09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

iptal olmuştur cnm, ek kart da asıl karta bağlı olduğu icin.

aradık sordukta iptal etmişler evet, annem babamı astı kesti babam annemi astı kesti ağlattılar beni öğlen yaa, yemeğe eve gidiyorum eşimde geliyo eve, sordu tabi noldu diye anlattım bende, dedim böyle böyle evlendim geldim 1100 km öteye hala beni hakem yapmaya çalışıyolar aralarında, annem gelince gene başlar baban şöyle baban böyle diye sevinemiyorum geleceğine

TELEKOM BABAMA KULLANILMAYAN BİR HAT İÇİN 900 LİRA BORÇ TAKMIŞ, ŞİMDİ ONUN HESABINI SORMAYA GİDİYORUM

Üzülme bitanem. Onlar 45lerindn sonra kücülmeye baslıyolar mecburen idare ediyoruz. Atsan atamazsın satsan satamazsın

Eşine pek yansıtma ama tmm mı?

Pardon abla bir daha olmaz
Nameis canım boşver idare etmeye çalış özlem gider konuyu geçiştirmeye çalış..

Aferin

TELEKOM BABAMA KULLANILMAYAN BİR HAT İÇİN 900 LİRA BORÇ TAKMIŞ, ŞİMDİ ONUN HESABINI SORMAYA GİDİYORUM

Parçala onları bebişim :)

22 tane bileziği var 3 tane altın peşinde buna uygun cok argo bi cümlem var ama yazamam şeyi buldun seylisini arama derler

Kadın bi de ara ara 3-4 bin veriyo dedi yaa hahahhahahha daha gizlediği vardır diyo..
iki değildir o mantığında allah gözünü doyursun!

22 tane bileziği var 3 tane altın peşinde buna uygun cok argo bi cümlem var ama yazamam şeyi buldun seylisini arama derler

Ulan benim 6 bileziğim olsun diye yırtınırken millet 22 tane bileziğe doymuyor
Kadın bi de ara ara 3-4 bin veriyo dedi yaa hahahhahahha daha gizlediği vardır diyo..
iki değildir o mantığında allah gözünü doyursun!

Amiiin gözünü altın hırs bürümüş

Görgü başka bir şey edep adap başka bir şey..
KV'ye bak, kadın gelin aldım diye sevinirken üç kuruşun peşine düşen densiz bir geline sahip oldu :)
Adam yerine saymış napsın kadın da..
Böyle kv'lerde varmış ahhaha bizim gene anasının düğüne takacağı 1 bileziği almıştı ous efendi...
sonra yine biz ödedik hepsini :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…