- 5 Eylül 2011
- 15.586
- 9.596
- 448
ne desem bilemedim.betahcg nin degeri yüksek ise kist felan diyeceğim ama o da adeti kesmez aksine artırır.ultrason görüntüsü nasıl rahşim duvarında kalınlaşma var mı eger yoksa adet söktürücüyü boşa veriyorlar gibi
VAY ÇAKAL, İŞİ TİCARETE DÖKTÜN ARTIK HA :d
BEN DE 5 LİRA VERSEM BANA DA ... :)
AY ABDESTLİYİM HALA BEN
çek daha çok minik doktora gitmen içn de çok erken bence..kese bile görünmez zaten..4 haftalık şu anda..test de yapma bence 1-2 hafta beklemen lazım,sabrediver azıcık:)Branşı değildi o yüzden kesin konuşmadı
Sat : 31.10.2013 tü 28 günde bir oluyorum
Ama bu kez sıkılmama rağmen sadece kahve lekelenme gelince
İdrar testi yaptım silikte olsa ikinci çizgi çıktı
Kan testi de 41,29
Amin, cümlemiz için
Ezik miyim lan ben!
hem de nasıl etkiler fallen...olmadıkça stress oluyosun,stres oldukça da regl olmuyosun,kısır döngü bu:)
aşagıdan bakacak tabiiii cnm en nefret ettiğim şeyyy offffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
ama benımde aklıma kist geliyor
yada stres diyorum
stresde etkilermiki bu kadar yaw regliyi
kan verdiğin günden tam 48 sonra 2. kan testi yapacaksın.
bebişim gözlemlerim sonucu kendimi keriz gibi görüyorum :)
Oyna cabuk :) cok yalnız kaldım
rahim duvarımın kalınlığı normalmiş kuzum
bence stresle alakalı bir durum yada enfeksiyo var
benim cezalarımın bir kısmını sana vereyim :d
ben de size prediktörlerle ilgili bir şey anlatayım.hacettepenin tüp bebek merkezindeyiz.çalışma hastasıyız yaa her ekstradan bir çok şey yapılıyor b-ve toplanan bilgiler yurt dışına gönderiliyor.benim reglli oldugum bir dönemde hem kan testiyle hem de prediktörle hamile olmadıgımın belirlenmesi gerekiyor.reglliyim test yaptım doktora vereceğim ama test çift çizgili çıkıyor hem de gayet koyu.kaç kez tekrar ettik.çok garip bir durumdu.doktor gayet sakindi oluyor böyle dedi.testler mi bozuktu anlamadım
Ben şimdi bu bhcg değeriyle ilgili bir hikaye anlatıcam ama Çek i korkutmak istemiyorum. İkinci kan testinden sonra anlatıcam
Kızım bergüzar geceliği 150 binden veriyo ben niye daha az sey yapay yapayım
oyyy kıyamam sana gel yamacıma seveyim seni kedicik..
Tilki tilki saatin kaç
çek daha çok minik doktora gitmen içn de çok erken bence..kese bile görünmez zaten..4 haftalık şu anda..test de yapma bence 1-2 hafta beklemen lazım,sabrediver azıcık:)
Abla tüp bebekte idrar testinde ikinci cizginin cıkması cok normalmiş. Ama doğal gebelikte regl tarihinin gecmesine rağmen hem ikinci cizgi silikse hem de değer düşükse kötü bir ihtimal var demektir
Çok düşüncelisin ( teşekkür ederim )
Hatırlat bi ara bi 5 tl de ben takıcam sana
kADINA BURDAN DOĞRU İFTİRA ATIYORSUN SEN Mİ VERDİN PARASINI MANYAK
kADINA BURDAN DOĞRU İFTİRA ATIYORSUN SEN Mİ VERDİN PARASINI MANYAK
Ne bilim
Ben zaten bayılmıyoru doktora
Ama var gibi ne demek ? bari bu çözülseydi
Kızlarda düşük sanki biraz dedi değer için
Kararsız kaldım
Var tamam dense bişey yapmam zaten 6 haftadan sonra gitmek isterim doktora
Gök delindi resmen nasıl bir yağmur yağdı hava resmen sapsarı oldu çamur yağdı camlar battı yine
kilon nasıl aşırı zayıf mısın ya da çok kilolu
Abla tüp bebekte idrar testinde ikinci cizginin cıkması cok normalmiş. Ama doğal gebelikte regl tarihinin gecmesine rağmen hem ikinci cizgi silikse hem de değer düşükse kötü bir ihtimal var demektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?