ya o salak bana şarkı yazmıştı, bunlar sevgiliyken kıza birisi söylemiş birisi için yazdı o şarkıyı demiş. bu da kıskanmış ayrılmışlar tekrar barışmışlar falan. kızı da aldatmış ama şimdi mutluyuz diyormuş. kıza da salak diyor çocuğa da salak diyor ous, kızdan nefret ediyor, kız buna birşey söylemiş benim hakkımda, daha doğrusu ex kıza öyle söylemiş kendisini aklamak için, ous bunları laf arasında söyledi, ousa dedim inandın mı? hayır dedi inanmadım, sen safsın yapamazsın öyle birşey dedi.
ya o salak bana şarkı yazmıştı, bunlar sevgiliyken kıza birisi söylemiş birisi için yazdı o şarkıyı demiş. bu da kıskanmış ayrılmışlar tekrar barışmışlar falan. kızı da aldatmış ama şimdi mutluyuz diyormuş. kıza da salak diyor çocuğa da salak diyor ous, kızdan nefret ediyor, kız buna birşey söylemiş benim hakkımda, daha doğrusu ex kıza öyle söylemiş kendisini aklamak için, ous bunları laf arasında söyledi, ousa dedim inandın mı? hayır dedi inanmadım, sen safsın yapamazsın öyle birşey dedi.
ne demiş acaba ??bak demiştim ya sana,bu kadın kıskançlıktan böyle yapıyo diye..adam seni sevdiği gibi sevmiyo onu,o yüzden..bence çok dikkat etmek lazım..ya o salak bana şarkı yazmıştı, bunlar sevgiliyken kıza birisi söylemiş birisi için yazdı o şarkıyı demiş. bu da kıskanmış ayrılmışlar tekrar barışmışlar falan. kızı da aldatmış ama şimdi mutluyuz diyormuş. kıza da salak diyor çocuğa da salak diyor ous, kızdan nefret ediyor, kız buna birşey söylemiş benim hakkımda, daha doğrusu ex kıza öyle söylemiş kendisini aklamak için, ous bunları laf arasında söyledi, ousa dedim inandın mı? hayır dedi inanmadım, sen safsın yapamazsın öyle birşey dedi.
çiftlikte son nokta...ayıplı film isimleri gibi oldu bu daDalga gecmeyin laiş kadıını sendromundayım
Cuma akşamı yemek yedin ctesi öğleden sonra cıktın ciftlikte koyduk noktayı
Dün de full evdeydim. Öyle işte
çek bence bu pisliğe hiç bulşama o zaman tekrar. millet de durumu biliyosa ,dallanıp budaklanır söyliyim sana.bence tez zamanda çık bu guruptan..görüşmek istediğin ark. varsa eskilerden ayrıca görüşürsün zaten,gruba gerek yok ki..Ben bundan çok zor kurtulmuştum ondan çekincelerim oluyo demek hala
Hayır nişanlısına yazsa kendi duvarında paylaşır
Bizim grup gizli ki, üyelerin dışında gören yok yani
Ve bazı arkadaşlar hatırlıyo, soruyolar bile dedim bilmiyorum ben evli barklı insanım kime yazdığı hakkında fikrim yok
ne demiş acaba ??bak demiştim ya sana,bu kadın kıskançlıktan böyle yapıyo diye..adam seni sevdiği gibi sevmiyo onu,o yüzden..bence çok dikkat etmek lazım..
çiftlikte son nokta...ayıplı film isimleri gibi oldu bu da
çek bence bu pisliğe hiç bulşama o zaman tekrar. millet de durumu biliyosa ,dallanıp budaklanır söyliyim sana.bence tez zamanda çık bu guruptan..görüşmek istediğin ark. varsa eskilerden ayrıca görüşürsün zaten,gruba gerek yok ki..
selam kızlar,,
H.sonu ousla otobüsteyiz yanımıza bi teyze oturdu annelerimiz yaşında onunda çocukları varmış yol uzundu sohbet ederek gittik
ousa dediki ay parçası gibi kızı bulmuşsun :) çeek sizin anane aklıma geldi hemen
kadına memleketini sordum Trabzonluymuş :)))
çek bence bu pisliğe hiç bulşama o zaman tekrar. millet de durumu biliyosa ,dallanıp budaklanır söyliyim sana.bence tez zamanda çık bu guruptan..görüşmek istediğin ark. varsa eskilerden ayrıca görüşürsün zaten,gruba gerek yok ki..
