Kafa birazz karışık doğruu oyuzden bana ayrıntılı anlatınnn
ewet ya sormaa bizim topikte bugün hecc kimsee yokk
buraya geldim ama slm verip kaçanlardan değilim yanee :26:
iş yerinde de bugün yoğun değilim pek
Pek keyfim yok son zamanlarda. Bdvde bile bişi yazyorum devamını getiremiyorum konsantre olamıyorum. Bi banlansam kendime gelirim aslında
Yeni gelen arkadaşlar,
pek misavirperver olamadık. Bu topikte her birimizin ayrı ayrı milyon tane derdi var, o yüzden muhabbette araya sıkışmaya çalışın çünkü kimse bu aralar pek kendinde değil. Mesela benim kafam şuan kim nerden, ne iş yapıyor, memleketi nere gibi ilk adım tanışma mesajlarını algılamıyor, zaten söyleseniz de unuturum zamanla gördükçe yerleşir benim aklıma.
Merak ederseniz; ben mali müşavirlik bürosund çalışıyorum. Bugün bir önceki ayı kapatmanın son günü, bir yandan uykum var bir yandan evrak işliyorum falan. Hiç kendimde değilim anlayacağınız :/
Yeni gelen arkadaşlar,
pek misavirperver olamadık. Bu topikte her birimizin ayrı ayrı milyon tane derdi var, o yüzden muhabbette araya sıkışmaya çalışın çünkü kimse bu aralar pek kendinde değil. Mesela benim kafam şuan kim nerden, ne iş yapıyor, memleketi nere gibi ilk adım tanışma mesajlarını algılamıyor, zaten söyleseniz de unuturum zamanla gördükçe yerleşir benim aklıma.
Merak ederseniz; ben mali müşavirlik bürosund çalışıyorum. Bugün bir önceki ayı kapatmanın son günü, bir yandan uykum var bir yandan evrak işliyorum falan. Hiç kendimde değilim anlayacağınız :/
hmm ikimizde yeniyiz desene
ilaç firmasında çalışıyorum satış pazarlama asistanlığı yapıyorum cnm
sen peki
Pek keyfim yok son zamanlarda. Bdvde bile bişi yazyorum devamını getiremiyorum konsantre olamıyorum. Bi banlansam kendime gelirim aslında
Yeni gelen arkadaşlar,
pek keyfim yok son zamanlarda. Bdvde bile bişi yazyorum devamını getiremiyorum konsantre olamıyorum. Bi banlansam kendime gelirim aslında :d
ben gamze falan bilmem, istgg derim o kadar :)
ayy cnm bende öyleyim..
çok güzel kazık yedim bugün birinden acayip koyduu yannii
gözler şişti ağlamaktan felann
benimde hafızam pekk kuvvetli değildir..
Bende 25 yaşındayımm, ismim gamzee topikteki kızlar bana gamzaaa der
ilaç firmasında satış pazarlama asistanlığı yapıyorum tatlım istanbulda yaşıyorum
ağzına sağlık nick. Ben de hiç iyi değilim kuzum hasta ve ben kabıma sığamıyorum. Annelikle iş arasında sıkışıp kalıyorum. Boğuluyorum. Yani taştım taşacağım.. Herkes kendi halinde kendi derdiyle yani..
nerde yaşıyorsun
CANIM ÇİKOLATA ÇEKTİ, ÇOKOKREM TÜPLER VAR YA ONDAN YİYORUM ÇOCUK GİBİ :d
Geç oldu ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?