- 8 Aralık 2012
- 10.602
- 6.964
- 248
Hocamız cok yakışıklı inşallahhhhhh
Bebek yüzlü maşallahhhh ahahahahaha
kurs değil abla, sadece allah rızası için kitabımızı öğretmeye geliyorlar.
qui hergün gelemiyorlar, geldiklerinde de en fazla 30 dk sürüyor ders. Ayrıca biz istedik ders almayı, onlar da gönüllü olarak öğretmeye geliyorlar allah razı olsun. Ben işe başlamadan önce kuran kursuna gidiyordum, işe başladığımdan beri yüzüne bakmadım benim için çok iyi olacak.
evet abla kız
Öfff içim şişti yine...
doğuruyo musun zıçıyo musun belli değil la
hamile kalmak için ,imza istemiyolar canım,1 kadın 1 erkek yetiyo valla:)
fallen da gerekli şartları sağladıysa olur,hem de ne güzel olur valla,kızına kardeş olur,ohhh sefan olsun fallen
keşke olsa ama kuzum maalesef evli değilim taşlarlar benı
]
çok şükür daha iyiyim,oluruna bıraktım ileri valla..adam da akıllandı gibi duruyo.bana çok yardımcı,artık bişleye dırdır etmiyo,karışmıyo..bana kahve yapıyo yemekten sonra,temizlik yapıyo,ortalık topluyo..ilgili bir eş oldu tekrar,akşamları falan muhabbet sohbet iyi yanii...evlilik yıldönümümüz için adanaya gittik,hiltonda yer ayırtmıştı,şampanyalar falan ,güzel geçti..bende özledim canım sizi yaaa seni de merak ettim,naptı etti diye...İnşallah herşey yolundadır..
Linki ver bare
nick kusura bakma,yazacaklarıma da alınma ama bu durum bana çok ters geliyor.30 dk da sürse,orası bir işyeri.dinle,inançla,maneviyatla bağlantısı olmaması gerek bana göre, o her insanın içinde ve farklı bir duygu..orada çalışan ve o derse girmek istemeyen biri mecbur kalacak bu durumda,kimse zorladığı için değil," öteki" olmamak için.kurs değil abla, sadece allah rızası için kitabımızı öğretmeye geliyorlar.
qui hergün gelemiyorlar, geldiklerinde de en fazla 30 dk sürüyor ders. Ayrıca biz istedik ders almayı, onlar da gönüllü olarak öğretmeye geliyorlar allah razı olsun. Ben işe başlamadan önce kuran kursuna gidiyordum, işe başladığımdan beri yüzüne bakmadım benim için çok iyi olacak.
Abla altı olacak.
Ben cıkıyorum sevgi pıtırcıklarımHepinizin kedicanınıyerim
seni BDV'nin orta yerine bırakırım görürsün
her zamanki gibi topiğe ortadan dalış yapıp elmoşun aklını başından alıyorum hahahaha :)
çekin sonucu ne oldu meraktan çatlıciiimmmm
aman ne taşlıcaklar beee....kaç yaşına gelmiş kadınsın,üstelik kaç yıllık da ilişkin var...kime ne gerisinden berisindenhamile kalmak için ,imza istemiyolar canım,1 kadın 1 erkek yetiyo valla:)
fallen da gerekli şartları sağladıysa olur,hem de ne güzel olur valla,kızına kardeş olur,ohhh sefan olsun fallen
Kara vijdanlı
ne acımasızsın sen yaa
uyuzzzzz
şu gelinlik elmayraya manyak olu laaaaa
Eki Görüntüle 875384
Kadişimm nasıl oldun kuzumm iyileştinmi biraz nasıl gçiyor hamilelik
şükür daha iyiyim ablacım.bronşit geçmek üzere kulak iltihabı da geçmiş bugün kontrolüm vardı.
sen nasılsın?
iyi akşamlar canımben cıkıyorum sevgi pıtırcıklarım :d hepinizin kedicanınıyerim
nick kusura bakma,yazacaklarıma da alınma ama bu durum bana çok ters geliyor.30 dk da sürse,orası bir işyeri.dinle,inançla,maneviyatla bağlantısı olmaması gerek bana göre, o her insanın içinde ve farklı bir duygu..orada çalışan ve o derse girmek istemeyen biri mecbur kalacak bu durumda,kimse zorladığı için değil," öteki" olmamak için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?