canım hoşgeldin..selam kızlar,,
H.sonu ousla otobüsteyiz yanımıza bi teyze oturdu annelerimiz yaşında onunda çocukları varmış yol uzundu sohbet ederek gittik
ousa dediki ay parçası gibi kızı bulmuşsun :) çeek sizin anane aklıma geldi hemen
kuzum sen nasılsın morelin keyfin( ne alemdesin kulağın nasıl olduı
Beni severler genelde
Grup başkanı aynı zamanda sınıf başkanımız
Ondan beni çağırıp duruyo
Ama silerim ben, kimsenin imasına gelemem
Yiyosa çıkıp yüzüme söyler, alır cevabını oturur
Çocukken bile eyvallahım olmamışken şimdi iki laga lugasını kale almam
Hastalıklı bence bu, denemediğim şey kalmamıştı zamanında
Sen hastasın dedim, git tedavi ol
Ben buna selam vermediğim halde, asker dönüşü beni istemeye geleceklerini anlatıyodu millete
Duyan bişey var sanır yani
Kuruyo kuruyo, sonra kendi de inanıyo çevresindekileri de inandırıyo
doğru demiş kadınnn senın ous senın kıymetini bilmeli gofretim yoksa kafasında saksı kırarım onun
selam kızlar,,
[sıze=3]
sana e-mail attım nickim ...hotmaile bakarmısın bir ara lütfen
elmoş düğün ne zaman baciiii[/sıze]
Beni severler genelde
Grup başkanı aynı zamanda sınıf başkanımız
Ondan beni çağırıp duruyo
Ama silerim ben, kimsenin imasına gelemem
Yiyosa çıkıp yüzüme söyler, alır cevabını oturur
Çocukken bile eyvallahım olmamışken şimdi iki laga lugasını kale almam
Hastalıklı bence bu, denemediğim şey kalmamıştı zamanında
Sen hastasın dedim, git tedavi ol
Ben buna selam vermediğim halde, asker dönüşü beni istemeye geleceklerini anlatıyodu millete
Duyan bişey var sanır yani
Kuruyo kuruyo, sonra kendi de inanıyo çevresindekileri de inandırıyo
canım hoşgeldin..
çek h.sonu kv ye gittiysen kesin yeni hikayeler vardır sende
iyiyim canım çok şükür kulağım düzeldi..henüz lerji işini halledemedim ama kulağı şimdilik kurtardım en azından:)
sende ne var yok?
Her zaman ki gibi
Görümcemle damat daha gelmemişti
Onları bekliyoduk yemek için
O sırada komşuları da geldi ( kaynanam çağırmış zaten )
Neyse görümcemle damatta geldi
Ben kaç kişiyiz diye sayıyodum ona göre tabak çıkarıcam
Dedi ki biz bize yicez komşuları sayma
Bende ona göre koydum, içeri geçtim
Geldi dedi ki
Hadi yemeğe ; Ous, Çekirge, damat..
Kayınpederim de dedi niye tek biz mi yicez X beyleri de davet etseydin
Hi hi dedi güldü
Millette dedi ki gerek yok zaten yedik te geldik
Mutfakta da diyo ki şundan pi paket yaptım iki yapsaydım onlara da verirdim bi tabak
Sanırsın sürpriz olmuş
Onlara da tabak yapıcam dedi
Çayın yanına hamur işi tabağı hazırladı
Bize vermedi
Yaşlı bi teyze vardı komşu grubundan, dedi ki diğerlerine niye vermedim
Kaynanam demez mi size de yemek vermedim ona bakarsan
Aslında ben hamur işi de çok severim ama galiba az vardı ve çok ta olsa ikram edilmeden almam ki ben :26:
Kurup kaldırmaya yardım ederim sadece o kadar
canım hoşgeldin..
As. hoş geldin pampa
Yok cicim hiç benzemiyo bence
Bizimki kendi torunundan başka kimseye demez bu lafı
Hatta kız torunlaırna hiç demez, erkek torun meraklısı
tamam canım bakıyorum şimdi...
----
ya ex buna demiş ki, nick benimle çıkarken 2-3 kişiyle daha konuşuyordu, ben onu aldatmışım falan.
canım hoşgeldin..
iyiyim canım çok şükür kulağım düzeldi..henüz lerji işini halledemedim ama kulağı şimdilik kurtardım en azından:)
sende ne var yok?
fallenim nerelerdesin kuzum merak ettim seni vallahi,,
Allah beterinden korusunda, çok da bildiği söylenemez :)
bazen şans denen şey kolay bulunmuyor,
en tehlikeli cins işte..bi de çveresini inandırır olmadık şeylere. sadece nişanlısına üzüldüm o kadar..
bu tipler açıkça soramazlar ki canım,seni iyi tanıyo,bekarken yüz vermemişsin,evliyken niye veresin ki...pislik yapmak için işte..dedim ya yapış yapışşş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?