intihar etmesi gereken tek kişi benim :)
Oooo kaynanayla sorun var galiba..
Amann boşver canm eşle mutluluk huzur olsun da
Benim hikayem uzun canım zaten anlatsam hayattan soğursun :)
Boşverdim.
Yuh be bir kutu yumurtaya gitmişiz nerdeyse
Hatta kv ye ben bilezik takacaktım az daha sıksalar.
Millette ne baht varmış kardeşim daha da ardını arıyor.
Selam kızlar nabersiniz
kitty ben 1 kutu yumurta da görmedimNe altın ne bilezik :) Tek çöpü yok bende. Daha da üstüne ben verdim. Millet de çeyrek derdine yansın
kitty ben 1 kutu yumurta da görmedimNe altın ne bilezik :) Tek çöpü yok bende. Daha da üstüne ben verdim. Millet de çeyrek derdine yansın
al benden de o kadar daha eve bi çöpü girmiş değil...
hoş artık kendide giremiyor ya :)))))))
Bu arada benim ous'un kafasına ne düştü bilmiyorum ama ne düştü ise sürekli düşsün adam yine döndü 360 derece ideal oldu :)) hoş benimde ayarım kaçtı bu durumdan ya ne bileyim
konu ne? yoksa çocuklara ne takıldığı mı ous aileleri tarafından
Aman aman o girmesin de ben takayım ona 22 tane
senin ous dönemsel dönüşler yapıyor herhaldebu da güzel bir durum ya zaman zaman dahi olsa..
bir de siz sevgili sayılırsınız.. bence sen evleneceksin yeniden bu adamla
benim kv geçen yıl eltime demiş hanginiz ilk doğurursa ona bilezik takıcam diye, ikinci doğurana zırnık yok galiba bu cümleden bu çıkıyo
istemem ama bana bişey taksın, yani bebekten dolayı, ben bu bebeği her şeyden önce kendim istedim de yaptım kimseye ödül değil hediye değil
benim kv geçen yıl eltime demiş hanginiz ilk doğurursa ona bilezik takıcam diye, ikinci doğurana zırnık yok galiba bu cümleden bu çıkıyo
istemem ama bana bişey taksın, yani bebekten dolayı, ben bu bebeği her şeyden önce kendim istedim de yaptım kimseye ödül değil hediye değil
Kadının birine kv 22 bilezik takmış dönem dönem 3-5 bin lira para vermiş, hatunda iki çeyreğimi arakladı gördüm dahası da varsa modunda ona tepemiz attı :))
girerse zaten ona bi takarım feleği şaşar bu saatten sonra..
yok yavrum evlilik yok ancak istifa edesim gelirse tazminat almak için evlenebilirim hahahahha baya iyi tutuyorda :))) şaka bi yana kolay kolay daha imza atmam.
Boş ver canım ya sen de çok feministçe yaklaşıyorsun ya.takacağı varsa taksın işte engelleme
Zaten takmazsa alnına öpücük kondurmayacaklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?