09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

normalde standart 12/8 çıkardı çok düzenliydi şimdi 10/7 10/8 falan, canım baskı derken nasıl baskı benimde sanki vajinama doğru bi baskı var bebek büyüyo diye oluyo sanıyodum tehlikelimiymiş :26: belimde ağrıyo

Canımmm inşallah basit bir ağrı vsdir. Ben tam tanımlayamıyorum anlayamıyorum da ne demek istediğini ama Allah'ım yardımcın olsun.
Elmik şöyle anlatayım, rahim ağzında ve makat bölgemde pıt pıt darbeler hissediyorum, sanki içerden hava çıkıyor gibi oluyor bir de... Umarım bebek aşağıya vuruyordur da hissettiğim odur.

kitty evet çok erken

Kısa süreli ilişkilerin insanı değilm

Ben seni bir ömür beğenilerimin tacına oturmuşum. Bdv yorumlarımın vazgecilmezisin bir geyik topiğinde harcama ilişkimizi

Sen yine de bir ölçtür ya da ani hareketler yapma fln dikkat et olur mu

İnşallah öyledir cnm. Bugün bir doktora mı görünsen acaba

Birbirinizi evhamlandırmayın
Nemo rahmin büyüyor, kasılma , arada baskı hissi , bel ağrısı normal.
Ama nicke doktor demiş,
Hayırlısıyla bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alacaksınız inşallah.

Düşük tansiyon iyi çünkü gebelikte tansiyon yükselir bazılarında o tehlikeli olabiliyor.
Arada kontrol et.

acemisi olunca insan bilemiyo yaa, benim şu an baskı var mesela, ama bu baskı bende adet dönemlerimdede olurdu, adetimin en yoğun olduğu gün sanki vajinaya bi baraj dolusu kan yüklenmiş gibi ağırlık hissederdim resmen bu cumada benim kontrolüm var

Kafa daha aşşağıya inmemiştir canım, belki tepiyordur sıpacık.
Sen takipte kal bakalım ama git bir kontrole için rahat etsin.

Tansiyon düşmesi normal sanırım, benim de çok oynuyor normalde 8-5 tansiyonum biraz çıktı.
İnşallah öyledir cnm. Bugün bir doktora mı görünsen acaba
Olmazsa öyle yapcam bakalım eğer tekrar hissedersem özele kadar gitcem bu sefer.

günaydın kızlar :)

nick yazdığını okudum bana bi anlatsana tam olarak nasıl bişey yaşıyosun? ilk hamileliğimde 19.haftadan itibaren kasılma yaşamıştm ben iyi bilirim nasıl olduğunu.belki yaşadığın başka bi şeydir telaşlanma bende yaşıyorum arada onu mesela.

Günaydın cnm, ben de anlatayım mı hamileliğimin nasıl ilerlediğini

Şimdi kaçtım canlar
Çok işim var bir bakayım durumuma
Öğleden sonra kahvemi alır gelirim.
Topi sahibi kuru kuru muhabbet ettiriyor.
Şöyle bi ikram yapayım, kahve ikram edeyim yok
Hep laf hep laf

inşallah sadece onun yaramazlıklarıdır...

bu arada cuma günki mevzuyu hallettik bi sıkıntı yok, şimdilik :)

Çok sevindim canım

Ben de oğlum doğunca sen bunlarla mı tepdin beni deyip ayacıklarını yiyordum
Olmuş 34 numara gelde ye şimdi kokuşukları
Ay bebek özledim gaza gelecem yapacam bi tekne kazıntısı

Şimdi kaçtım canlar
Çok işim var bir bakayım durumuma
Öğleden sonra kahvemi alır gelirim.
Topi sahibi kuru kuru muhabbet ettiriyor.
Şöyle bi ikram yapayım, kahve ikram edeyim yok
Hep laf hep laf

Sen burda çene yapacağına git işçi amcama bişiler ikram et

Öptüm seniii

günaydın dünür, senin damat üzüyor beni bu aralar :)

ara ara rahim ağzında bebek tekmelemesi gibi darbe hissediyorum, bazen de makata vuruyor. Bir de sanki ordan hava çıkıyor gibi oluyor bi genişleme hissediyorum. Karnımı dinliyorum toplanma var mı diye, bebek mi yapıyor yoksa kasılma mı var anlamıyorum. Yani kısacası karnıma aldığım tepiklerin aynısını alt bölgemde hissediyorum.

Hadi bakalım adam baba olacak uğrasmasın öyle andavalların laflarıyla benim canımı sıkmasın

Onlar bizimle uğraşıyor elmik, şirketi arayıp o hatuna bi güzel saydırasım var. Olmadık şeyleri dahi anlatmış, yok yere 3 gündür aynı mevzuyu konuşup duruyoruz evde onun yüzünden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…