- 1 Eylül 2013
- 1.194
- 241
- 173
Yok laous oturuyomuş telefon koltukta bu da cilve yapmak icin yanasmıs ousa totosuyla babasını aramıs adam herseyi duymus ahahahahah
olaya gel yaa nasıl bi şanstır o be öylebundan sonra telefonumu çantadan çıkarırsam varya
Senden de bişey kaçmıyo he.Baban da sizin cilvelerinizi tel de dinlemişti dimi
Ödeştiniz
İçime gülüyorum şuan rengim attıahhahahahahahahaahhahaha koptumahahahahahahah
Ben de bi kez babamla bayramlaşmak icin tuvalete dalmıştım ahahahah lan bekle cıksın adam tras oluyo zannediyordum meğer klozetteymiş ahahahahahaha o suratı hala gözümün önünde neyse ki hicbisi görmedim
İpek benimki de gaz vermek gibi oldu hepiniz döküldünüzay nick ben de küçüktüm bir kere dedem banyo yapıyordu. çok uzun kaldı neden çıkmadı ki bir delikten bakayım dediydim.allahtan arkası dönükmüş küvetin içinde duşta. dedem çok kıllıydı ben de kılların hala saha görüntüsünden korkup kaçmıştım
Bak aydınlatıyor şimdi :)ay bu çok utanç verici yaaa.. cilve mi yatak cilvesi mi? çok farklı bir çizgidesin çek. aydınlat beni
Aydınlandın mı ipek :)O kadar detayına bilemicem
Nick korkuyodu tel açık kalmış, duydu mu acaba babam diye
Yıak yağğ.. Benim libidomun sinyali zayıf bi kere.nick de cuteden sonra 2. sevişik burada
Ousun da toto büyük, iyiki konferans yapmamışYok laous oturuyomuş telefon koltukta bu da cilve yapmak icin yanasmıs ousa totosuyla babasını aramıs adam herseyi duymus ahahahahah
Senden de bişey kaçmıyo he.
İçime gülüyorum şuan rengim attı
İpek benimki de gaz vermek gibi oldu hepiniz döküldünüz
Bak aydınlatıyor şimdi :)
Aydınlandın mı ipek :)
Yıak yağğ.. Benim libidomun sinyali zayıf bi kere.
Ousun da toto büyük, iyiki konferans yapmamış
olaya gel yaa nasıl bi şanstır o be öylebundan sonra telefonumu çantadan çıkarırsam varya
tamı tamına 24 saniye açık kalmış telefon, 24 saniyede bi çocuk yapılıyo düşün halimi :)
ahahahahahaha kızım adam bosuna mı yiyo o gece yemeklerini ahahahaha
24 saniyede cocuk yapılır mı olumer kişisinin erken bosalma sendromu olusur
marifetlerini sayardım da şimdi olmaz :) daha neler neler...
Geçen gün seviniyorum ertesi güne de yemek kaldı diye, sabah bi baktım tencerenin dibi görünmüş... Tabiki ceza olarak o akşam yemek yapmadım paşa paşa kendisi hazırladı :)
erken merken çocuk yapılıyo ya sen ona bak
ay libidoma bişeyler oluyor
Yazık la adamceğizebi ekmek arası yapıp hazırla bari D:
elmikkkk bu anı kaydet; çek "ayıp"lı konuştu
elmikkkk bu anı kaydet; çek "ayıp"lı konuştu
tamı tamına 24 saniye açık kalmış telefon, 24 saniyede bi çocuk yapılıyo düşün halimi :)
yoksaaaaa sen o gün mü hamile kaldınbaban sormamıştır sana hic kac haftalık diye ahahahahah
Körmü gözü yemesin o da gece.
yok ben evlilik yıl dönümünde kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?