- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
Alt bölgemde baskı hissediyorum demiştim, bunu doktora sordum, eğer karnında kasılma hissedersen tehlikeli demişti. Bebek mi vuruyor, sancı mı tutuyor ayırt edemiyorum, aynı dediği gibi bi toplanma hissediyorum ki Allah göstermesin erken doğum belirtileri yaşıyorum şuandaEğer geçmezse tekrar doktora görüncem, inşallah benim kuruntumdur dualarınızı eksik etmeyin nolur
Amin nemiş tansiyonun normalde düşük mü :26: Geçmiş olsun canım Allah yavrularımızı korusun anne olmak ne zormuş :'(
Elmik şöyle anlatayım, rahim ağzında ve makat bölgemde pıt pıt darbeler hissediyorum, sanki içerden hava çıkıyor gibi oluyor bir de... Umarım bebek aşağıya vuruyordur da hissettiğim odur.Canımmm inşallah basit bir ağrı vsdir. Ben tam tanımlayamıyorum anlayamıyorum da ne demek istediğini ama Allah'ım yardımcın olsun.
Ayy daha çok erken nick
Geçmesini bekleme , kasılmayı durduran ilaçlar var canım
Bu durumda beklemek iyi değil
Gerekirse erken müdahale yapılır.
Alla göstermesin, bazen bebek büyüdükçe kasılmalar olur rahimde ama emin olmak lazım
Aşşağıya baskı için çok erken daha
Kısa süreli ilişkilerin insanı değilm
normalde standart 12/8 çıkardı çok düzenliydi şimdi 10/7 10/8 falan, canım baskı derken nasıl baskı benimde sanki vajinama doğru bi baskı var bebek büyüyo diye oluyo sanıyodum tehlikelimiymiş :26: belimde ağrıyo
Elmik şöyle anlatayım, rahim ağzında ve makat bölgemde pıt pıt darbeler hissediyorum, sanki içerden hava çıkıyor gibi oluyor bir de... Umarım bebek aşağıya vuruyordur da hissettiğim odur.
kitty evet çok erken
normalde standart 12/8 çıkardı çok düzenliydi şimdi 10/7 10/8 falan, canım baskı derken nasıl baskı benimde sanki vajinama doğru bi baskı var bebek büyüyo diye oluyo sanıyodum tehlikelimiymiş :26: belimde ağrıyo
Birbirinizi evhamlandırmayın
Nemo rahmin büyüyor, kasılma , arada baskı hissi , bel ağrısı normal.
Ama nicke doktor demiş,
Hayırlısıyla bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alacaksınız inşallah.
Düşük tansiyon iyi çünkü gebelikte tansiyon yükselir bazılarında o tehlikeli olabiliyor.
Arada kontrol et.
Elmik şöyle anlatayım, rahim ağzında ve makat bölgemde pıt pıt darbeler hissediyorum, sanki içerden hava çıkıyor gibi oluyor bir de... Umarım bebek aşağıya vuruyordur da hissettiğim odur.
kitty evet çok erken
Tansiyon düşmesi normal sanırım, benim de çok oynuyor normalde 8-5 tansiyonum biraz çıktı.normalde standart 12/8 çıkardı çok düzenliydi şimdi 10/7 10/8 falan, canım baskı derken nasıl baskı benimde sanki vajinama doğru bi baskı var bebek büyüyo diye oluyo sanıyodum tehlikelimiymiş :26: belimde ağrıyo
Olmazsa öyle yapcam bakalım eğer tekrar hissedersem özele kadar gitcem bu sefer.İnşallah öyledir cnm. Bugün bir doktora mı görünsen acaba
Ben seni bir ömür beğenilerimin tacına oturmuşum. Bdv yorumlarımın vazgecilmezisin bir geyik topiğinde harcama ilişkimizi
Tansiyon düşmesi normal sanırım, benim de çok oynuyor normalde 8-5 tansiyonum biraz çıktı.
Olmazsa öyle yapcam bakalım eğer tekrar hissedersem özele kadar gitcem bu sefer.
günaydın kızlar :)
nick yazdığını okudum bana bi anlatsana tam olarak nasıl bişey yaşıyosun? ilk hamileliğimde 19.haftadan itibaren kasılma yaşamıştm ben iyi bilirim nasıl olduğunu.belki yaşadığın başka bi şeydir telaşlanma bende yaşıyorum arada onu mesela.
Kafa daha aşşağıya inmemiştir canım, belki tepiyordur sıpacık.
Sen takipte kal bakalım ama git bir kontrole için rahat etsin.
inşallah sadece onun yaramazlıklarıdır...
bu arada cuma günki mevzuyu hallettik bi sıkıntı yok, şimdilik :)
Şimdi kaçtım canlar
Çok işim var bir bakayım durumuma
Öğleden sonra kahvemi alır gelirim.
Topi sahibi kuru kuru muhabbet ettiriyor.
Şöyle bi ikram yapayım, kahve ikram edeyim yok
Hep laf hep laf
günaydın kızlar :)
nick yazdığını okudum bana bi anlatsana tam olarak nasıl bişey yaşıyosun? ilk hamileliğimde 19.haftadan itibaren kasılma yaşamıştm ben iyi bilirim nasıl olduğunu.belki yaşadığın başka bi şeydir telaşlanma bende yaşıyorum arada onu mesela.
Sen burda çene yapacağına git işçi amcama bişiler ikram et
Öptüm seniii
inşallah sadece onun yaramazlıklarıdır...
bu arada cuma günki mevzuyu hallettik bi sıkıntı yok, şimdilik :)
Darbeli değilmiş bilesin
Hadi bakalım adam baba olacak uğrasmasın öyle andavalların laflarıyla benim canımı sıkmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?