09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

kadişimmmm bronşitmi oldun sen çok geçmiş olsun birtanemmm

keçi boynuzu kürü yap hemennnn

yada harnup pekmezi ye bebeğim

sağ ol ablacım.aslında kronik astım bronşitim varmış ama geçmek üzere şu anda mecbur kaldım ilaç aldım doktor verdi.pekmez her sabah yemeye çalışıyorum.

sağ ol ablacım.aslında kronik astım bronşitim varmış ama geçmek üzere şu anda mecbur kaldım ilaç aldım doktor verdi.pekmez her sabah yemeye çalışıyorum.

keçi boynuzunun bu konuda manyak faydası varmış kadişim hemde bitkiselya o yuzden dedim balımmm

keçi boynuzunun bu konuda manyak faydası varmış kadişim hemde bitkiselya o yuzden dedim balımmm

fallen bitkisel diyip masum görme, şifasının yanında zararı da olabiliyor. Mesela bazı zayıflama hapları sırf bitkiden yapılıyor ama bol su tüketmezsen böbrekleri tahrip ediyor. Masum değiller öyle göründüğü gibi.

kız ben keçi boynuzu pekmezinden bahsettim laleeeee

zayıflama hapıda neymiş

[sıze=3]

kız ben keçi boynuzu pekmezinden bahsettim laleeeee

zayıflama hapıda neymiş

[/sıze]

asıl lale sensin yazdığımı düzgün oku düzgün anla :)

hani bitkisel demişsin ya, böyle şeylere bitkisel diyip güvenme diyorum ben de. Keçiboynuzunun bir zararını duymadım ama onubile araştırmak lazım öyle kendi bildiğimize kullanmayalım her duyduğumuz şeyi.

kızlar 3 sele çamaşır katlanmak için beni bekliyo kaçıcam hemen de şu çek çekin sonucu ne oldu biri yazsın noluuuurr

eeeee laleeee bende çok araştırdım o keçinin boynuzlarını işteeeee çok yararlıymış

onu bilemem ama

cennet kokulu olucak o kesin
mis gibi kokar dimi
kızlar 3 sele çamaşır katlanmak için beni bekliyo kaçıcam hemen de şu çek çekin sonucu ne oldu biri yazsın noluuuurr

kadiş çekin hcg değeri 41 küsür çıkmış, doktor gebelik olabilir gibi demiş yollamış, o da işten anlayan bi doktora gitmek istiyor ama işyerinden izin alamadığı için gidemiyor. Tekrar kan verecek başka bir yerde, kıza çile oldu resmen bu iş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…