09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

emek bence ağır bir isim. ortalama bir şey koymak daha taşıyıcı olmaz mı kadesa?

onu da düşünüyorum aslında çocukları çok nitelemek de doğru değil.mesela hep devrim ismini istiyordum ama bu yüzden vaz geçtim.

işte ipek,inci,melek de diğer seçeneklerimiz.hayırlısı artık :)

benim çıkış saatim geldi öptüm hepinizi

ben iki isme sıcak bakmıyorum, nasıl olsa tek ismiyle çağıracaksınız.
bu aklıyoksun için insanların banlanması da yazık :)

iyi halden indirim alırlar umarım :))))

Bu aklıyoksun için insanların banlanması da yazık :)

bak şimdi bu ban yiyenlerden bis kısmı yeni üye. eski üyeler artık daha usturuplu konuşuyor. bunlar anca ban yedikten sonra o meşhur mesaj gelince aaannaaa bu ne oluyorlar.
diğer gurup da azmettirenlere maşa olanlar

ben iki isme sıcak bakmıyorum, nasıl olsa tek ismiyle çağıracaksınız.

iyi halden indirim alırlar umarım :))))

ban yiyince daha sinirli oluyorsun bir kere. ne iyi hali kalır mı adamda ya..
kaç kere kazene mail atıp da değişik usluplarla banımı kaldırması için rica etmiştim.

bak şimdi bu ban yiyenlerden bis kısmı yeni üye. eski üyeler artık daha usturuplu konuşuyor. bunlar anca ban yedikten sonra o meşhur mesaj gelince aaannaaa bu ne oluyorlar.
diğer gurup da azmettirenlere maşa olanlar

Ama gel de şimdi bu hatuna döşeme :)) Kaçırmışım akşam şimdi gördüm de güle güle okudum pek eğlendim kendini ne kadar akıllı sanıyor bu insanlar :)

ban yiyince daha sinirli oluyorsun bir kere. ne iyi hali kalır mı adamda ya..
kaç kere kazene mail atıp da değişik usluplarla banımı kaldırması için rica etmiştim.

YOK ONU KASTETMEDİM, KONU SAHİBİ İNSANI KÜFRE TEŞVİK ETTİĞİ İÇİN CEZA ALANLARIN DA BU SEBEPTEN ÖTÜRÜ İYİ HAL CEZASI ALMALARINI TALEP EDİYORUM

Ama gel de şimdi bu hatuna döşeme :)) Kaçırmışım akşam şimdi gördüm de güle güle okudum pek eğlendim kendini ne kadar akıllı sanıyor bu insanlar :)

doğru bir noktadan sonra saldım çayıra mevlam kayır beni diyorsun. ben de yazdım da ban yersem tek bu konudan yerim. ama valla yemek istemiyorum. zaman geçmiyor kksız

verdiğin bilgiler için sağol bebişim
cesaret ve çok istek lazım sanırım
aslında istiyorum da çünkü çok yoruldum özel sektörün cilvelerinden.

düz memurluk olur banada, adliye postane ünv.lerde öğrenci işleri fln
zaten belli bir mesleğim yokki ön lisans işletme mezunumuyum

kursları araştırayım en iyisi, şansımı deneyeyim.hem ev hem iş hemde kurs zor olacakda başka seçenek yok önümde.
sınav eylüldeymiş

Senin zeka süperr yafrum iyi puan almışsın,
kendime çok güvenemiyorum açıkçası :S

yevrum özel sektör bitmiş..örneklerini vereyim ama moralin bozulmasın, düz memur ne mezunu olduğu önemli olmayan bir kadro 4001 yani 1 yıllık memur tanıdığım 2450 alıyor. bir mühendis devlette ama iyi bir yerde 4000 bin alıyor. aslında 3 bin ama 3 ayda bir tam maaş ikramiye bunu da aya bölmüşler
hele kiiiiiiii bir yer var Allahımmm diyorum çocuk şu an 24 yaşında 5000 alıyor.
benden geçti ama sen ist gibi yerde çocuk yokken denemelisin.

ipeğim yaş oldu 28
2 bin 3 binde değil gözüm,
bayan olarak, çalışma saatleri ve daha garanti olan bir işte çalışmak
maaştan çok bu konu önceliğim.
patronun 2 dudağının arasında geleceğimiz özel sektörde

senden niye geçsin ki çok da yaş yok aramızda
ve sendeki zeka ile kralını yaparsın bence

yoo yeri geliyor para da çok önemli oluyor. ben özelde daha çok işi daha çok zamanda yaparken memur olan kişi daha az zamanda daha az iş yapıyor. çünkü burada a,b,c işlerini tek kişi yaparken devlette bunu x,y,z kişisi yapıyor. benim için geç çünkü burası küçük bir yer kadro olayı çok zor. onu da anca yeni mezun inekler alır. benim de adamı ve kızı bırıkıp bir yere gitmem mümkün deeel. ama ist büyük çok kadro açılıyor.

sonuçta hepimiz para için çalışıyoruz orası ayrı ama
yüksek maaştan ziyade rahatlık ve garanti konusu önemli olan
hani belli başlı mesleğim olsa neyse dicemde

Hakkımızda hayırlısı ipekçim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…