09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Ya canlar birşey soracam.
Şimdi diyelim bir kayınvalide en büyük oğlunu evlendirdi 1. gelinine 4 bilezik yaptı.
2.Oğlunun düğününe aynı bilezik takması şart mı yani 4 bilezik mi yapması lazım fazla yapamaz mı?
Sizin düşünceleriniz görüşleriniz neler?

Sallaaa gitsin :))))) Görgüsüzlük, densizlik, hadsizlik ya da ne dersen de işte :)

Kuzum sorgulanmaz, kıyaslanmaz, gönlünden ne geçerse onu yapar..
düşünme bence bunları derim.

Kızlarrrr

Ya biri sevabına şu çeyrek altın konusunu bana özetler mi, pek üşendim sayfaları okumaya:26:

iki oğlum olsa yıllar içinde kenara para koymaya ya da bilezik yapmaya çalışırım, hak geçirmek istemem, çünkü böyle şeyler önemsiz gibi görünsede insanın içini burkuyo ilerde, benim kv kına gecesi için bana demişti ki evden bi abiye ayarlarsın, sormadı bile bindallı falan giyermisin diye, ama benim düğünüm için eltimin kıyafetini o almış 300 lira verdim diyodu bide, parasında değilim ama bu muamele beni üzmüştü ayrımcılık gibi gelmişti, neticede bende kına mına yapmadım

Selam ahali

Bence haksızlık olmaması adına aynı takmalı
Ha şimdi durumu daha iyidir buna 5 mi takıyo, diğerine de hediye babında 1 tane daha verebilir o zaman

Kadın bi de ara ara 3-4 bin veriyo dedi yaa hahahhahahha daha gizlediği vardır diyo..
iki değildir o mantığında allah gözünü doyursun!

Ya bırak acgözlü işte, daha bi de o görevi diyo, kadın ceyiz yapmış ya

bdvde

merhaba kızlar..

merhaba sevgi kelebeğim aşkkuşum :)

Yuh be bir kutu yumurtaya gitmişiz nerdeyse
Hatta kv ye ben bilezik takacaktım az daha sıksalar.
Millette ne baht varmış kardeşim daha da ardını arıyor.

Selam kızlar nabersiniz

Ben bedavaya gittim resmen

Hoşgeldin çek özlettin kendini
Bence de ayrımcılık yapılmamalı..
Anneme 7 bilezik takmışlar zamanında..
Diğer yengelerime ne takıldı hiç fikrim yok

Benimde eltine bayramda kıyafetler, takılar bohçalar o biçim yapılmış.
Tabi abi benim eşim adamı güzelce sağmışlar.
Bize gelince kendi ceplerinden bişey almadılar.
Kendimiz aldık, ödedik çok şükür minnetim yok hiç.
Kıytırıkbir perde örmüş onuda takmadım diye laf yapmış arkamdan.
Yav ben hiç sevmedim sevemedim onları
Daha ilk tanıştığımız an asla olmayacağını biliyordum.

yaa işte olayın parasal yönünde değilsinde insan düşünüyo bana neden yapılmadı bende noksanlık mı var diye, ama bazende gelinle değilde direk oğullarıyla alakalı oluyo bu ayrım oğullarını ayıran gelinlerini de ayırıyo

Bütün enerjim düştü babamın yüzünden...

Neden kimse beni sallamıyo

sorma canım ben de bozuğum bugün hem anneme hem babama

Nooldu kızlar hayırdır?

Med kıza 22 bilezik , çayrek , arada 3-4 bin harçlık vermiş kv tüm evinide düzmüş.
Bir ara birinin kv ye 2 çeyrek verdiğini görmüş birinin altınları aldı bana vermiyor deyip kocasını göndermiş istemeye
Kısaca bu
Bak salladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…