İç tatlımm bende kahvaltı yapsammı diye düşünüyoruum hala
Pazartesi sendromu yaşayacağım ama vakit bulamıyorum, bu ne yoğunluktur bugün ya...
bnde öyleydi bi zamanlar haritacıyım bende,dag tas geziyodum,ölçüm biçim
brunch vakti bile gecti
Kahvekoliğim ben yaa fırça yiyorum hergün yemek yemiyorum diye varsa yoksa tatlı kahve sigara
Ama canına yazık, kücük bi kahvaltı yap sonra icersin sigaranı
Ayy canım hiç bişey istemiyor bide üşeniyorum
Aşkım olsa şimdi hazırlar zorya yidirirdi
Ohoooo böyle adamı bulmuş bi de zorla yiyo
Hahah iyidir benim aşkım ya sabah kahvaltısı akşam yemeği ne istersem canım ne çekerse yapar mutfağıda dağıtmaz hatta dağınıklığımı toplar tabi canım bişey yapmak istemediği zaman
Maşallah, allah nazardan korusun
geldim ben..ablamın canı sıkkındı biraz onla dertleşiyoduk da..
bu erkekler neden bu kadar sığ yaratıklar acaba yaa? adanada da yakına rkadaşlarımız var.adam benim öküzün çok eski arkadaşı,kadın da benim samimi ark. oldu,6-7 senedir..kız çok güzel,izmirli,çalışıyo ,iyi bir anne,adam da iyi bi adam ama tam bir öküzzzz....
niye kıymet bilmez bu adamlar..üstelik de mis gibi kadınlarla evliler...kaldıramdıkları da bu belki de..
geldim ben..ablamın canı sıkkındı biraz onla dertleşiyoduk da..
bu erkekler neden bu kadar sığ yaratıklar acaba yaa? adanada da yakına rkadaşlarımız var.adam benim öküzün çok eski arkadaşı,kadın da benim samimi ark. oldu,6-7 senedir..kız çok güzel,izmirli,çalışıyo ,iyi bir anne,adam da iyi bi adam ama tam bir öküzzzz....
niye kıymet bilmez bu adamlar..üstelik de mis gibi kadınlarla evliler...kaldıramdıkları da bu belki de..
Bende bilmiyorum bunun sebebini
Nerde bi kaprisli dengesiz kadın, orda kuzu gibi Ous
Nerde bi aklı başında ve güzel bi kadın, orda hanzo bi Ous
:44:
Bu sefer tam konsantre geldim
valla öyle çek,süper yorum..:)
ablam da öyle işte,bu anlattığım arkadaşım gibi.fıstık gibi kadın,2 çocuk doğurdu hala maşallahı var. 2 çocuğa rağmen,çalışıyo(üstelik erkek işi yapıyo,boyahane müdürü),evine bakar,yemeleri içmeleri on numaradır.ama enişte hala beğenmez,yerinden kalkıp su almaz..
sanırım bu ökzülere ders vermek lazım,yoksa anlamıyolar kıymetten falan..
ben kovdum evden iyi oldu,herkese lazım demek ki.gerçi sürekliliği konusunda emin değilim görücez de..
hoş geldin pampaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?