09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

cumarteıs ben asure yaptım dunde tatlı oglusuma kek yaptırdım sonra kucuk bebısımle ıng calısmayaca baslıcaz ınsallah daha kalem tutma evresındeyız

Yeniyosa topice niye dağıtmıyosun
Hadi dağıtmıyosun bu kadar hamile varken niye söylüyosun

Ha gayret olacak

ben de bütün bir hafta sonu aşure bekledim komşulardan biri yapsa da verse diye evrene öyle mesajlar saldım ki dün hem komşum getirdi hem de anannem yapmış teyzemden yolladı

ben de bütün bir hafta sonu aşure bekledim komşulardan biri yapsa da verse diye evrene öyle mesajlar saldım ki dün hem komşum getirdi hem de anannem yapmış teyzemden yolladı

Bende çok severim ve hiç yapmadım

Annemde yemiştim hafta içi
Bi de kaynanamlarda yedik, görümcemden getirdim dedi ( eşimin halasına kahvaltıya gitmişlerdi, kadın vermiş vermese de isticektim zaten diyo )

Son düzenleme:
Yeniyosa topice niye dağıtmıyosun
Hadi dağıtmıyosun bu kadar hamile varken niye söylüyosun

Ha gayret olacak

anaa ya ben yuklu degılım ya herkeze oyle muamele edıyorum bı gun kanamalı evde yatıyorum caglada cıkmıs poposunda elbıse boyle ıcındee bısı yok gıbın dıyorumkı ulan bu adet olsa ne olacak bacaklarından kan akacak :)
kişi kendınden bılır
ıllakıne gelmıstır konudan komsudan nemıse annesı yapar nasılsa annesı yapmazsa eltısı yapar gonderır nolacak ya

Ben de bugün yedim kurumdan bi arkadş yapmış. Allahın gücüne gitmesin yapanın ellerine sağlık da ben herkesin yaptığını yiyemem ya

Emin misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…