09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

yok canım nöbet şekeri Sürahi nine orda mıydı

Hayret çıkmadı yukarı
Misafirleir varmış ta kaynanam gittim ağırladım, kalktılar öyle yukarı çıktım demişti

Bilmiyorum
Ya önce o kata uğramadı diye Ouslara küsmüştür ya da başka şeye

Zibidi konu acmış ama okuyamıyorum kurum serverı izin vermiyor

Günaydın diyecektim ki saati fark ettim :) Herkese merhaba o yüzden, nasılsınız? Keyifler yerindedir umarım?

merhabalar herkese,nasılsınız bakalım pzt semdromlu insanlar? geçmişi okumadım da her hafta öyle oluyo diye yazdım:):)

Günaydın diyecektim ki saati fark ettim :) Herkese merhaba o yüzden, nasılsınız? Keyifler yerindedir umarım?

merhabalar herkese,nasılsınız bakalım pzt semdromlu insanlar? geçmişi okumadım da her hafta öyle oluyo diye yazdım:):)

Hoşgeldiniz minnak odunlarım :)

Sendromun dibini yasıyorum

Zibidi konu acmış ama okuyamıyorum kurum serverı izin vermiyor

Konu bu
Ama hiç bir bilgim yok diye yorum yapmadım ben

Hoş geldiniz
Bende hiç bilmiyorum, geç geldim
Elmayra hanımlar özet geçerse iyi olur

Konu bu
Ama hiç bir bilgim yok diye yorum yapmadım ben

Hoş geldiniz

Benim de uzmanlık alanımın dışında Çatlamıştım meraktan

Gebelerin kasılmaları varmış,

çek kvsine gitmiş
elmayra sendromdaymış :)

Hoşgeldiniz minnak odunlarım :)

Sendromun dibini yasıyorum

niye odun olduk şimdi yahusen hep balım böceğim,ttalım kaymağım diye seversin ne oldu böyle
Hoş geldiniz

naber çek?elmiş özet geçebilyo mu ki ,hiç görmedim ben,umudum sendeydi ama ,yeni gelmişsin sen de..

nobody aynı anda geldik demek ki:) seyahat nasıldı,gittin geldin mi?

Ben 3 gündür kamptaydım dün akşam çıktım eğitimden bi aydınlık geldi töbe bismillah atamıyorum üzerimden hiç dinlenmeden de bugün mesaiye başladım, dünyadan bi haberim... Hatta dün akşam haberleri dinlemek gibi bi hataya düştüm la neler olmuş 3 günde bile didim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…