09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

artık feys kullanmıyorum, twitter açıyorum şimdi kendime, bana çok karışık görünüyor umarım çözerim :)

artık feys kullanmıyorum, twitter açıyorum şimdi kendime, bana çok karışık görünüyor umarım çözerim :)

Ben yapamadım Oraya yazınca kendi kendime konusuyormuşum gibi gelliyodu Aforizma kasmaktan bişi yazamadım kapattım

Kısçem okul forması giymeye başladı, kreşe forma ile gidiyor kıyafetleri giydirince pek duygulandım ben yaa büyümüş benim kara gözlümm.

Amin hepinize çok teşekkür ederim
Allah razı olsun.

Yaşamı boyunca sesini bile yükselttiğine şahit olmadığımız dedem
Tüm evlatlarını gördükten 10 dakika sonra, uyur gibi boynu yana düşerek ölmüş
Mekanı cennettir inşallah

Eki Görüntüle 869740

Neyse ki bu duruma gelmeden çıktım mapıstan..Sayılı gün çabuk geçermiş
Meeeed hoş geldin minnoşum :) Sana kaç bin defa dedim ben hıı uslu dur diye ? kırdıracan bana o bacacıklarını.

İnşallah, Allah merhameti ile muamele eylesin çek, mekanı cennet toprağı bol olsun.

Çeko başınız sağolsun canım ya
Mekanı cennet olsun inşallah..

Meeeed hoş geldin minnoşum :) Sana kaç bin defa dedim ben hıı uslu dur diye ? kırdıracan bana o bacacıklarını.

İnşallah, Allah merhameti ile muamele eylesin çek, mekanı cennet toprağı bol olsun.

Ben gibi hanfendi bi insanı bile çıkardı bir zatı muhterem çizgisinden, düşün artık

Basiniz sagolsun... Mekani Cennet olur insallah...Allah kalanlara sabir versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…