09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

E aklın yolu bir

Napim evlenmeyi çocuk yapmayı biliyo
Tuvaleti mi bilmiyo
Madem hatırlamıyo niye ıslanmış oralar
Hatırlatmak lazım böyle

düşünsenize gece hava almak için balkona çıkıyorsun karşı komşun tuvaleti şaşırmış. hava karanlık olmasa adamın şeyini göreceksinALlah muhafaza valla ya.

banyoya, dolaba falan işeyeni duymuştumda, camdan dışarı işeyeni ilk defa görüyorum ya adam kendi çapında bi ilk yarattı

Düşünsene gece bi bakıyosun eşin camdan dışarı işiyo
Valla ben korkarım bu adam manyak mı diye
Ertesi günde oraya elektriği verir, anneme giderim
Gelsin işesin hadi

Küçük su evet

ahahahahaha benim ous yıllar önce beni terketme diye diye icmişti evde ben de cıkamıyorum da kapıyı kilitledi üstüme. Hic sarhos görmemiştim onu, sonra bu kendinden gecti heryere kustu ben de kafasına vura vura temizletmiştim sarhoş adam cok güzel iş yapıyomuş

düşünsenize gece hava almak için balkona çıkıyorsun karşı komşun tuvaleti şaşırmış. hava karanlık olmasa adamın şeyini göreceksinALlah muhafaza valla ya.

yada o sırada o camın altından geçtiğini düşünsene Allahım ya üsütne işiyen biriiii

,
hahahahahah akşam akşam koptum :)))))

koptum

Gelsin işesin hadi

berbat bi durum ya o anda biber gazı, elektrik tabancası artık evde ne bulursam dayarım kafasına sinirden heralde tam dayaklık ya

Gelsin işesin hadi

hem korkarsın hem de utanırsın böyle bir adamla evli olduğuna. yarın kızı büyüse babasını öyle görse ne hisseder acaba.

Oh ellerine sağlık bi tane de benim yerime vursaydın hak ediyolar

hem korkarsın hem de utanırsın böyle bir adamla evli olduğuna. yarın kızı büyüse babasını öyle görse ne hisseder acaba.

ne hissedebilirki nefret ve utançtan başka.. babadır der susar ama okadar yani ne saygı ne sevgi bişi olmaz içinde.. olan kızın psikolojisine çocukluğuna gençliğine olur

Ben bi kere babamın totosunu görmüştüm koştura koştura odasına gidiyodu valla hayalet gibi geçmişti yanımdan ama o beni görmedi

yada o sırada o camın altından geçtiğini düşünsene Allahım ya üsütne işiyen biriiii

hem işeyen hem açık bir pipi hem de sapık olabilecek bir adam.ve yalnızsın
yanında kocan olsa da ayrı bir utanırsın yabancı bir pipi gördüğün için

Ben bi kere babamın totosunu görmüştüm koştura koştura odasına gidiyodu valla hayalet gibi geçmişti yanımdan ama o beni görmedi

ahhahahahahahahaahhahaha koptum ahahahahahahah

Ben de bi kez babamla bayramlaşmak icin tuvalete dalmıştım ahahahah lan bekle cıksın adam tras oluyo zannediyordum meğer klozetteymiş ahahahahahaha o suratı hala gözümün önünde neyse ki hicbisi görmedim

ay nick ben de küçüktüm bir kere dedem banyo yapıyordu. çok uzun kaldı neden çıkmadı ki bir delikten bakayım dediydim. allahtan arkası dönükmüş küvetin içinde duşta. dedem çok kıllıydı ben de kılların hala saha görüntüsünden korkup kaçmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…