09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ne hissedebilirki nefret ve utançtan başka.. babadır der susar ama okadar yani ne saygı ne sevgi bişi olmaz içinde.. olan kızın psikolojisine çocukluğuna gençliğine olur

midesi bulanır babasından ve bir tarafı asla güvenmez öz babası dahi olsa.

hhahah gülerken yere düşüyodummm yaaa ahahahha

delüsün senn. anam sen 7 aylık mı doğdun...
ben de yine küçükken babam banyo yaparken annem bornoz asmaya banyoya daldı. çok şaşırmıştım çünkü babam banyo yapıyordu. annem nasıl girdi ki içeri. bizi de leylekler getirmişti yaaaaa

Bilmiyorum ki koştura koştura daldım iceri hayır bi de yasım da kücük değildi rezalet

Ben de öpüşünce cocuk olur zannediyodum :)

O kadar detayına bilemicem
Nick korkuyodu tel açık kalmış, duydu mu acaba babam diye

Yok la ous oturuyomuş telefon koltukta bu da cilve yapmak icin yanasmıs ousa totosuyla babasını aramıs adam herseyi duymus ahahahahah

bayram sabahı klasiktir bizde..mağazamız vardı eskiden ankarada,arife günü gece geç saate kadar çalışırlardı.bayramın ilk günü de geç kalkarlardı..misafire yakalanmamak için de ikisi beraber banyo yaparlardı..
bahane sanırım

Son düzenleme:

İtiraf ediyorum beni de babam yakaladı böyle
Ama üstümde tunik mi ne varsa artık bacaklarım açıktaydı tek

O kadar detayına bilemicem
Nick korkuyodu tel açık kalmış, duydu mu acaba babam diye

ayy duyduysa bile adam utancından saniyesinde kapatmıştır. ayy düşündüm deee ben de bazen bakarım tele açık kalmış olabilir mi diye vs. eskilerden kalma alışkanlıklar işte. bir kere annanemlerin teli açık kalmış da naklen dinlemiştik dedikodularını. oradan kalma bir alışkanlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…