09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

özel zordur tabii biz devlette rahatız en azından patron derdi yok.İnşallah istediklerin gerçek olur canım.

evet benim oğlanlarda iki isimli.senin adaşın var zaten eşimin yeğeni :)

ikinci ismi ben Emek istiyorum eşim şiddetle karşı çıkıyo ekmek,yemek gibi ne saçma diyo

kadesa hayırlı olsun. aslına İpek de güzeldiama zeynep de çok güzel.hayırlısıyla kucağına al canım inşallah. adı gibi güzel olsun

pilinçaltına pıçaaa takayım elmi. kesin çözüm.

Hükmedemediğim tek şey bilincaltım bebişim
imzama bak hacı

ahahahah cok begendim

Canım önlisans ataması hem ösym hem de acıktan atama daha kolaydır. Ben önlisansım mesela, lisansa tamamlamadım, bitirmedim hala. Tamamlamayı da düşünmüyorum, bugün kurum değiştirecek olsam benim hem kadrom daha cok hem de 3001 (düz memurluk) daha cok...

Aslında kursa gitsen cok şükela olur ama evde de yaparım diyorsan amenna. 85 alsan kesin atanırsın. Atanamasan da adliyeye vs acıktan atamaya basvurursun.

Ben 82 ile atanmıştım mesela

Yemeğimi de yedim...

Mıç yavrum totona kuvvet
Tabiki yüzünüze bakmıycam, ben sizi kullanıyorum :) Yada oğluşumla birlikte geliriz ne var inşallah uslu bir bebeğim olur.

İnşallah minikkusumm

Son düzenleme:
yemekler bitmedi mi yahu. Yeter kilo aldınız
topiği göçertecekler
selamlar herkese, nasıl keyifler yerinde mi?
selam nobadi
evet benim oğlanlarda iki isimli.senin adaşın var zaten eşimin yeğeni :)

ikinci ismi ben emek istiyorum eşim şiddetle karşı çıkıyo ekmek,yemek gibi ne saçma diyo

neden emek? Bence isim koyarken çocuğun gelecekte işitebileceği sözleri de düşünmek lazım, enişte haklı :)
tek isim koysanıza ayrıca?

kadesa hayırlı olsun. aslına İpek de güzeldiama zeynep de çok güzel.hayırlısıyla kucağına al canım inşallah. adı gibi güzel olsun

amin ipek çok teşekkürler.

aslında ipek isminden de vaz geçmiş değiliz hatta eşim istiyor onu. işte bizimkisi doğmamış çocuğa don biçmek bi nevi :) sağlıkla gelsin de isim bulmak kolay İnşallah.

ipek çok narin kırılgan bir isim. tanıdığım tüm ipekler son derece feminen ben hariç
ben de işimden etkilenen ipekten çıkıp ketene dönen bir türüm galiba
kucağına alınca netleşir hislerin doğrultusunda da ben de tek isim sevenlerdenim.

topiği göçertecekler

selam nobadi

neden emek? Bence isim koyarken çocuğun gelecekte işitebileceği sözleri de düşünmek lazım, enişte haklı :)
tek isim koysanıza ayrıca?

emek ismini çok seviyorum tabii başka bi kaç şey daha var :)

ben hep iki isim hayal ettim bi de eşimle çok farklı isimler seçiyoruz o kübra,beyza falan istiyo ben emek,rüya falan bu gidişle çocuk isimsiz kalacak,tek ortak noktamız zeynep

emek bence ağır bir isim. ortalama bir şey koymak daha taşıyıcı olmaz mı kadesa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…