09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

hahah :)) Çek'e annelik yakışacak ama...Hadi hayırlısı bakalım

Öfff bende mi dogursam n'apsam Hiç hevesim yok..

Kontes senin 1 tane değilmi oğlun vardı herhalde

Ablacım kalın bişeyler giysem yürüyemem kilo alırım sucuk oldum resmen afedersin donuma kadar nasıl biriktirmiş hava bukadar yağmuru bardakla değil kovayla boşalıyordu yani

Evdesin diye dedim hasta olma diye

Nasıl bir ofis öyle hem kurs hem iş yeri

beeen
Sanırım topiğin en büyük bebişli hamilesi benim.
Fallen hamile olamaz, evli değil zağar, belkim arada fingirdemiş olabilirse onu bilemem
hamile kalmak için ,imza istemiyolar canım,1 kadın 1 erkek yetiyo valla:)
fallen da gerekli şartları sağladıysa olur,hem de ne güzel olur valla,kızına kardeş olur,ohhh sefan olsun fallen

çek bu meraktan doğrucak heralde:):)

ben mesela dün kendimi oyaladım p

Kıyamet günü diye güzel bir film izledim ağladım ağladım ağladım yine ağladım...Sizi özledim felan
kontes çok özledik seni valla..
ama şöyle eğlenceli uğraşlar bulsaydın ya..ağla ağla nereye kadar..bne size o zaman link verey,m de kopun hahahha

o nasıl işyeri öyle nick?bu durumda işlerin yetişmemesi normal tabii....
istediği kadar cemaatçi olsun,iş başka iman innaç başka..pekii işyerinde derse katılmak istemeyen olursa ne olacak??
bana çok ters işler bunlar..

çekim bence sen de rahat ol ve hiçbişey araştırma ...ben de senin gibiyim aklımda 100 tilki dolaşır,aynı anda her olasılığı düşünürüm.ama hamillelik söz konusu olunca hiç iyi bişey değil.hele ki nette o kadar akıl karıştırıc şey yazıyo ki..

Huy işte
Hep A şıkkına takılı kalmam
B de olabilir

A olursa şöyle
B olursa böyle derim
Gerçi bi bakıma iyi, körü körüne bişeye odaklanmadığından fazla hayal kırıklığı yaşamıyor insan

bende özledim canım sizi yaaa seni de merak ettim,naptı etti diye...İnşallah herşey yolundadır..

Linki ver bare

nasıl bir ofis öyle hem kurs hem iş yeri
kurs değil abla, sadece allah rızası için kitabımızı öğretmeye geliyorlar.

qui hergün gelemiyorlar, geldiklerinde de en fazla 30 dk sürüyor ders. Ayrıca biz istedik ders almayı, onlar da gönüllü olarak öğretmeye geliyorlar allah razı olsun. Ben işe başlamadan önce kuran kursuna gidiyordum, işe başladığımdan beri yüzüne bakmadım benim için çok iyi olacak.

Ben de gebe kalırsam topiğin adını sey yaparız "HEP BERABER NEŞE İLE PIRT PIRT DOĞURUYORUZ"
doğuruyo musun zıçıyo musun belli değil la

çek ama böyle olunca ben çok kararsız kalıyorum..herşeyin olumlu olumsuz yönlerini ortaya koymak ve karar vermek çok yoruyo beni.daha düz mantık bi adam olmak isterdim ben..

link bu:
Rekordan rekora koşuyor - Dizi, fragman, Son bölüm, Yeni bölüm, Muhteşem Yüzyıl Nevidyo.com'da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…