09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

kızlar günaydın mutlu bir hafta olsun hepinize.. ne güzelmiş burası ben daha yeni keşfettim biraz geç kalmışım ama :) bugün acayip içim sıkılyodu burası kesn iyi gelir bana

Ne gibi şeyler mesela biiiiipli seyler mi ahahahah

Günaydın ablacım. İyiyim cok sükür ya rutin memur hayatıma devam hicbi ekşınım yok

kadının teki ankarada memur olacagım diye günlerdir ağlıyormuş.hala gülüyorum.burda kimsesi yokmuş vs vs.evli olucam işsiz olucam fizana giderim alimallah

kadının teki ankarada memur olacagım diye günlerdir ağlıyormuş.hala gülüyorum.burda kimsesi yokmuş vs vs.evli olucam işsiz olucam fizana giderim alimallah

Puanına güveniyo da böyle devam ederse harcayacak kendini. Bu maaşla ben olsam istanbulda yasayamam. Miss gibi ankara var, milletin göbeği catlıyo buraya atanıcam diye.

kursa yazıldım elmişcim,hayırlısı ise Allahım banada nasip etsin inşallah
angara olursada gelirim tasalanmadan:)

Ohhh maşallah, Allah utandırmasın. Biraz zor olacak ama emek olmadan yemek olmaz.

Gel tabi yaaa angarada gözümün önünde dur

Eşin özel sektörde miydi?

Puanına güveniyo da böyle devam ederse harcayacak kendini. Bu maaşla ben olsam istanbulda yasayamam. Miss gibi ankara var, milletin göbeği catlıyo buraya atanıcam diye.

aynen yaa ayrıca buradaki insan kalitesini Bursalılar nerden bilecek :))))))

inşallah kuzum sağolasın Aminn
hayırlı bir yer olsunda

özelde eşim

Olsun o da burda bi iş bulur. Özel sektör iş imkanı da geniş.

Gerçi Allahım rızkınızı nerde verirse siz de orda yasarsınız. Hem kayınaileden de hızla uzaklaşırsınız ahahah

gofret allah zihin açıklığı versin
sen bi atan buraya ousun eş durumundan gelir artık

sağol sirkecim, ön lisans denginden hazırlancm kısmetse
huzurlu bir yer olsunda şehir olayını idare ederim bir süre

Olsun o da burda bi iş bulur. Özel sektör iş imkanı da geniş.

Gerçi Allahım rızkınızı nerde verirse siz de orda yasarsınız. Hem kayınaileden de hızla uzaklaşırsınız ahahah

ous özelde ama yarı kurumsal gibi tayin durumları olabilir canım.
Doyduğumuz yerde tabii
kayınailemin bulunduğu şehre atanırsam tam bomba olur :)

hoş atanacak kadar puan alacakmıyım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…