09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Ohoooo böyle adamı bulmuş bi de zorla yiyo

Hahah iyidir benim aşkım ya sabah kahvaltısı akşam yemeği ne istersem canım ne çekerse yapar mutfağıda dağıtmaz hatta dağınıklığımı toplar tabi canım bişey yapmak istemediği zaman

Hahah iyidir benim aşkım ya sabah kahvaltısı akşam yemeği ne istersem canım ne çekerse yapar mutfağıda dağıtmaz hatta dağınıklığımı toplar tabi canım bişey yapmak istemediği zaman

Maşallah, allah nazardan korusun

geldim ben..ablamın canı sıkkındı biraz onla dertleşiyoduk da..
bu erkekler neden bu kadar sığ yaratıklar acaba yaa? adanada da yakına rkadaşlarımız var.adam benim öküzün çok eski arkadaşı,kadın da benim samimi ark. oldu,6-7 senedir..kız çok güzel,izmirli,çalışıyo ,iyi bir anne,adam da iyi bi adam ama tam bir öküzzzz....
niye kıymet bilmez bu adamlar..üstelik de mis gibi kadınlarla evliler...kaldıramdıkları da bu belki de..

Bende bilmiyorum bunun sebebini
Nerde bi kaprisli dengesiz kadın, orda kuzu gibi Ous
Nerde bi aklı başında ve güzel bi kadın, orda hanzo bi Ous

:44:

......töbe töbe bişiy dicektim bu öküzlerrrr uzaylı çünki...

Bende bilmiyorum bunun sebebini
Nerde bi kaprisli dengesiz kadın, orda kuzu gibi Ous
Nerde bi aklı başında ve güzel bi kadın, orda hanzo bi Ous

:44:

valla öyle çek,süper yorum..:)
ablam da öyle işte,bu anlattığım arkadaşım gibi.fıstık gibi kadın,2 çocuk doğurdu hala maşallahı var. 2 çocuğa rağmen,çalışıyo(üstelik erkek işi yapıyo,boyahane müdürü),evine bakar,yemeleri içmeleri on numaradır.ama enişte hala beğenmez,yerinden kalkıp su almaz..
sanırım bu ökzülere ders vermek lazım,yoksa anlamıyolar kıymetten falan..
ben kovdum evden iyi oldu,herkese lazım demek ki.gerçi sürekliliği konusunda emin değilim görücez de..

Cicim bence bunlar sünepe kadınlardan hoşlanıyo, onlara muhtaç olunsun, gururları okşansın, kendini bi nane sansınlar
Diğer güçlü kadında 'erkeklik' egoları tatmin olmuyo sanırım
Çevremde ve bdv de gözlemlediğim bu benim

Arada yol göstermek lazım cidden
Kimse vazgeçilmez değil neticede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…