09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

İş yeri olunca dedim ondan yani.

evet abla kız

Öfff içim şişti yine...

Allah bağışlasın kaç yaşında kızın

Ben cıkıyorum sevgi pıtırcıklarım Hepinizin kedicanınıyerim

bende özledim canım sizi yaaa seni de merak ettim,naptı etti diye...İnşallah herşey yolundadır..

Linki ver bare
çok şükür daha iyiyim,oluruna bıraktım ileri valla..adam da akıllandı gibi duruyo.bana çok yardımcı,artık bişleye dırdır etmiyo,karışmıyo..bana kahve yapıyo yemekten sonra,temizlik yapıyo,ortalık topluyo..ilgili bir eş oldu tekrar,akşamları falan muhabbet sohbet iyi yanii...evlilik yıldönümümüz için adanaya gittik,hiltonda yer ayırtmıştı,şampanyalar falan ,güzel geçti..
kısacası durum bu.bakalım hep böyle mi devam edicek,beklemedeyim.kasmıyo gibi geliyo bana bunları yapmak için rol değil gibi şimdilik ama bakalım...
nick kusura bakma,yazacaklarıma da alınma ama bu durum bana çok ters geliyor.30 dk da sürse,orası bir işyeri.dinle,inançla,maneviyatla bağlantısı olmaması gerek bana göre, o her insanın içinde ve farklı bir duygu..orada çalışan ve o derse girmek istemeyen biri mecbur kalacak bu durumda,kimse zorladığı için değil," öteki" olmamak için.

her zamanki gibi topiğe ortadan dalış yapıp elmoşun aklını başından alıyorum hahahaha :)

çekin sonucu ne oldu meraktan çatlıciiimmmm

ben cıkıyorum sevgi pıtırcıklarım :d hepinizin kedicanınıyerim
iyi akşamlar canım

qui biz ofiste 3 elemanız zaten :) üçümüz de istediğimiz için geliyor hocalar, işimize bi engel teşkil etmiyor ben en yoğun olduğum zamanlarda bile günün en az 1 saatini kadınlar kulubünde geçiriyorum, yani kimse mecbur değil gönülden istediği için onlar da yardımcı oluyorlar, patron kesinlikle bize namaz kılın bile demedi mesciti o kadar özenerek yapmasına rağmen, demez çünkü ona ne. Erkek hoca geliyor, biz de bayan hoca istedik 2 bayanız zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…