09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

çok iyi bunlar,,çek seninki baattinden de iyimiş:)

Eklentiler

• $22.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 21
Kendime benzetiyorum ben bunu :) bir kez ben de erkek ayakkabısı giymiştim biliyor musunuz onunla ilgili cok kötü bir anım var

Kendime benzetiyorum ben bunu :) bir kez ben de erkek ayakkabısı giymiştim biliyor musunuz onunla ilgili cok kötü bir anım var

Ben didim sana benziyo diye dimi

Bi kez mi, ben bi ara hep babamın kazaklarıyla dolanıyodum lise çağlarımdı galiba
Yeterince bol ve salaştım

bu da süpermiş.....hhahaha

Eklentiler

• $1231634_406530732802736_1276516963_n.webp
    45 KB · Görüntüleme: 28
Ayıpsın kaçmaz benden

Benim babam 42 giyiniyo mesela, ben onu terlik niyetine bile ayağıma taksam çıkar arkadan

yanlış kaçırmışsın babamın ayakkabısını demedim ama erkek ayakkabısı dedim benim amca cocuklarının ayakları 38 mesela

yanlış kaçırmışsın babamın ayakkabısını demedim ama erkek ayakkabısı dedim benim amca cocuklarının ayakları 38 mesela

Kıvırmıyosun dimi

Kızım bana göre erkek ayakkabısı kazağı vs deniyosa, o babanındır ( abim erkek sayılmaz )
Kuzen mi gördük biz

elmiş ben de bir dönem babamın kazaklarını giydim,yalnız babam bir kere giymiş olacak ki parfümü sinsin üstüne..:)kocaman giyerdim öyle..
o nası erkek ayağı be öyle,ben 39 giyiyorum valla..ince uzun ama narin ayacıklarım

Bunun kuzenler daha boy bile atmamış galiba ablası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…