Kıvırmıyosun dimi
Kızım bana göre erkek ayakkabısı kazağı vs deniyosa, o babanındır( abim erkek sayılmaz )
Kuzen mi gördük biz
elmiş ben de bir dönem babamın kazaklarını giydim,yalnız babam bir kere giymiş olacak ki parfümü sinsin üstüne..:)kocaman giyerdim öyle..
o nası erkek ayağı be öyle,ben 39 giyiyorum valla..ince uzun ama narin ayacıklarım
yine ne oldu tripcan
tripnazBu ay da bitermi ki.... çek sen napıyosun şirkette? Mesela banka hareketleri faturalar falan mı sende?
yok burda her işe bi adam tutuyolar
çok yoğun değilim sezon dışında
satış faturaları, alınan çekler ve ba-bs ( bunu da tek toplu maille yapıyorum, gerisini millet arıyo zaten onların işiydi de programdan çakmadık dediler ben yapıyorum mail kısmını ) yi ben yapıyorum
ne güzel ya. Kuscam artık ben şu işlerden.
eski işyerimde bende öyleydim
buraya geldim şok oldum, millet ne rahat çalışıyo diye
hoş sazanlığımdan önceki kişi gibi çalışmıyorum ben, şu kıl kuyruk yoksa mesela onun yerine siparişlere de ben bakıyorum
muhasebeyle alakası da yok hani
neyse, yine şükür diyorum geldiğim yerleri hatırlayıp
inşallah ben de rahat bir yer bulurum bir gün... şuan iyiyim elhamdülillah, ama kafam çok dolu ve bazen hiç çekemiyorum...
Ne olsa sana soruyolar dimi
Evde bile kafan pek boşalmıyo
Ben evlendikten 3 ay sonra buraya geldim
Kaç kez istifa etmiştim önce de kabul etmiyolardı, gelen durmuyodu ki kaçıyodu millet yetiştiremeden
ne olsa sana soruyolar dimi
evde bile kafan pek boşalmıyo
ben evlendikten 3 ay sonra buraya geldim
kaç kez istifa etmiştim önce de kabul etmiyolardı, gelen durmuyodu ki kaçıyodu millet yetiştiremeden
Selaaaam kızlar
Şimdi geldim eve
Kahvemi yaptım , muhabbete geldim
bürodamıydın çeek
sorma çek ya, hem faturalar hem resmi işler hem dilekçeler falan... 13 tane defterim var 7si bilanço esaslı, 13üne de ayrı ayrı beyin fırtınası yapıyorum. Açılıştı şubeydi ıvırdı zıvırdı, yok işçi girişi çıkışıydı.... Beynim sulanıyo bazen. Ayın 14ü oldu ben bankaları yeni bitirdim, faturalara başladım nasıl yetişecek bilmiyorum.
kırk mantolu madonna gelmedi mi bugün? özledim ben onu?
Selaaaam kızlar
Şimdi geldim eve
Kahvemi yaptım , muhabbete geldim
merabaaa hoşgeldin ne iyi ettin de geldin bunlar bugün çok sıkıcılar:44:
Dünde böyleydilerbdv de coştuk bizde mecbu
Nerdeyse banlanıyorduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?