- 16 Nisan 2013
- 660
- 172
- 83
ben sana ozelden yazarım canım :)ne gibi şeyler meselaBiiiiipli seyler mi ahahahah
kızlar günaydın mutlu bir hafta olsun hepinize.. Ne güzelmiş burası ben daha yeni keşfettim biraz geç kalmışım ama :) bugün acayip içim sıkılyodu burası kesn iyi gelir bana
günaydınkızlar günaydın mutlu bir hafta olsun hepinize.. ne güzelmiş burası ben daha yeni keşfettim biraz geç kalmışım ama :) bugün acayip içim sıkılyodu burası kesn iyi gelir bana
Ne gibi şeyler meselabiiiiipli seyler mi ahahahah
Günaydın ablacım. İyiyim cok sükür ya rutin memur hayatıma devam hicbi ekşınım yok
ben sana ozelden yazarım canım :)
hemde ne bıplı seyler
kadının teki ankarada memur olacagım diye günlerdir ağlıyormuş.hala gülüyorum.burda kimsesi yokmuş vs vs.evli olucam işsiz olucam fizana giderim alimallah
günaydıngeç kalmamışsın ki
sen neden sıkılıyorsun?
Günaydın ablacım. İyiyim cok sükür ya rutin memur hayatıma devam hicbi ekşınım yok
gunaydın hosgeldınnn
kursa yazıldım elmişcim,hayırlısı ise Allahım banada nasip etsin inşallah
angara olursada gelirim tasalanmadan:)
Puanına güveniyo da böyle devam ederse harcayacak kendini. Bu maaşla ben olsam istanbulda yasayamam. Miss gibi ankara var, milletin göbeği catlıyo buraya atanıcam diye.
aynen yaa ayrıca buradaki insan kalitesini Bursalılar nerden bilecek :))))))
Abla kalite dedin demamağa gel de göstereyim sana kaliteyi Kendimi intihar etmem yakındır
eltiye atıfta bulunmuştum kız
Ohhh maşallah, Allah utandırmasın. Biraz zor olacak ama emek olmadan yemek olmaz.
Gel tabi yaaa angarada gözümün önünde dur
Eşin özel sektörde miydi?
inşallah kuzum sağolasın Aminn
hayırlı bir yer olsunda
özelde eşim
gofret allah zihin açıklığı versin
sen bi atan buraya ousun eş durumundan gelir artık
Olsun o da burda bi iş bulur. Özel sektör iş imkanı da geniş.
Gerçi Allahım rızkınızı nerde verirse siz de orda yasarsınız. Hem kayınaileden de hızla uzaklaşırsınız ahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?