- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
iptal olmuştur cnm, ek kart da asıl karta bağlı olduğu icin.
Ablalara lan denmez
hoşgeldin mervoş
bide benim tosba kıpırdıyo galiba, bişeyler oluyo ama bağırsak hareketleri midir nedir çözemedim pıt pıt pıt seyirme gibi
aradık sordukta iptal etmişler evet, annem babamı astı kesti babam annemi astı kesti ağlattılar beni öğlen yaa, yemeğe eve gidiyorum eşimde geliyo eve, sordu tabi noldu diye anlattım bende, dedim böyle böyle evlendim geldim 1100 km öteye hala beni hakem yapmaya çalışıyolar aralarında, annem gelince gene başlar baban şöyle baban böyle diye sevinemiyorum geleceğine
Pardon abla bir daha olmaz
Nameis canım boşver idare etmeye çalış özlem gider konuyu geçiştirmeye çalış..
TELEKOM BABAMA KULLANILMAYAN BİR HAT İÇİN 900 LİRA BORÇ TAKMIŞ, ŞİMDİ ONUN HESABINI SORMAYA GİDİYORUM
Sen ne yapıyorsun bebşim ne var ne yok ? :)
Memlekette ne kavas gelinler var yaa...
Aman olmasın da zaten sağlıgımız yerinde olsun en büyük lüksümüz oSıkılıyorum bebişimOnun dışında baska bir nane yok
selamsssssssssssssss
Memlekette ne kavas gelinler var yaa...
22 tane bileziği var 3 tane altın peşindebuna uygun cok argo bi cümlem var ama yazamam şeyi buldun seylisini arama derler
22 tane bileziği var 3 tane altın peşindebuna uygun cok argo bi cümlem var ama yazamam şeyi buldun seylisini arama derler
Kadın bi de ara ara 3-4 bin veriyo dedi yaa hahahhahahha daha gizlediği vardır diyo..
iki değildir o mantığında allah gözünü doyursun!
22 tane bileziği var 3 tane altın peşinde :d buna uygun cok argo bi cümlem var ama yazamam :d şeyi buldun seylisini arama derler :d
Ikindi vakti sinirlerim bozuldu, ne tuhaf insanlar var.
O konu çok kişiyi ipe götürür.
Demiii intihar etsem yeridir
Hoşgeldin guartacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?