Evet maalesef hadi ayıplı bişiyler bulalım
Ben geldim canlarım nasılsınız?
Burayı bayağı ihmal ettim
tmam med :)
napıyorsun
senle bız julının topıgınde konsuuyorduk hatırlıyonmu
Paçalı don fantazisi miPaçalı don fantazisi hahahah
"La" mı :26: Nick diyebilirsin herkes öyle diyor.
Alla alla
Bende sağa NickimTam13Harf mı diyemm yaniii çok uzun laa
O daha göbişimdeyken özlüyorum ben onu, bazen uyuyor tekme atmıyor uyandırıyorum tepiklensin diyeşimdiye kadar hiç kalmadım işimle bir şey arasında. ama benim cadı beni kariyerimden edecek bu gidişle. çocuğu için iş bırakanları ayıplardım..ama bu değişik bir sevdaymış hiç yaşamadığım. akşama kadar nasıl özlüyorum nick bilsen hiç kimseyi bu kadar kısa vadede özlemen mümkün değil. kucağına alınca aklına gelsin bunların hepsi.
Tamam söyleme o zaman :) isim konusu tam karar vermedik, büyük ihtimalle o isim olacak.yaprak sarması değil de yine de demiycem...oğluşun bir yeri şişer Allah muhafaza..
siz isim konusunu naptınız?
hoşbuldum bebişim..
niko benim bu uyku düzenimi napcaz ya..
valla uyu uyu büyüdüm..enine enine
Evet evet..Ben de diyorum nerde karşılaşmıştık
Nolsun, aynı sıkıcı, monoton hayat işte..
Paçalı don fantazisi mi
Eee siz başlayınnn bende katılırımm
"La" mı :26: Nick diyebilirsin herkes öyle diyor.
O daha göbişimdeyken özlüyorum ben onu, bazen uyuyor tekme atmıyor uyandırıyorum tepiklensin diye
Tamam söyleme o zaman :) isim konusu tam karar vermedik, büyük ihtimalle o isim olacak.
hahahahah enine enine mihahahaha çok güldüm deli
vampirr hali bile çok seksiiiii
Çüşünüz
Yaşlı hali bile karizma o dursun öyle ben takılırım kafama göreYaşlandı bu la..Fentezi yaparken uyuyakalır
Selammm bendee 25 yıllığımmm helloooMerhaba kızlar
Geldim ben
Yeni gelenler de hoş gelmiş
Ben Çek, 26 yıllığım
laa demek "lan" kelimesinin kibarcasıı"La" mı :26: Nick diyebilirsin herkes öyle diyor.
O daha göbişimdeyken özlüyorum ben onu, bazen uyuyor tekme atmıyor uyandırıyorum tepiklensin diye
Tamam söyleme o zaman :) isim konusu tam karar vermedik, büyük ihtimalle o isim olacak.
hahahahah enine enine mihahahaha çok güldüm deli
Hahahaah
Bugün benimde pek keyfim yok aslında
Bende bir kere ban yemiştimm bilin mii, sen pekii
sen banlansan benim çocuk doğar kırkı bile çıkar sen gelene kadar
gel bnm yanımda takıl bıraz bak nasıl kendıne gelıyorsun butun sınırlerını 2 dk zıplatabılcek potansıyelde musterılerım var hahhaha
Gel banlıyım ben seni olmadı başka bi yol da buluruz... bak nası gelion kendine :)
Ben ne kadar ban yediğimi hatırlamıyorum bile ama puanımı biliyorum 90 tam point
Senin cocuk emeklemeye baslaynca geri gelirim :)
Ay aman almim
Napcan geldim
Ben ne kadar ban yediğimi hatırlamıyorum bile ama puanımı biliyorum 90 tam point
Senin cocuk emeklemeye baslaynca geri gelirim :)
Ay aman almim
Napcan geldim
90 tam point mii :26:
ben kendimii tutuyom ya
kızlar bana sakın ban yeme deyip duruyolarr tutuyom kendimiii bende ama nereye kadar özellikle bdv takıldığımda zor duruyom bilin mii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?