09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Med'in bahsettiği durumu da acıklayayım da sonra üzerime kalmasın.

Ben piyo ile ilgili sadece onunla konustum; aramızda bir gerginlik olduğunu vs. O da söylemediğine göre ya ortada sorun yok. Ben özel mesajlarda yapılan dedikodulardan kastı o şekilde algılamıştım. Demek ki ben yanlış yanladım ya da piyonist.

Gerçi konu kapandı ama Med zan altında kalmak istememiş.

Ya ben şimdi geceleri Prison Break izliyorum yeniden hayranlığım başladı o diziye 2.ye bitircem.
Sonra haftalık olarak walking dead ve himym izliyorum.
Dizi tavsiyelerine açığım

game of thorens ve the walkind dead süperlerr öneriririmmm

Günaydın herkese...

şu aralar duaya ihtiyacım var, allah evladımızı bize bağışlasın dualarınızı eksik etmeyin olur mu.

Günaydın herkese...

şu aralar duaya ihtiyacım var, allah evladımızı bize bağışlasın dualarınızı eksik etmeyin olur mu.

Canım ne oldu , iyimisin.
Bebişle ilgili sorun mu var yoksa Allahım korusun.
Merak ettim zaten seni cumadan beri

Son düzenleme:
Günaydın herkese...

Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canım, dün gece lavaboya kalktım midem bulandı gözüm karardı düştüm karnımı çarpmayım diye kendimi nereye atacağımı şaşırdım, banyoyla salon arası kilometre oldu sanki (salonda yatıyoruz klima orda diye) sehpanın dibine düştüm çok korktum

Beğendim ama içimden

Bu kadar beğeni yeter ben de icimden beğenicem eskisi gibi

Canım dikkat edin kendinize, cok gecmiş olsun. Noluyo size ya

Canım tansiyonun mu düştü acaba.
Allah korumuş, dikkat et yavaş hareket et, özellikle gece kalktığında.

Bu kadar beğeni yeter ben de icimden beğenicem eskisi gibi

Canım dikkat edin kendinize, cok gecmiş olsun. Noluyo size ya

valla bende anlamadım gecede 5 kere falan çişe kalkıyorum zaten mecbur, ilk defa oldu böyle, hamile kaldım kalalı tansiyonum düşük zaten hep, ama bu iyi bişey diyodu herkes,hemen elim karnıma gitti baktım kıpırdıyo bebek yoksa gecenin 4'ünde acile gidiyoduk

Alt bölgemde baskı hissediyorum demiştim, bunu doktora sordum, eğer karnında kasılma hissedersen tehlikeli demişti. Bebek mi vuruyor, sancı mı tutuyor ayırt edemiyorum, aynı dediği gibi bi toplanma hissediyorum ki Allah göstermesin erken doğum belirtileri yaşıyorum şuanda Eğer geçmezse tekrar doktora görüncem, inşallah benim kuruntumdur dualarınızı eksik etmeyin nolur

Amin nemiş tansiyonun normalde düşük mü :26: Geçmiş olsun canım Allah yavrularımızı korusun anne olmak ne zormuş :'(

Olmaz günde bir kere beğenişcez

Tamam bu 5 gün boyunca

Geçmiş olsun canım, sana da bebeğe de bişi olmamış Allah'tan.

Canımmm inşallah basit bir ağrı vsdir. Ben tam tanımlayamıyorum anlayamıyorum da ne demek istediğini ama Allah'ım yardımcın olsun.

Nemiş korkma, Allah onu öyle bir yaratmış ki kat kat zarların ve kasların altında bebek... Öyle çok şiddetli bir darbe falan almadıkça için ferah olsun, hem üstü kat kat örtülü hem de rahim duvarıyla arasında amniyon sıvısı var.

Ayy daha çok erken nick
Geçmesini bekleme , kasılmayı durduran ilaçlar var canım
Bu durumda beklemek iyi değil
Gerekirse erken müdahale yapılır.
Alla göstermesin, bazen bebek büyüdükçe kasılmalar olur rahimde ama emin olmak lazım
Aşşağıya baskı için çok erken daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…