E aklın yolu bir
Napim evlenmeyi çocuk yapmayı biliyo
Tuvaleti mi bilmiyo
Madem hatırlamıyo niye ıslanmış oralar
Hatırlatmak lazım böyle
Bi de ben yapmadım su döküldü demişiyi ki cocuk işemiştir dememiş
banyoya, dolaba falan işeyeni duymuştumda, camdan dışarı işeyeni ilk defa görüyorum ya adam kendi çapında bi ilk yarattı
Küçük su evet
düşünsenize gece hava almak için balkona çıkıyorsun karşı komşun tuvaleti şaşırmış. hava karanlık olmasa adamın şeyini göreceksinALlah muhafaza valla ya.
,ahahahahaha benim ous yıllar önce beni terketme diye diye icmişti evde ben de cıkamıyorum da kapıyı kilitledi üstüme. Hic sarhos görmemiştim onu, sonra bu kendinden gecti heryere kustu ben de kafasına vura vura temizletmiştimsarhoş adam cok güzel iş yapıyomuş
ahahahahaha benim ous yıllar önce beni terketme diye diye icmişti evde ben de cıkamıyorum da kapıyı kilitledi üstüme. Hic sarhos görmemiştim onu, sonra bu kendinden gecti heryere kustu ben de kafasına vura vura temizletmiştimsarhoş adam cok güzel iş yapıyomuş
Düşünsene gece bi bakıyosun eşin camdan dışarı işiyo
Valla ben korkarım bu adam manyak mı diye
Ertesi günde oraya elektriği verir, anneme giderim
Gelsin işesin hadi
,
hahahahahah akşam akşam koptum :)))))
Düşünsene gece bi bakıyosun eşin camdan dışarı işiyo
Valla ben korkarım bu adam manyak mı diye
Ertesi günde oraya elektriği verir, anneme giderim
Gelsin işesin hadi
ahahahahaha benim ous yıllar önce beni terketme diye diye icmişti evde ben de cıkamıyorum da kapıyı kilitledi üstüme. Hic sarhos görmemiştim onu, sonra bu kendinden gecti heryere kustu ben de kafasına vura vura temizletmiştimsarhoş adam cok güzel iş yapıyomuş
hem korkarsın hem de utanırsın böyle bir adamla evli olduğuna. yarın kızı büyüse babasını öyle görse ne hisseder acaba.
Keşke yanımda olsaydınız ben ensesine vurdukca yeri siliyohem siliyo hem ağlıyo ahahahah
Oh ellerine sağlık bi tane de benim yerime vursaydınhak ediyolar
burda kahkaha atıyorum işverenim duyacak manyak
hem korkarsın hem de utanırsın böyle bir adamla evli olduğuna. yarın kızı büyüse babasını öyle görse ne hisseder acaba.
yada o sırada o camın altından geçtiğini düşünsene Allahım ya üsütne işiyen biriiii
Ben bi kere babamın totosunu görmüştüm koştura koştura odasına gidiyodu valla hayalet gibi geçmişti yanımdan ama o beni görmedi
Ben bi kere babamın totosunu görmüştüm koştura koştura odasına gidiyodu valla hayalet gibi geçmişti yanımdan ama o beni görmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?