günaydın kızlar....nasılsınız bakalım görüşmeyeli,özet alabilr miyim,varsa bir değişiklik güzellik?
çeekkkkkkkl, o albümdeki de nedir öyle
len bi gün gelmedim neler olmuş...
Elmik bu çek de gebe gebe hiç çekilmez artık dimi
Sürekli fırça ye işin yoksa
Belki sey olur; ayıplı konusmaya baslar
sen bi gün gelmedin çek gebe kaldı
o ayıplı konuşmadı belki ama demek ki bizim konuşmalardan epeyce etkilenmiş ki,isonuç ortadaBelki sey olur; ayıplı konusmaya baslar
o ayıplı konuşmadı belki ama demek ki bizim konuşmalardan epeyce etkilenmiş ki,isonuç ortada
Kızlar ben daha şoktayım
Kanı da bi görelim yarın bakalım
Bi de kandan sonr akeisn mi ?
Sonra noluyo hemen cup diye doktora mı gidiliyo
Kızlar ben daha şoktayım
Kanı da bi görelim yarın bakalım
Bi de kandan sonr akeisn mi ?
Sonra noluyo hemen cup diye doktora mı gidiliyo
Allah cızırtınızı versin dilinize düştüm
Ben bişey yapmadım leylekler getirmiş
Günaydınlar kızlarrr
Çekkkkk neler duyuyuorum öyleee hayırlısı olsun şimdiden
günaydın keleş ablam, mercimeği fırına vermişler
nick henüz gelmediğin aşamaları da ben söyliyim;Sen gel yamacıma...
Önce kan değerlerinden gebesin diyecekler, 10 gün sonra gel bebeğin kesesine bakalım diyecekler. Sen gittikçe doktor seni 2 hafta sonra gel gibi yönlendirecek, kafana göre gitmeyeceksin yani. Önce keseyi görecekler, sonra kalp atışları için gideceksin. Sonra ikili tarama var, sonra üçlü tarama.. Sonra şeker yüklemesi yapılacak. Bunlar 3-4 hafta arayla olacak hep.
hhııı tabi tabii,leopar gecelikli leylekler heraldeAllah cızırtınızı versin dilinize düştüm
Allah cızırtınızı versin dilinize düştüm
Günaydınlar kızlarrr
Çekkkkk neler duyuyuorum öyleee hayırlısı olsun şimdiden
evet canım doktora gidiyosun,sonra büyük ihtimalle keseyi görecek,kalp atışı bekleycek,kalp atışı alana kadar da her hafta kontrole gidiyosun..:)
neden yarın veriyolar kan sonucunu ki?ben 4 saat sonra almıştım..
Sen gel yamacıma...
Önce kan değerlerinden gebesin diyecekler, 10 gün sonra gel bebeğin kesesine bakalım diyecekler. Sen gittikçe doktor seni 2 hafta sonra gel gibi yönlendirecek, kafana göre gitmeyeceksin yani. Önce keseyi görecekler, sonra kalp atışları için gideceksin. Sonra ikili tarama var, sonra üçlü tarama.. Sonra şeker yüklemesi yapılacak. Bunlar 3-4 hafta arayla olacak hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?