09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Hastane ve doktor değiştirmenin bir sıkıntısı olmaz merak etme, neticede adamlar günde bin tane hastayla uğraşıyor sen her gün aynı doktora gitsen bile bi yakınlık kuramıyorsun ahbap olamıyorsun

işte devlet hastanesinin negatif yanı da bu,doktor hastasını tanımıyo bile,günde o kadar çok gebeyle uğraşıyo ki,kimin ne sıkıntısı vardı,noluyo bilemiyo..
ama işte sağlık sigortası da yoksa özeller ateş pahası..

dimi ya, emzirirken de içemiycem.... şöyle nescafeyi de alaydım elime, yakaydım cigaramı, bir yudum ondan bir fırt ondan içeydim...

Doğum yaptım cigara içmem lazım oda yok yanımda,gittim tuvalete baktım hatunun biri iiçiyor dedim var banada bir tane içeyim inan hepsini içemedim bile

Ben şimdi cipsi bırakıcam mı

Bii zahmet yani

Ablam yazmış ki

Hurma , ahlakının güzel olması için
Ayva , yüzünün güzel olması için
Ceviz , zeki olması için

Yenilmeli
Ben yeni duyuyorum belki size de lazım olur diye yazdım

günde 3-4 tam ceviz ye, omega3 bebeğin beyin gelişimini etkiliyor.
hurmayı son aya girdiğinde yiyeceksin, erken doğuma sebep olabiliyormuş.
dondurulmuş gıdalardan, konservelerden uzak dur, haftada 1 gün balık ye ama büyük olmasın orta boy bir balık olacak.
maydonozu çok tüketme düşüğe sebep oluyor.
çay içme vücuttaki demiri alıp götürüyor.
eczaneden folik asit hapı al çünkü doktor ilk bunu verecek ve reçete karşılamıyor yine cebinden ödeyeceksin.

Nayır
Sana tüşman yetiştiricem

yiyenlerime şeytan demek zorunda bırakma beni

Senden ne haber elmiş nasıl gidiyor herşey

İyiyim ablacım sen nasılsın

ağlama len daha,sonra ağlaşırız
sıra bende mi,yanlış yazdın heralde elmişim,sıra sende artık kuzum ben sıramı savdım

Yok doğru yazdım. ben evlilik dışı doğurucam

Evet ve kolayı da

burda iki tane özel hastane var, biri steril değilmiş hep doğumda anne ve bebekler mikrop kapıyormuş. diğeri de bütçeyi çok zorluyor, hem orda da sıkıntı var millet anjiyo yaptırmaya gidiyor masada kalıyor falan, kapatacaklarmış orayı da.
Doğum yaptım cigara içmem lazım oda yok yanımda,gittim tuvalete baktım hatunun biri iiçiyor dedim var banada bir tane içeyim inan hepsini içemedim bile

ben de doğurunca içecem :))

Tamam sabah ceviz almıştım
İyi ki hurma almadım
Maydanoz hiç sevmem zaten
Çayı da tek sabahları içerimbi bardak, aram yok hiç
Şimdi mi alayım o hapı ? bi marka vs var mı

Bende seni evime almam o vakit

ooyyy anane şimdi nasıl sevinir asıl,uğlumun yavrusu olacak diye hahahhaha...
hamileliğin tadını çıkarmaya bak,bırak kim ne isterse yapsın,gelen gelsin,yedirene içirene eyvallah de..oohhhh mis gibi de,dert etme hiç kendine..:)

Zaten ben kimseyle ahbap olamam da
Aşam aşama hani bi dr gözlemlese daha mı iyi diye aklıma geldi
Daha ben çok soru sorarım bunlar başlangıç
ama çek,öyle deme,gece gündüz herhangi bir sorund arayabileceğin bir doktorun olması çok iyi olur.telefon açınca kim olduğunu bilmesi önemli bişey..
mesela benim kanamalarım çok oldu hamileliğim boyunca,devamlı doktorumu aradım gece gündüz,o yönlendirdi beni..hamileik sürceimi biliyo adam yanii..yoksa başka doktor da bakar ama süreci bilmediği için sıkıntı olabilir.

bırakıcam diye düşünme ama,hem kilo aldırır,hem de zararlı yağlardan dolayı bebeğe zararlı..çok canın istediğinde nefsini köreltecek kadar yersin..kola da öyle,1-2 yudumcuk içiver bişi olmaz o kadardan..
herşeyden kararında ye bence,sağlıklı beslen,et süt yumurta balık tavuk hepsinden işte..kesin yasaklar dışında..sakatat kesin yasak,b,tkii çayşarı da öyle..başka gelmedi aklıma şimdi..

bundan al, günde 1 tane tok karnına iç. bebiş 12 haftalık olana kadar içeceğin tek ilaç bu olacak tabi yanına başka birşey vermezse.

Valla Ous'a demiştim ki
Daha bu durumlar yokken
İnşallah benim kızım olur ( bi ayrım yapmam diye şaşırdı )
Neden dedi
Anneannen de erkek torun takıntısı var, bunu da ay parçamın parçası diye gasp eder diye korkarım dedim
( Görümcemi pek sevmez, Ous evlendi diye dert yanar mesela )

Haklısın aslında ama fiyatlar nedir ne değildir hiç bilmiyorum
Bi yandan devleti de daha güvenilir buluyorum

Sakatat sevmem zaten, bitki çayı da
Bi de süt iç diyosunuz ya, o sütlerde de koruyucu var. Doğal yazan sek sütler var onlardan mı içeyim ( ki onlarda da vardır da bi nebze daha az belki )

İyiyim ablacım sen nasılsın

Yok doğru yazdım. ben evlilik dışı doğurucam

Evet ve kolayı da

İyiyim bende,normal hayata dönüp merhaba dedim bile

Tama cips kola yasak
Sabahları hamur işi tarzı şeyler ve çay yiyodum
Bunda sorun var mı

Cips kola yasak içmeyeceksin
Hamur işide yeme sakın evde kahvaltı yapamıyorsan yanında getirsandviç tarzı olabilir mesela peyniri ihmal etme sakın,süt içebiliyorsan onu iç.

40.çıktı ancak o zaman rahat içebilmiştim

hayır canım doğurunca falan içmiceksinyazık değil mi bebeğine,neden sigarayla kirlenmiş süt içireceksin,yediğin içtiğin herşey sütüne geçiyo canım..içiceksen benim gibi emzirmen bitince içiceksin..ben 2 yıl içmedim bu yüzden,sonra salaklık ettim başladım işte..
üstelik kokusu rahatsız edicek seni doğumdan sonra,o süt kokulunun yanına pis kokulu kimse gelmesin isticeksin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…