Cicim bence bunlar sünepe kadınlardan hoşlanıyo, onlara muhtaç olunsun, gururları okşansın, kendini bi nane sansınlar
Diğer güçlü kadında 'erkeklik' egoları tatmin olmuyo sanırım
Çevremde ve bdv de gözlemlediğim bu benim
Arada yol göstermek lazım cidden
Kimse vazgeçilmez değil neticede
Hoş buldum pampa naber :13:
doğru valla çek,aynen öyle..erkek dediğin belli bir yaştan sonra kuzu gibi oluyo yalnız.bu öküzler sonradan kul köle oluyolar kadına..iş işten geçmiş oluyo tabii de..Cicim bence bunlar sünepe kadınlardan hoşlanıyo, onlara muhtaç olunsun, gururları okşansın, kendini bi nane sansınlar
Diğer güçlü kadında 'erkeklik' egoları tatmin olmuyo sanırım
Çevremde ve bdv de gözlemlediğim bu benim
Arada yol göstermek lazım cidden
Kimse vazgeçilmez değil neticede
ayrıca eklemek istiyorum, aşıklar mezarı da yok bu dünyada
bak bişey anlatayım,gözlerim pörtlemişti yazın..bi de adamın ağzından duydum..yüzüne küfrettim hatta..
arkadaşım uyuyakalmış,kızı hastaydı bi de üstüne misafir ağırladı,yazlıktayız bu arada..ökzü diyo ki mecburen uyandırdım karımı..aa neden dedim ne oldu ki? karnım acıktı diye dedi...üstelik de dolapta yemek var,öküz ocağa koyup ısıtmayı beceremzmiş..
ben de deim ki harbi saf öküzsün,her haltı beceriyosun da bi yemeği ısıtmayı mı bilemiyosun,bilemiyosa da insna açlıktan ölür de,vicdansızlık edip,kadını uyandırmaz..kadına da dedim,sende hata kalkıp ısıtmış bi de yemeği..
iiim pampaa
konu yine öküz ouslar
doğru valla çek,aynen öyle..erkek dediğin belli bir yaştan sonra kuzu gibi oluyo yalnız.bu öküzler sonradan kul köle oluyolar kadına..iş işten geçmiş oluyo tabii de..
bence de gofret kimse aşkından ölmez,bi zamandan sonra da bencil olmak lazım,kendi mutluluğunu düşünmek lazım..
aynen quartam
mesela benim ousun ailesi inanılmaz bencil
ok anlarım her insan kendini düşünür ama bunu karşısındakinin gözüne sokar gibi yapmak da büyük görgüsüzlük
naniik sen salaksın der gibi
onlarla tanıştıktan sonra daha bencil oldum, başka türlüsü olmaz yani bu ailenin içinde.
bak bişey anlatayım,gözlerim pörtlemişti yazın..bi de adamın ağzından duydum..yüzüne küfrettim hatta..
arkadaşım uyuyakalmış,kızı hastaydı bi de üstüne misafir ağırladı,yazlıktayız bu arada..ökzü diyo ki mecburen uyandırdım karımı..aa neden dedim ne oldu ki? karnım acıktı diye dedi...üstelik de dolapta yemek var,öküz ocağa koyup ısıtmayı beceremzmiş..
ben de deim ki harbi saf öküzsün,her haltı beceriyosun da bi yemeği ısıtmayı mı bilemiyosun,bilemiyosa da insna açlıktan ölür de,vicdansızlık edip,kadını uyandırmaz..kadına da dedim,sende hata kalkıp ısıtmış bi de yemeği..
benzer bi olayda ben yaşadım,
geçmiş zamanlarda bi h.sonu sınavım vardı, öğlen saatlerinde
ous efendide kavaltı için pastaneden bişiler almış, senin sınavın var diye kavaltı hazırlama diye pastaneye gittim diyor
bende dedim sağolasn ama zaten olması gereken buydu,
ulen bi poğaça almaya gitti diye kendini mükemmel düşünceli koca ilan etti,
olması gereken bu dedim diye 3 gün surat astı bana
haftasonu ne yaptınız,ousla evde oturduk deme sakın:)
bu arada görgülü olduklarını kim söyledi ki zaten
Yapmasa daha iyiymiş 3 gün surat asacaksa
Laf vurma
Şey de mesela çayı da koydun mu cnm?
demicem :)))
c.tesi dışardaydık, avm fln gezdik sinema yaptık,
Pazarda evdeki işleri hallettm, annem yakınya sonra oraya gittim akşama doğruda o geldi yemek yendi brz oturup kalktık
laf vurmadım aslında içimden gelen doğruyu söyledim
duymak hoşuna gitmedi kanımca: D
benzer bi olayda ben yaşadım,
geçmiş zamanlarda bi h.sonu sınavım vardı, öğlen saatlerinde
ous efendide kavaltı için pastaneden bişiler almış, senin sınavın var diye kavaltı hazırlama diye pastaneye gittim diyor
bende dedim sağolasn ama zaten olması gereken buydu,
ulen bi poğaça almaya gitti diye kendini mükemmel düşünceli koca ilan etti,
olması gereken bu dedim diye 3 gün surat astı bana
Seninki burnundan kıl aldırmayan cinsten
Bu mu hoşuna gidecek
canım işte,onlar böyle şeyler görmedikleri için evlerinde ,bunlar lütuf geliyo beyzadelere...
asıl sorun da bu işte..
çek şu an fark ettim ki biz senin ous hakkında hiçbişey bilmiyoruz..:):)
Aman tipik Ous işte
Bana alışamadınız mıpek anlatmayı sevmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?