geldim tekrar kuzular...
görüşmeyeli pek değişik bişey olmadı heralde ?
ne bılıyım ince dşünemedım söyledım direk
nasıl her haltı söyleme cüretinde bulunurlar ya anlamadım:26::26:
Ben de memnun oldum meliscim.
Buranın kendine has kuralları var :) Geyiğin yani. İsmini peşinen söylemen onların gözünde seni rahat bir insan yapar ve her haltı söyleme cüretinde bulunurlar.
Biraz gizemli ol :)
Silikon taktırdım
elmiş la gel beraber taktıralım,bizim de memcüklerimiz olsun böyle koşarken sallanan hahahahah
elmişten topiğin yazılı olmayan kurallarını öğrenmeye bak şekerim.iyi bir abladır ama yanlışı affetmez,kodum mu otutturur ma söyliyim de
okudum ben
yorum yazmamı ıstemezsını herhalde
Biraz gizem iyidir. Yasın bizden kücük muhtemelen.
Salak salak konusurlar işte. Hayatınla ilgili vs vs.
hııııııı anladım dgru söylluyosun haklısınnn
daha yenıyım öğrenıcem
Ben geldiiimmm
Yok canım yazma, kapandı gitti zaten mevzu. Sen merake ttin diye link verdim.
:) anlaştık
hoşgeldin minnak pİrenses
ne yazıldıgını bulamadım ama bıldıgın bende ustume alıncak gıbıyım ıyımı :) tesekkurler canımmm
ee yemek yedınızmı bacılar
yaz gelıyor yemeyın cok
hoşgeldin minnak pİrenses
Korkmasam yaptırıcam da korkuyorum :) Böyle tas gibi olsun biraz da yakınlaşsın ve yer cekiminden etkilenmesin istiyorum. benimkilerin arası pek acık
Yok yewrum aslııııİyi bi ablayım ama valla kk nın da kendine has kuralları var. Ya dobra olucan ya sinsi
hoş geldin canım, h.sonunu bekliyoruz senden
güzel geçmiştir inşallah
memişmiii
bırakın memeyi
simdi kaslara dovme modaymıs kalın kas modası
cokta ıstıyorum aranzıda kası dovulmus olan varmı yaw kontur kaslı
Heeyyy hoş bulduk pİrenses diyen dillerini
Kk'nın kraliçesi nasılsın
ablaaaam ben veryım sana yaa
bende şikayetçiyim biraz daha minnak bişey olabilirdi diyorum
valla gofretcim ne yalan söyliyim güzel geçti..
hiltondan yer ayırtmış,otele gittik,şampanya falan geldi,akşamüzeri.sonra güzelce giyindik hazırlandık,şık bir yere yemeğe gittik,sonra arkadaşlarımızla gezdik biraz gece. eğlendik,güldük,içtik..eski günlerimiz gibiydi..beni tekrar tavlamaya çalışıyomuş öyle diyo
ertesi gün güzel bi kahvalatı yaptık,yakın arkadaşlarımız vardı onlara gittik,döndük..
otelimizde milli takım da vardı,onları gördük,dila hanım diye bi dizi varmış,onun oyuncuları da vardı otelde :)
değişik güzel hoş bir haftasonu oldu yanii...
arkadaşlaırmızın yanında diyo ki,ben artık eskisi gibi değilim,söylenmiyorum,vır vır etmiyorum,karıcığıma karışmıyorum diyo..böyle çok mutluyum devam edicem diyo..salakmışım diyo..
bana söylediği ben hatalarımı gördüm,değişmeye çalışıyorum,ama ben biraz asabi bi adamım elimde değil ne kadar değişsem de onu çok değiştiremiyorum,sen de beni azıcık böyle kabul etsen,o durumlarda suyuma gitsen diyo..peki dedim ben de..ben de o huyumu değiştirmeye çalışıcam..
şimdilik orta noktalarda gibiyiz.davranışları değişti gerçelkten de..bilemiyorum devam eder mi,geçici mi göreceğiz...
o arasındaki açıklık boyutları küçük olduğundan canım.hamileyken ara mara kalmamaıştı,çatalım vardı la bildiğin. eee 100 e vurmuştum tabiiKorkmasam yaptırıcam da korkuyorum :) Böyle tas gibi olsun biraz da yakınlaşsın ve yer cekiminden etkilenmesin istiyorum. benimkilerin arası pek acık
Yok yewrum aslııııİyi bi ablayım ama valla kk nın da kendine has kuralları var. Ya dobra olucan ya sinsi
ne kası,hangi kas yani??benim göbeğimde var ya,resmini koymuştum bi ara..memişmiii
bırakın memeyi
simdi kaslara dovme modaymıs kalın kas modası
cokta ıstıyorum aranzıda kası dovulmus olan varmı yaw kontur kaslı
o arasındaki açıklık boyutları küçük olduğundan canım.hamileyken ara mara kalmamaıştı,çatalım vardı la bildiğin. eee 100 e vurmuştum tabii
ne kası,hangi kas yani??benim göbeğimde var ya,resmini koymuştum bi ara..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?