09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

sorvvv canım bebiş napıo içerde
iyi misin

bilmem iyidir İnşallahh

cumaya kontrolüm bakalım , hiçbi belirtim yok aylardır boşa kendimde belirti aramışım acaba hamile miyim diye

sadece uyuyamıorum , gece3 e kadar gözler faltaşı gibi, sabahta 7 de uyanıyorum , millet uyur hamileyken daha çok bende tam tersi

belirtiler kişiseldir canım sıkma canını..
8. haftadan sonra başlar belirtiler şiddetiyle..
hem hiç bulantı çekmeyenler bile var...

belirtiler kişiseldir canım sıkma canını..
8. haftadan sonra başlar belirtiler şiddetiyle..
hem hiç bulantı çekmeyenler bile var...

doğru herkesin farklı işte, bide erken de olabilir dediğin gibi belirti için

hayırlısı artık beklemekten başka çare yok şimdilik zaman da geçmiyo

doğru herkesin farklı işte, bide erken de olabilir dediğin gibi belirti için

hayırlısı artık beklemekten başka çare yok şimdilik zaman da geçmiyo

canım bende kendime hayret ediyodum ilk başlarda yahu hamileyim niye midem bulanmıyo kusmuyorum diyodum
sen misin diyen 9.haftada bi başladı geçen haftaya kadarda hamilelikle ilgili her bi belirtiyi gösterdim, mide bulantısı yanması ekşimesi, kusma, baş dönmesi sersemlik uyku hali, baş ağrısı, yemeklerden tiksinme, şükür şimdi daha iyiyim ama her pazartesi kusuyorum bebeğimde pazartesi sendromu var

kızlar bişey sorucam, babam kredi kartını kaybetmiş hemen iptal ettirmiş tabi, annemin kartıda ek karttı ana kart iptal edilince ek kart da iptal oluyo mu yoksa onun ayrı bir prosedürü mü var

o zaman geç olcak, senin hisler biraz egzantrik ve krizantem

Seni hislerimle bir döverim aklın almaz Gebe topaklarında gez toz buralara gelme

umarım hislerin doğrudur
bu akşam dizimiz var spora gideyim iki tepineyim sonra kayıp ı izleyecem

Ben bu akşam beni böyle sev i izlicem, cok sevimli bir diziymiş. Spor olayı beni bozar

Selammm ben geldimmmm :)))

Selam bebişim
Ben geldiiiim özledim lan sizi

Ablalara lan denmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…