09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Kıvırmıyosun dimi

Kızım bana göre erkek ayakkabısı kazağı vs deniyosa, o babanındır ( abim erkek sayılmaz )
Kuzen mi gördük biz

Valla kıvırmıyorum benim kuzenlerin ayagı kücük ama giydiğim babamın değildi sıfır bildiğin erkek ayakkabısıydı

Bizimkiler biraz minyon, saka yapmıyorum ya valla kücücük

tripnaz Bu ay da bitermi ki.... çek sen napıyosun şirkette? Mesela banka hareketleri faturalar falan mı sende?

Yok burda her işe bi adam tutuyolar

Çok yoğun değilim sezon dışında
Satış faturaları, alınan çekler ve ba-bs ( bunu da tek toplu maille yapıyorum, gerisini millet arıyo zaten onların işiydi de programdan çakmadık dediler ben yapıyorum mail kısmını ) yi ben yapıyorum

Son düzenleme:

ne güzel ya. Kuscam artık ben şu işlerden.

ne güzel ya. Kuscam artık ben şu işlerden.

Eski işyerimde bende öyleydim
Buraya geldim şok oldum, millet ne rahat çalışıyo diye
Hoş sazanlığımdan önceki kişi gibi çalışmıyorum ben, şu kıl kuyruk yoksa mesela onun yerine siparişlere de ben bakıyorum
Muhasebeyle alakası da yok hani
Neyse, yine şükür diyorum geldiğim yerleri hatırlayıp

inşallah ben de rahat bir yer bulurum bir gün... şuan iyiyim elhamdülillah, ama kafam çok dolu ve bazen hiç çekemiyorum...

inşallah ben de rahat bir yer bulurum bir gün... şuan iyiyim elhamdülillah, ama kafam çok dolu ve bazen hiç çekemiyorum...

Ne olsa sana soruyolar dimi
Evde bile kafan pek boşalmıyo
Ben evlendikten 3 ay sonra buraya geldim
Kaç kez istifa etmiştim önce de kabul etmiyolardı, gelen durmuyodu ki kaçıyodu millet yetiştiremeden

ne olsa sana soruyolar dimi
evde bile kafan pek boşalmıyo
ben evlendikten 3 ay sonra buraya geldim
kaç kez istifa etmiştim önce de kabul etmiyolardı, gelen durmuyodu ki kaçıyodu millet yetiştiremeden

sorma çek ya, hem faturalar hem resmi işler hem dilekçeler falan... 13 tane defterim var 7si bilanço esaslı, 13üne de ayrı ayrı beyin fırtınası yapıyorum. Açılıştı şubeydi ıvırdı zıvırdı, yok işçi girişi çıkışıydı.... Beynim sulanıyo bazen. Ayın 14ü oldu ben bankaları yeni bitirdim, faturalara başladım nasıl yetişecek bilmiyorum.

la gittim geldim bi tek elmişin erkek ayakkabısı giydiğini mi öğrendik? bu ne ya hayat yok bugün sizde hadi çalın güzel bişi de neşemizi bulalım..

bürodamıydın çeek

Stajım bürodaydı
Ama bundan önceki yer sözde özel bi laboratuvardı ama yetersiz eleman çalıştırıp kendine son model araba çekip duruyorlardı
Sen bizim evin kızı sayılırsın gitme etme diye de kekliyolardı beni hep

Sen bürodasın demek
Kaç kişisiniz
Kaç mükellefiniz var
Patrona söylesene, herşey bende bi şekilde idare ettim ama ben hamileyim ben gidince ne yapacaksınız bi çözüm bulun şimdiden de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…