09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

dün geldim ben aslında bri vardı ismini tam hatrlayamıyorum,saatler bana uygun geliyimmi didim oda gel didi
bu sistemsel hatamı oluyo yoksa izinlemi oluyo bilemedim
yok canım estafurullah 7-24 forum acık zatende
hanı nıye burası mesela neysekı kurklu rıhanna gıbı yazmamazlık etmedın hosgeldın madem

Ben de maalesef. Acaba kalbime fesat mı sokuyorum diyorum sonra da

Ama zorlasam da olmuyo benim
Ablam da böyle

Bi de hani bi imaj vardır
X aklına gelince direk çelişiyosan yemezsin
Ama Y yaptıysa bu tam yemeliktir diyosan yersin gibi

Ama zorlasam da olmuyo benim
Ablam da böyle

Bi de hani bi imaj vardır
X aklına gelince direk çelişiyosan yemezsin
Ama Y yaptıysa bu tam yemeliktir diyosan yersin gibi

aynen çekcan amcamın eşi on numara yapar mesela, hatta annemden bile güzel yapar.

Diğerleri getiriyo işte napıcan mecbur alıcan

Ben de bugün yedim kurumdan bi arkadş yapmış. Allahın gücüne gitmesin yapanın ellerine sağlık da ben herkesin yaptığını yiyemem ya
kesınlıkle bırde cok koyu olmucak ben zaten pek hassasım
bırde soyle elde yagrulan lokumlar varya hıc yıyemıyorum gecen kıs egeye dogum gununde yapmıstım ben yaptım ben yaptıgımı bıle yemedım elde cok oynandıgı ıcın :)
buarada bızım asuremız aslında asuremız tuzlu oluyor etlı kuyruk yagından ve ggöce(mısır gıbın) ondan oluyor ama turkıyeye geldıgımızden berı bunuda ogrendık annem hala tuzlu asure yapar
duyduguma göre buraların en guzl hatunu senmısın öylemı

resımdekı senmısın :)
ıyı evde kalmamısın sozlenmsıın o ne kafa oyle

yok canım estafurullah 7-24 forum acık zatende
hanı nıye burası mesela neysekı kurklu rıhanna gıbı yazmamazlık etmedın hosgeldın madem

hoşbuldukkkkkk
acık acık soylemek gerekırse baska bı topikteydim,ama orda topik sahıbı arkadasım kabalık etti ve oraya bırdaha gelmemi söyledi.nedenide: onun yorumlarını görüyomuşum ama yazmıyomuşum,bilerek yaptıgımı düşündü.bende bu kadar basit ve komık bı nedenden dolayı laf yemek istemedım acıkçası.kişisel olarak ne ben onu tanırım ne o benı tanır,nıye böyle bısey yapıyım dimi.herneyse ordan sonra bırcok topiğe girdim cıktım.en sıcak burası geldı o yuzden:26:

Aslında aşurenin özü her telden calması. Biraz tatlı niyetine girdiler simdi.

Allah kabul etsin canım, ölmüşlerinizin canına gitsin

ben bazı kısılerden yıyemıyorum cokta yakınlarım ıftarlarda ezıyet benım ıcın
yapamadıklarındanmı bılmem cok sulu yemekte sevmem su ıcınde yuzen
ben cogu seyı cope dokuyorum allah affetsın

elmı tesekkurler ben ortadan kayboluyorumm

yoook ben değilimm benımde saclarım kızıl ama o kadar degıl

Topiğin sahibi benim ondan sıcaktır

Çeşit çeşit insan var, zibilyon tane de kafa yapısı var. Biraz bdv de takıl herkesi tanırsın

Çeşit çeşit insan var, zibilyon tane de kafa yapısı var. Biraz bdv de takıl herkesi tanırsın

ana stıll bende 2012 yaz gelınlerı sayfasıdnan kovulmustum uyuzlar kovmaktan dovmekten beter etmıslerdı neymıs hepsı kelebeklı masa ortusu oluyormus dısarıdan ınsan ıstemıyolarmıs sonradan kaynak yanı
bı taraflarına sey etsınler kelebeklı ortulerını anam

Nasıl yani kelebekli örtüsü olanları almıyorlar mıymış ahahahahahahahhaha

kelebek kondursaydın bi yerlere ahahahahha koptum

memnun oldum elmayra :) umarım senınle anlasabılırız eskı topiktekı gibi olmaz:26:ben anlasamadgm coook az ınsan olur oda ona denk geldi napalım
evett orayı cook duydum arada giriyorum ve okuduktan sonra halime şükrediyorum.

hahahahahahha
cidden çeşit çeşit insan var ya
senın sebebinde benımki kadar komık ve sinir bozucu ya
kelebek masa örtüsü heyyy Allah ım yaa

Ben de memnun oldum meliscim.

Buranın kendine has kuralları var :) Geyiğin yani. İsmini peşinen söylemen onların gözünde seni rahat bir insan yapar ve her haltı söyleme cüretinde bulunurlar.

Biraz gizemli ol :)

geldim tekrar kuzular...
görüşmeyeli pek değişik bişey olmadı heralde ?

Silikon taktırdım

ne bılıyım ince dşünemedım söyledım direk
nasıl her haltı söyleme cüretinde bulunurlar ya anlamadım:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…