Buda ne bende merak ettım
zıra pıyon nerelerde dıye dusunuyordum ama ıcımden dusunuyordum ehrhalde nıye sormadıysam sımdıye kadar
Ya ben şimdi geceleri Prison Break izliyorum yeniden hayranlığım başladı o diziye 2.ye bitircem.
Sonra haftalık olarak walking dead ve himym izliyorum.
Dizi tavsiyelerine açığım
Günaydın herkese...
şu aralar duaya ihtiyacım var, allah evladımızı bize bağışlasın dualarınızı eksik etmeyin olur mu.
Günaydın herkese...
şu aralar duaya ihtiyacım var, allah evladımızı bize bağışlasın dualarınızı eksik etmeyin olur mu.
Günaydın kızlaaaaar
Günaydın herkese...
Beğendim ama içimden
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canım, dün gece lavaboya kalktım midem bulandı gözüm karardı düştüm karnımı çarpmayım diye kendimi nereye atacağımı şaşırdım, banyoyla salon arası kilometre oldu sanki (salonda yatıyoruz klima orda diye) sehpanın dibine düştüm çok korktum
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canım, dün gece lavaboya kalktım midem bulandı gözüm karardı düştüm karnımı çarpmayım diye kendimi nereye atacağımı şaşırdım, banyoyla salon arası kilometre oldu sanki (salonda yatıyoruz klima orda diye) sehpanın dibine düştüm çok korktum
Bu kadar beğeni yeterben de icimden beğenicem eskisi gibi
Olmaz günde bir kere beğenişcez
Bu kadar beğeni yeterben de icimden beğenicem eskisi gibi
Canım dikkat edin kendinize, cok gecmiş olsun. Noluyo size ya
Olmaz günde bir kere beğenişcez
valla bende anlamadım gecede 5 kere falan çişe kalkıyorum zaten mecbur, ilk defa oldu böyle, hamile kaldım kalalı tansiyonum düşük zaten hep, ama bu iyi bişey diyodu herkes,hemen elim karnıma gitti baktım kıpırdıyo bebek yoksa gecenin 4'ünde acile gidiyoduk
Alt bölgemde baskı hissediyorum demiştim, bunu doktora sordum, eğer karnında kasılma hissedersen tehlikeli demişti. Bebek mi vuruyor, sancı mı tutuyor ayırt edemiyorum, aynı dediği gibi bi toplanma hissediyorum ki Allah göstermesin erken doğum belirtileri yaşıyorum şuandaEğer geçmezse tekrar doktora görüncem, inşallah benim kuruntumdur dualarınızı eksik etmeyin nolur (
valla bende anlamadım gecede 5 kere falan çişe kalkıyorum zaten mecbur, ilk defa oldu böyle, hamile kaldım kalalı tansiyonum düşük zaten hep, ama bu iyi bişey diyodu herkes,hemen elim karnıma gitti baktım kıpırdıyo bebek yoksa gecenin 4'ünde acile gidiyoduk
Alt bölgemde baskı hissediyorum demiştim, bunu doktora sordum, eğer karnında kasılma hissedersen tehlikeli demişti. Bebek mi vuruyor, sancı mı tutuyor ayırt edemiyorum, aynı dediği gibi bi toplanma hissediyorum ki Allah göstermesin erken doğum belirtileri yaşıyorum şuandaEğer geçmezse tekrar doktora görüncem, inşallah benim kuruntumdur dualarınızı eksik etmeyin nolur
Amin nemiş tansiyonun normalde düşük mü :26: Geçmiş olsun canım Allah yavrularımızı korusun anne olmak ne zormuş :'(
Tamam bu 5 gün boyunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?