09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Yuh be bir kutu yumurtaya gitmişiz nerdeyse
Hatta kv ye ben bilezik takacaktım az daha sıksalar.
Millette ne baht varmış kardeşim daha da ardını arıyor.

Selam kızlar nabersiniz

Yuh be bir kutu yumurtaya gitmişiz nerdeyse
Hatta kv ye ben bilezik takacaktım az daha sıksalar.
Millette ne baht varmış kardeşim daha da ardını arıyor.

Selam kızlar nabersiniz

kitty ben 1 kutu yumurta da görmedim Ne altın ne bilezik :) Tek çöpü yok bende. Daha da üstüne ben verdim. Millet de çeyrek derdine yansın

kitty ben 1 kutu yumurta da görmedim Ne altın ne bilezik :) Tek çöpü yok bende. Daha da üstüne ben verdim. Millet de çeyrek derdine yansın

Kıyamam senin altının göbüşte canım , altın top o şimdi.
Valla aynı şekilde , biz eşimle aldık, ödedik bide gerine gerine bana geri taktılar.
Başka şehirdeler onla ziyarete gittiğimizde baktım teşekkür bekleyenler var anladım gelen olmuş amA Bana verilmemiş.
Banane kim aldıysa o teşekkür etsin bak sinirlendim gene

konu ne? yoksa çocuklara ne takıldığı mı ous aileleri tarafından

Bu arada benim ous'un kafasına ne düştü bilmiyorum ama ne düştü ise sürekli düşsün adam yine döndü 360 derece ideal oldu :)) hoş benimde ayarım kaçtı bu durumdan ya ne bileyim

Bu arada benim ous'un kafasına ne düştü bilmiyorum ama ne düştü ise sürekli düşsün adam yine döndü 360 derece ideal oldu :)) hoş benimde ayarım kaçtı bu durumdan ya ne bileyim

senin ous dönemsel dönüşler yapıyor herhalde bu da güzel bir durum ya zaman zaman dahi olsa..
bir de siz sevgili sayılırsınız.. bence sen evleneceksin yeniden bu adamla

benim kv geçen yıl eltime demiş hanginiz ilk doğurursa ona bilezik takıcam diye, ikinci doğurana zırnık yok galiba bu cümleden bu çıkıyo
istemem ama bana bişey taksın, yani bebekten dolayı, ben bu bebeği her şeyden önce kendim istedim de yaptım kimseye ödül değil hediye değil

konu ne? yoksa çocuklara ne takıldığı mı ous aileleri tarafından

Kadının birine kv 22 bilezik takmış dönem dönem 3-5 bin lira para vermiş, hatunda iki çeyreğimi arakladı gördüm dahası da varsa modunda ona tepemiz attı :))

Aman aman o girmesin de ben takayım ona 22 tane

girerse zaten ona bi takarım feleği şaşar bu saatten sonra..

senin ous dönemsel dönüşler yapıyor herhalde bu da güzel bir durum ya zaman zaman dahi olsa..
bir de siz sevgili sayılırsınız.. bence sen evleneceksin yeniden bu adamla

yok yavrum evlilik yok ancak istifa edesim gelirse tazminat almak için evlenebilirim hahahahha baya iyi tutuyorda :))) şaka bi yana kolay kolay daha imza atmam.

Boş ver canım ya sen de çok feministçe yaklaşıyorsun ya.takacağı varsa taksın işte engelleme
Zaten takmazsa alnına öpücük kondurmayacaklar.

Elbette öyle ama zaten böyle yarıştırır gibi yapması ofsayt kafadan
İki gelini var sana neyse ona da o.
Bebeğe takı addettedir nemi ellemezsin üstünede zamanla eklersin bir yatırımı olur adına
Okul zamanı çok çabuk geliyor
Öyle bak duruma

Ohaa, yuhhh bilimumum argoları konuşmak istiyorum avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum. Sonra ous un babası domuzun keline vurmak istiyorum…ne şans millette..
Aammaa biraz da inandırıcı değil. Olsa da görgüsüzlük hat safhadaymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…