ikisini arka arkaya alalım halledelim diyorlar hatta biri dediki iki doktor gireriz iki ameliyathanede aynı anda hallederiz dedim he sonra ben de kalp krizi geçireyim.. yardımcı olacak bi ous var başka da kimse yok.. ilk gün çok zor geçiyor, ilk uyandıklarında sıkıntılı oluyor ama akşama doğru anesteziden dolayı bir sorun olmazsa rahatlıyorlar.. ertesi günü de çıkıyor hastaneden ilk bir hafta buruna dikkat etmen gerekiyor darbe almayacak, hasta olmayacak vs vs.. sonra rutine dönüyor. ama diorum ya bana bastılar resmen... Olmak zorundalar çünkü gelişimlerini etkiliyor, ablanın bi haftadır sürekli başı ağrıyordu bundanmış kuzucuğumun derdi.. (

gniz etleri alınan çocukların gelişimleri çok güzel oluyor biren boy atıveriyorlar filan
benim de kuzen geçen yıl oldu dediğin gibi 1 hafta dikkat ettiler sonra rahatladılar
geçmiş olsun kuzulara

Offf öğle saati de oldu iyice uyku bastırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…