- 8 Aralık 2012
- 10.602
- 6.964
- 248
ne bilim
ben zaten bayılmıyoru doktora
ama var gibi ne demek ? Bari bu çözülseydi
kızlarda düşük sanki biraz dedi değer için
kararsız kaldım
var tamam dense bişey yapmam zaten 6 haftadan sonra gitmek isterim doktora
elin de ne kadar açıkmış, cömertliğe bak
Abdestimi aldım hocayı bekliyordum, 4'e doğru geldi.
Bugün tanışma merasimi yapalım, dersi bir sonraki derstte yaparız dedi, zaten abdesti zor aldım eşarbı falan çöz tekrar yap, abdestimi bozduracaktı banaAma çok tatlı bi kadın, cemaatine almazsa daha çok sevebilirim kendisini :)
çek daha çok minik doktora gitmen içn de çok erken bence..kese bile görünmez zaten..4 haftalık şu anda..test de yapma bence 1-2 hafta beklemen lazım,sabrediver azıcık:)
oyyy kıyamam sana gel yamacıma seveyim seni kedicik..
hem de nasıl etkiler fallen...olmadıkça stress oluyosun,stres oldukça da regl olmuyosun,kısır döngü bu:)
Gök benim üstüme yağdı sırılsıklamım hanımablaa
doğru diyo
ama dizi de :d
bergüzar dediği şehrazat rolündeydi
dizinin adı da zaten binbir gece
hay agzını öpeyinm kuii aynen o poku yedim bende sttres yaptım olmadı olmadı diye stres yaptım
hay agzını öpeyinm kuii aynen o poku yedim bende sttres yaptım olmadı olmadı diye stres yaptım
Ay ıslandınn demi acayip yağdı ama yaa şimdi durdu neyse
anaaa birileri ayak sürüdü hee hamıle kalan kalana hayırlı olsun çek :) ağustosa mı denk gelıyo dogum
canım mutlaka ki insan emin olmak istiyor ama şu an kesinleşmesi için çok erken..biraz beklersen değerler yükselirse hamilelik kesin demektir.bence 1 hafta kadar bekle ve testi öyle yap..yarın da da yapsan test mucize olup da anında yükselmeyecektir değerlerin..
pazartesine kadar bekle mesela,ne dersin??
sağ ol
ben daha emin değilim
emin olursam hesaplarım
Olur derim
ama nick ne der acaba
Çek hamile miiii
ofise kuran hocası gelecek ders vermeye de, bugün geldi ilk defa ondan bahsediyorum
ofise kuran hocası gelecek ders vermeye de, bugün geldi ilk defa ondan bahsediyorum
Göyüzü kıpkırmızıydı kafamı kaldırdığımda 2 dk taxiden indim eve girene kadar ıslandım duş aldım resmen donuyorum
şimdi kimler hamile ? Fallen sende mi hamilesin ?
burdan istanbul 5 saat, gelir testi kendim yaparım
Bilmiyoruz ki
Doğru diyo
Ama dizi de
Bergüzar dediği Şehrazat rolündeydi
Dizinin adı da zaten Binbir Gece
anaaa birileri ayak sürüdü hee hamıle kalan kalana hayırlı olsun çek :) ağustosa mı denk gelıyo dogum
Hepsini ben hamile bıraktımÇek hamile miiii
vardır ya iyi düşünelim iyi olsunda ben idrar testlerine güvenmiyorum
en iyisi kan testi yada keseyi görmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?