- 30 Ağustos 2013
- 6.363
- 1.085
- 198
Yerlere sipirminleri serptim kime denk gelirse :)
gaddarsın kızım sen...
Lazım olan bişeyi hatırlamam
Nerde gereksiz bi detay aklıma kazınır
hahah :)) Çek'e annelik yakışacak ama...Hadi hayırlısı bakalım
Öfff bende mi dogursam n'apsamHiç hevesim yok..
Ablacım kalın bişeyler giysem yürüyemem kilo alırım sucuk oldum resmen afedersin donuma kadar nasıl biriktirmiş hava bukadar yağmuru bardakla değil kovayla boşalıyordu yani
Bizim patron cemaatli,
kendi cemaatinden erkek hoca geliyor ders için.
Biz bayanlar için de bayan hoca gelecek artık, siftahı bugün yaptık.
Ofis daire şeklinde bizim, 3 tane büyük oda, 1 tane de arşiv olarak kullandığımız daha küçük bir oda var.
Büyük odaların bir tanesini mescit yaptık, dersi o odada görcez. Yani namaz kılmak isteyen için ideal bir işyeri diyebilirim.
SANIRIM AYNI CEMAATİN İŞÇİLERİYİZ
EN FAZLA EVET FİNGİRDEDİM DERSiN NE DİYECEN BAŞKA
hamile kalmak için ,imza istemiyolar canım,1 kadın 1 erkek yetiyo valla:)beeen
Sanırım topiğin en büyük bebişli hamilesi benim.
Fallen hamile olamaz, evli değil zağar, belkim arada fingirdemiş olabilirse onu bilemem
çek bu meraktan doğrucak heralde:):)Q duydun mu
kontes çok özledik seni valla..ben mesela dün kendimi oyaladımp
Kıyamet günü diye güzel bir film izledim ağladım ağladım ağladım yine ağladım...Sizi özledim felan
o nasıl işyeri öyle nick?bu durumda işlerin yetişmemesi normal tabii....Bizim patron cemaatli,
kendi cemaatinden erkek hoca geliyor ders için.
Biz bayanlar için de bayan hoca gelecek artık, siftahı bugün yaptık.
Ofis daire şeklinde bizim, 3 tane büyük oda, 1 tane de arşiv olarak kullandığımız daha küçük bir oda var.
Büyük odaların bir tanesini mescit yaptık, dersi o odada görcez. Yani namaz kılmak isteyen için ideal bir işyeri diyebilirim.
çekim bence sen de rahat ol ve hiçbişey araştırma ...ben de senin gibiyim aklımda 100 tilki dolaşır,aynı anda her olasılığı düşünürüm.ama hamillelik söz konusu olunca hiç iyi bişey değil.hele ki nette o kadar akıl karıştırıc şey yazıyo ki..Ben yapı itibariyle her ihtimali düşünürüm zaten
Mesela şu an aklımdaki sorulardan biri kimyasal gebelik olabilir yönünde
O da en iyi kanla tespit edildiğinden, kan testi düşünüyorum. Pazartesi olabilir
Artış varsa ok, azalıyosa yok.
Hahahah
Bebeğim sen nezaman gebe kalçan yaa topicin adını da değiştitirtitrirz
he bir de -"ama ne kadar merak ediyorum" onu biliyon mu sen :dcübbeli cemaati:kedicanınıyerimsenin:
ne vercen :d
Değilim kızımben sütaş reklamındaki ayağı kayan ineğe bile ağlarım
Ben de senin gibiyim ne kadar bos sey varsa aklımda
Kontes senin 1 tane değilmi oğlun vardı herhalde
Evdesin diye dedim hasta olma diye
Nasıl bir ofis öyle hem kurs hem iş yeri
Ben de gebe kalırsam topiğin adını sey yaparız "HEP BERABER NEŞE İLE PIRT PIRT DOĞURUYORUZ"
he bir de -"ama ne kadar merak ediyorum" onu biliyon mu sen :d
Ben de gebe kalırsam topiğin adını sey yaparız "HEP BERABER NEŞE İLE PIRT PIRT DOĞURUYORUZ"
çek bu meraktan doğrucak heralde:):)
çekim bence sen de rahat ol ve hiçbişey araştırma ...ben de senin gibiyim aklımda 100 tilki dolaşır,aynı anda her olasılığı düşünürüm.ama hamillelik söz konusu olunca hiç iyi bişey değil.hele ki nette o kadar akıl karıştırıc şey yazıyo ki..
Şu cümlenden belli oluyo
"NEŞE" KiM
Hahahhaha
İmzasıda 1 2 3 Ihhhhmmkkkk olur ozaman
hamile kalmak için ,imza istemiyolar canım,1 kadın 1 erkek yetiyo valla:)
fallen da gerekli şartları sağladıysa olur,hem de ne güzel olur valla,kızına kardeş olur,ohhh sefan olsun fallen
çek bu meraktan doğrucak heralde:):)
kontes çok özledik seni valla..
ama şöyle eğlenceli uğraşlar bulsaydın ya..ağla ağla nereye kadar..bne size o zaman link verey,m de kopun hahahha
o nasıl işyeri öyle nick?bu durumda işlerin yetişmemesi normal tabii....
istediği kadar cemaatçi olsun,iş başka iman innaç başka..pekii işyerinde derse katılmak istemeyen olursa ne olacak??
bana çok ters işler bunlar..
çekim bence sen de rahat ol ve hiçbişey araştırma ...ben de senin gibiyim aklımda 100 tilki dolaşır,aynı anda her olasılığı düşünürüm.ama hamillelik söz konusu olunca hiç iyi bişey değil.hele ki nette o kadar akıl karıştırıc şey yazıyo ki..
Ay o ne beağlamam ben
Cübbeli cemaati:kedicanınıyerimsenin:
Yerlere sipirminleri serptim kime denk gelirse :)
abla birtane var evet ama pipisi yoooohhh
kurs değil abla, sadece allah rızası için kitabımızı öğretmeye geliyorlar.nasıl bir ofis öyle hem kurs hem iş yeri
o nasıl işyeri öyle nick?bu durumda işlerin yetişmemesi normal tabii....
Istediği kadar cemaatçi olsun,iş başka iman innaç başka..pekii işyerinde derse katılmak istemeyen olursa ne olacak??
Bana çok ters işler bunlar..
doğuruyo musun zıçıyo musun belli değil laBen de gebe kalırsam topiğin adını sey yaparız "HEP BERABER NEŞE İLE PIRT PIRT DOĞURUYORUZ"
çek ama böyle olunca ben çok kararsız kalıyorum..herşeyin olumlu olumsuz yönlerini ortaya koymak ve karar vermek çok yoruyo beni.daha düz mantık bi adam olmak isterdim ben..Huy işte
Hep A şıkkına takılı kalmam
B de olabilir
A olursa şöyle
B olursa böyle derim
Gerçi bi bakıma iyi, körü körüne bişeye odaklanmadığından fazla hayal kırıklığı yaşamıyor insan
Sipirmşnler işe yarıyor baksana
Kızın vardı demi pardon canım benim aklımdan uçmuş yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?