09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

niye odun olduk şimdi yahusen hep balım böceğim,ttalım kaymağım diye seversin ne oldu böyle

Böyle sevesim geldi iki türlü de yaranamıyorum nasılsa

Hic sorma ülke ülke olmaktan cıkmak üzere

Kızım bunlarda bende vardım
Geçmişi didik

geçmiş geçmişte kaldı deşmeyin

Seyehat yok kuzum buradaydım eğitim Antalya'daydı.

hadi ya , ben de şehirdışı gideceksin sanmıştım..ordaysa tadı olmamaıştır.3 gün kapanmak da ne öyle,ne sıkıcı
elmişim sen her türlü yaranırsın kuzum bana,canım benim bal böceğim..
nickin son durumu nedir kızlar,haber var mı?

nick ouscuk nasıl
sakin mi soru sorup duruyo mu yoksa

sakin ama tam sindiremedi :) soruyor, kızıyor, söyleniyor sen salaksın diyor kendine onu mu yakıştırdın bi sana bakıyorum bi ona bakıyorum hiç yakışmıyor da diyor :)) diyecektim gönül bu ota da .... :d

sakin ama tam sindiremedi :) soruyor, kızıyor, söyleniyor sen salaksın diyor kendine onu mu yakıştırdın bi sana bakıyorum bi ona bakıyorum hiç yakışmıyor da diyor :)) diyecektim gönül bu ota da .... :d

Sensin salak, hala orda mısın deseydin

Kızlar
Ben yakın zamanda facebook profilimi aktif hale getirdim
Sınıfımıza ait bi grubumuz vardı ( Ortaokul ) , ben onu silmişim hesabımı dondururken
Açınca sınıf başkanı dedi ki niye sildin tekrar davet atıyorum ( Gizli grup yoksa giremem )
Tamam dedim kabul ettim

Eskiden bana yazılan bi çocuk vardı hemde yıllarca, takip bile ediyodu beni nereye gitsem aynı semtte oturduğumuzdan
Neyse ben ona gıcık oluyodum zaten, saymadığım da kalmamıştır verdiği rahatsızlıklardan dolayı
Yıllar geçti, büyüdük, ben evlendim

O da yakın zamanda nişanlanmış
Şimdi yani ben gruba girdiğimden beri bişeyler paylaşmaya başlamış grupta ( Grup gizli, nişanlısı göremez )

Adını

Oluşturan

Harfler

Düşünce Dilime

` S e s i m d e n Yas Gelir . . .

Son paylaştığı şey bu
Ben sandım nişanlısıyla küsmüşler
Baktım kız bunun duvarında sevgi sözleri içeren şeyler paylaşmış aynı gün :44:

yakıştıramadım o yüzden,onla hala birlikte değilim,senle evlendim deseydin..bu erkekler ne cins arkadaş ya..
bu arada testesteron diye bir film çekmişler,a.armanda röportajını okudum,tiyatro oyunu vardı yılalrdır ama gidemedim tabi..çok bomba olduğuna eminim. mal erkekleri anlatıyo..aslında hep beraber izleyebilsek kopardık eminim ki..

Sensin salak, hala orda mısın deseydin
YA SORMA, DAHA ÇEKECEĞİM VAR :)

ÇEK BENCE BOŞVER ALıNMA, NİŞANLISINA YAZMIŞTIR DİYE YORUMLA GEÇ... SONRA ADAMIN BAŞINA BELA OLUYoRLAR.

SORMA QUARTA DAHA ADAMI DÖVECEM DİYOR YA ŞİRKETE SOKMAM ONU DİYOR, VALLA KAFAYI YEDi KISKANÇLIK İŞTE, KIZMIYOR DA, YİNE BENİ KORUMAYA ÇALIŞIYOR AMA GEÇMİŞİMDEN :)

ÇEK BENCE BOŞVER ALıNMA, NİŞANLISINA YAZMIŞTIR DİYE YORUMLA GEÇ... SONRA ADAMIN BAŞINA BELA OLUYoRLAR.

Nişanlısı mutlu duruyo da
Bu niye gizli gruba yazbailiyo sadece bunu

Banaysa ben geri silerim o grubu adımı da görmez diye düşüdüm sadece

SORMA QUARTA DAHA ADAMI DÖVECEM DİYOR YA ŞİRKETE SOKMAM ONU DİYOR, VALLA KAFAYI YEDi KISKANÇLIK İŞTE, KIZMIYOR DA, YİNE BENİ KORUMAYA ÇALIŞIYOR AMA GEÇMİŞİMDEN :)
boşver exi önemli olan değil,karısı hakkında ne söyledi,önemli olan o.kadın gözü bu kadar kararttıysa ilerisi için de tehlike.adamı devamlı doldurmasın? ous ne dedi kadın için?

Nişanlısı mutlu duruyo da
Bu niye gizli gruba yazbailiyo sadece bunu

Banaysa ben geri silerim o grubu adımı da görmez diye düşüdüm sadece

ay çek bu melankolik erkeklere de oldum olası uyuz olurum..ayyy yapış yapış,küçükken melankolik,büyüdüğünde de öküz işte bunlar..nişanlısı mutlu mesut kendi öküz,gizli guruplarda iş çevirmeye çalışıyo..sen hiç üstüne alınmamış gibi yap,salağa yat bence..

nişanlısı mutlu duruyo da
bu niye gizli gruba yazbailiyo sadece bunu

banaysa ben geri silerim o grubu adımı da görmez diye düşüdüm sadece

o zaman bi süre daha bekle bakalım, sözlerinde imkansız aşk kokuyorsa o zaman silersin, insan nişanlısına o tarz şeyler yazmaz çünkü. Bi de okul gurubuna aşk şiirleri atmanın mantığı nedir dimi?

boşver exi önemli olan değil,karısı hakkında ne söyledi,önemli olan o.kadın gözü bu kadar kararttıysa ilerisi için de tehlike.adamı devamlı doldurmasın? ous ne dedi kadın için?

ya o salak bana şarkı yazmıştı, bunlar sevgiliyken kıza birisi söylemiş birisi için yazdı o şarkıyı demiş. bu da kıskanmış ayrılmışlar tekrar barışmışlar falan. kızı da aldatmış ama şimdi mutluyuz diyormuş. kıza da salak diyor çocuğa da salak diyor ous, kızdan nefret ediyor, kız buna birşey söylemiş benim hakkımda, daha doğrusu ex kıza öyle söylemiş kendisini aklamak için, ous bunları laf arasında söyledi, ousa dedim inandın mı? hayır dedi inanmadım, sen safsın yapamazsın öyle birşey dedi.

o zaman bi süre daha bekle bakalım, sözlerinde imkansız aşk kokuyorsa o zaman silersin, insan nişanlısına o tarz şeyler yazmaz çünkü. Bi de okul gurubuna aşk şiirleri atmanın mantığı nedir dimi?

Ben bundan çok zor kurtulmuştum ondan çekincelerim oluyo demek hala

Hayır nişanlısına yazsa kendi duvarında paylaşır
Bizim grup gizli ki, üyelerin dışında gören yok yani
Ve bazı arkadaşlar hatırlıyo, soruyolar bile dedim bilmiyorum ben evli barklı insanım kime yazdığı hakkında fikrim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…