09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

seboşum gidiyorum cnm bakalım ne diyecek

bu hormon testleride adetin 3 günü oluyormuş oylemi bende adet olamıyorum sorun bu

ne desem bilemedim.betahcg nin degeri yüksek ise kist felan diyeceğim ama o da adeti kesmez aksine artırır.ultrason görüntüsü nasıl rahşim duvarında kalınlaşma var mı eger yoksa adet söktürücüyü boşa veriyorlar gibi

Ha birşey sorucam şimdi benim ceza puanım 100 (maşallah) birdaha ban yersem nanay mıyım elmiş ? ya da diğerleri

bilmiyorum yapıyla alakalı en çok ama
en azından dizginlemek adına
merhaba-merhaba iken gözlemle, ona göre hareket edersin sonrasında

tahminlerin fevkaladenin fevkinde oluyor senin

aynen öyle yapcam, en azından denerim :)

senin neye kızıp neye güldüğünü az çok bildiğim için tahmin edebiliyorum

aşagıdan bakacak tabiiii cnm en nefret ettiğim şeyyy offffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
ama benımde aklıma kist geliyor
yada stres diyorum

stresde etkilermiki bu kadar yaw regliyi

Ben şimdi bu bhcg değeriyle ilgili bir hikaye anlatıcam ama Çek i korkutmak istemiyorum. İkinci kan testinden sonra anlatıcam

Ezik miyim lan ben!

Yassık yav
Gel buraya hadi ben senlen oyniycam

31.10.2013
Ben şimdi idrar testi mi yapayım kan mı bilmiyorum

Yassık yav
Gel buraya hadi ben senlen oyniycam

Oyna cabuk :) cok yalnız kaldım

Ben de konuya daldım ama

Dal bitanem, basımın üstünde yerin var.

Al şu beş kaymeyi anlat bakalım :))

Ceza puanları zaman aşımına uğrar yani expire olur. Normalde 100 ceza puanın varken üyeliğin iptal olur ama zaman asımına uğrayan ceza puanların sayesinde atıyorum ya 80 e düşer ya da sıfırlanır

Ben şimdi bu bhcg değeriyle ilgili bir hikaye anlatıcam ama Çek i korkutmak istemiyorum. İkinci kan testinden sonra anlatıcam

ben de size prediktörlerle ilgili bir şey anlatayım.hacettepenin tüp bebek merkezindeyiz.çalışma hastasıyız yaa her ekstradan bir çok şey yapılıyor b-ve toplanan bilgiler yurt dışına gönderiliyor.benim reglli oldugum bir dönemde hem kan testiyle hem de prediktörle hamile olmadıgımın belirlenmesi gerekiyor.reglliyim test yaptım doktora vereceğim ama test çift çizgili çıkıyor hem de gayet koyu.kaç kez tekrar ettik.çok garip bir durumdu.doktor gayet sakindi oluyor böyle dedi.testler mi bozuktu anlamadım

Teşekkürler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…