09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

rahim duvarımın kalınlığı normalmiş kuzum
bence stresle alakalı bir durum yada enfeksiyo var

çek daha çok minik doktora gitmen içn de çok erken bence..kese bile görünmez zaten..4 haftalık şu anda..test de yapma bence 1-2 hafta beklemen lazım,sabrediver azıcık:)

Ezik miyim lan ben!

oyyy kıyamam sana gel yamacıma seveyim seni kedicik..

aşagıdan bakacak tabiiii cnm en nefret ettiğim şeyyy offffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
ama benımde aklıma kist geliyor
yada stres diyorum

stresde etkilermiki bu kadar yaw regliyi
hem de nasıl etkiler fallen...olmadıkça stress oluyosun,stres oldukça da regl olmuyosun,kısır döngü bu:)

Abla tüp bebekte idrar testinde ikinci cizginin cıkması cok normalmiş. Ama doğal gebelikte regl tarihinin gecmesine rağmen hem ikinci cizgi silikse hem de değer düşükse kötü bir ihtimal var demektir

çek daha çok minik doktora gitmen içn de çok erken bence..kese bile görünmez zaten..4 haftalık şu anda..test de yapma bence 1-2 hafta beklemen lazım,sabrediver azıcık:)

Ne bilim
Ben zaten bayılmıyoru doktora
Ama var gibi ne demek ? bari bu çözülseydi
Kızlarda düşük sanki biraz dedi değer için
Kararsız kaldım

Var tamam dense bişey yapmam zaten 6 haftadan sonra gitmek isterim doktora

Abla tüp bebekte idrar testinde ikinci cizginin cıkması cok normalmiş. Ama doğal gebelikte regl tarihinin gecmesine rağmen hem ikinci cizgi silikse hem de değer düşükse kötü bir ihtimal var demektir

hmmmmmmmmmm..............

kız dur çekirgeyi korkutma

Abdestimi aldım hocayı bekliyordum, 4'e doğru geldi.
Bugün tanışma merasimi yapalım, dersi bir sonraki derstte yaparız dedi, zaten abdesti zor aldım eşarbı falan çöz tekrar yap, abdestimi bozduracaktı bana Ama çok tatlı bi kadın, cemaatine almazsa daha çok sevebilirim kendisini :)

canım mutlaka ki insan emin olmak istiyor ama şu an kesinleşmesi için çok erken..biraz beklersen değerler yükselirse hamilelik kesin demektir.bence 1 hafta kadar bekle ve testi öyle yap..yarın da da yapsan test mucize olup da anında yükselmeyecektir değerlerin..
pazartesine kadar bekle mesela,ne dersin??

kilon nasıl aşırı zayıf mısın ya da çok kilolu

boy 1,70 kilo 58

vardır ya iyi düşünelim iyi olsunda ben idrar testlerine güvenmiyorum

en iyisi kan testi yada keseyi görmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…