Bu hikayeyi exe geri dönücem dediğimde babam anlatmıştı, o akrep seni tekrar sokacak demişti. Ben de sokacaksa soksun icimde kalmasından iyidir demiştim
Kk da vardır topicler doktor tavsiyeleri falan ilgi alanım değil pek pampişlerim minnak olsa da doğallıktan yanayım hep
Şuan hayatında yok ama bildiğim kadarıyla zararın neresinden dönersen kardır yani!!:26:
benmde bıraz gulmelik olaydı eydi
hikaye çok iyiymiş
hemen adama cevap ver sende bilmiiş noolcak :)
baktım ama hep burun estetiği vs vargerçi bana oda lazım
HayatımdaSevgili gibi görüşüyoruz yani
Ay onu sorma estetik değilde benim burnum sıcak havalarda hep kanar deviasyonmudur nedir ondan var milli boxördüm şuan icra etmediğim için 'düm' yani burnumu kırmıştı antrönörüm hala acısını çekiyorum ameliyat olmam lazım nefes alamıyorum ama kk da paylaşmam olursamda
Hamurişi yedim geldim( her an gidebilirim )
Ayhh ne diyim bebeğim allah kazanı mübarek etsin utandırmasın... :)
Yok çakamam elmişim töbe ettim
Amin canım, ölümüm ya da ölümü elimden olmasın yeter
Konuşma öyle bebeğim herşeyin hayırlısı olsunn
Sen budan kelli topiğimin muhammed alisisin
ana stıll bende 2012 yaz gelınlerı sayfasıdnan kovulmustum uyuzlar kovmaktan dovmekten beter etmıslerdı neymıs hepsı kelebeklı masa ortusu oluyormus dısarıdan ınsan ıstemıyolarmıs sonradan kaynak yanı
bı taraflarına sey etsınler kelebeklı ortulerını anam
ne kası,hangi kas yani??benim göbeğimde var ya,resmini koymuştum bi ara..
ohhhh yarasın :)
Amin cnm, amin........
Elmiişşş yapma yavrıımmm bıraktım ben actionlu şeyleri görende bişey sancak beni sonra al başına belayı
Ay onu sorma estetik değilde benim burnum sıcak havalarda hep kanar deviasyonmudur nedir ondan var milli boxördüm şuan icra etmediğim için 'düm' yani burnumu kırmıştı antrönörüm hala acısını çekiyorum ameliyat olmam lazım nefes alamıyorum ama kk da paylaşmam olursamda
Kaynanam gösterip vermezse satın alırım dedim bende hamur işini didim
Bebeğim ben pek bilmiyorum aldatmamıştı demi bu öküzcan seni?
Sevmediklerimizi kuytuda kıstırıcazben tutucam sen vurucan ahahahahha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?