09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Onlar bizimle uğraşıyor elmik, şirketi arayıp o hatuna bi güzel saydırasım var. Olmadık şeyleri dahi anlatmış, yok yere 3 gündür aynı mevzuyu konuşup duruyoruz evde onun yüzünden.

Bi süre daha konusacaksınız balım. Konusun da zaten. Hasıraltı edilen mevzular ilerde sana yol su elektrik olarak girer :) Konusun, icinde kalmasın cocuğun. Bi süre sonra unutur zaten.

Sen anlatsan mesele değil de o kaşar anlatınca zorunda gitmiştir cocuğun.

Muhahahaahaa sen çalışmıyon zaten
O çalışacak manyak
Sen keyfine bakacan
Dur be gidiyim ben hahaahaaa ayıplının dibine vuracam bu gidişle

Tek taraflı calısmayla olmaz kızım ahahahah

Hadi git ben sana gelince anlatıcam darbeliyle bin fırca darbesinin nasıl atılacağını

Günaydın canlar,

nickim benımde kızımda oyleydi sanki karnım bommmmm diyecek patlayacak sanırdım.
aşırı kasılmalarım olurdu ama sizin erken daha korkma bişey olmaz Yaradanın izni ile
nitekim 23 gün erken doğdu benım kızım stresmiş.
tansiyonumda benım oldum olası düşüktür yapısal bişey..
ama geelde ya düşer yada çıkarmış yani gebelik değiştirirmiş derler.

Allahım şifalar versin size...

sağ salim yavrularınızı kucağınıza alın inşallah.

bak şimdi kasılma nasıl olur anlatayım.önce nefesin daralır kalbin sıkışır gibi bi his sonra kasıklarında ağrı ve karnın sertleşir işte bu kasılmadır.ben bunu günde 30 defa yaşadığımı biliyorum ilaçlarla hafifletmiştik.senin bu anlattığın başka birşey.

bende bebeğin haraletlerini genelde kasıklarımda vajinada falan hissediyorum.ve bu ilk baştan beri böyle ayrıntılı,renkli vb...bütün ultrasonlara girdim bebek yularda yan duruyor ama hareketlerini aşağıda hissettiğimde oluyor.ayrıca gün içinde birden kasıklarımda bi baskı hissediyorum 1 dakika sürüyor ve canım acıyor.ama karnım değil rahmim sanki sertleşiyor.bu kasılma olabilir bence.doktora dedim idrar yolları iltihabı olabilir dedi ve doğru çıktı.yani seninki kasılma değil bence.

Günaydın kadrolu rahibeniz geldii

nickimin benimde sancılarım vardı ancak tarıf et desen edemem anlatsan anlamam oyle arada bısey bu :) ama o toplanma hıssdı sanırsam kasılma oluyor
ben nıdılat kullanıyordum doguma kadar

Konuşmak mesele değil, olur olmaz şeyleri anlatmış gerizekalı kadın. Kocası tarafından daha nişanlıyken aldatıldığını bile anlatmış bu kadar beyinsiz işte.
Fallen seni görmek ne güzel :) Naber? İnşallah dediğin gibidir.

Kadiş içimi rahatlattın inşallah benim kuruntumdur ama insan korkuyor işte napayım

SAOL canım benım şükür iyiyim...

hafta sonu biraz memleket havası aldık

kadişin memleketine gittim

Konuşmak mesele değil, olur olmaz şeyleri anlatmış gerizekalı kadın. Kocası tarafından daha nişanlıyken aldatıldığını bile anlatmış bu kadar beyinsiz işte

Ya mittir et sen bu mevzuları, olan oldu. Önemli olan bebek suanda. Ona kanalize ol. Bak kadiş acıklamış gayet güzel. orda burda okuyup beynini bulandırma olur mu? Bol bol dua et rabbim icini rahatlatsın.

Bi de birbirinize gaz vermeyin benim su olmuştuyduuu benim suyum akmıştıydııııı benim kasımkasımkasılmıştıydı diye :) Kadesa saolsun cok net anlatmış. Sakin olun, derin nefes alın beni sevin

Hain domdom Nasıl gecti haftasonun

Sıradan

Cumartesi ablama gittik
Pazar kaynanamlara, aradı Ous'u kardeşinle damatta geliyo siz de gelin dedi
Gittik, yine araya başka misafir de sokuşturmuşlardı ( Komşusu : 5 kişilik bi aile )

Bi de birbirinize gaz vermeyin benim su olmuştuyduuu benim suyum akmıştıydııııı benim kasımkasımkasılmıştıydı diye :) Kadesa saolsun cok net anlatmış. Sakin olun, derin nefes alın beni sevin

şimdi tekrar baktım netten elimizi karnımıza koyuyormuşuz eğer karında rahim tolanır gibi oluyorsa bu kasılma demekmiş.avuç içini hafifçe koy karnına nick bak bakalm.

sonrada elmoşu sev okşa mınckla

Sıradan

Cumartesi ablama gittik
Pazar kaynanamlara, aradı Ous'u kardeşinle damatta geliyo siz de gelin dedi
Gittik, yine araya başka misafir de sokuşturmuşlardı ( Komşusu : 5 kişilik bi aile )

Senin kv herkesi bir seferde cıkarmış aradan

Neremi mıncıklayacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…