ne hissedebilirki nefret ve utançtan başka.. babadır der susar ama okadar yani ne saygı ne sevgi bişi olmaz içinde.. olan kızın psikolojisine çocukluğuna gençliğine olur
ahhahahahahahahaahhahaha koptumahahahahahahah
Ben de bi kez babamla bayramlaşmak icin tuvalete dalmıştım ahahahah lan bekle cıksın adam tras oluyo zannediyordum meğer klozetteymiş ahahahahahaha o suratı hala gözümün önünde neyse ki hicbisi görmedim
Baban da sizin cilvelerinizi tel de dinlemişti dimi
Ödeştiniz
hhahah gülerken yere düşüyodummm yaaa ahahahha
Ben de bi kez babamla bayramlaşmak icin tuvalete dalmıştım ahahahah lan bekle cıksın adam tras oluyo zannediyordum meğer klozetteymiş ahahahahahaha o suratı hala gözümün önünde neyse ki hicbisi görmedim
Baban da sizin cilvelerinizi tel de dinlemişti dimi
Ödeştiniz
ay bu çok utanç verici yaaa.. cilve mi yatak cilvesi mi? çok farklı bir çizgidesin çek. aydınlat beni
delüsün senn. anam sen 7 aylık mı doğdun...
ben de yine küçükken babam banyo yaparken annem bornoz asmaya banyoya daldı. çok şaşırmıştım çünkü babam banyo yapıyordu. annem nasıl girdi ki içeri. bizi de leylekler getirmişti yaaaaa
O kadar detayına bilemicem
Nick korkuyodu tel açık kalmış, duydu mu acaba babam diye
delüsün senn. anam sen 7 aylık mı doğdun...
ben de yine küçükken babam banyo yaparken annem bornoz asmaya banyoya daldı. çok şaşırmıştım çünkü babam banyo yapıyordu. annem nasıl girdi ki içeri. bizi de leylekler getirmişti yaaaaa
O kadar detayına bilemicem
Nick korkuyodu tel açık kalmış, duydu mu acaba babam diye
Bilmiyorum ki koştura koştura daldım iceri hayır bi de yasım da kücük değildirezalet
Ben de öpüşünce cocuk olur zannediyodum :)
Yok laous oturuyomuş telefon koltukta bu da cilve yapmak icin yanasmıs ousa totosuyla babasını aramıs adam herseyi duymus ahahahahah
İtiraf ediyorum beni de babam yakaladı böyle
Ama üstümde tunik mi ne varsa artık bacaklarım açıktaydı tek
öpüşünce çocuk olmuyomuuuu eneeeeediyesim geldi buna ya
İşte o herşey neonu soruyo İpek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?