09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

sana daha önce anlatmıştım bir arkadaşım portakal büyüklüğünde myom aldırdı,sonrada hamile kaldı doğurdu .
korkma sende bu kadar

Cipsi ve kola olsaydıda verseydim sana şimdi hadi sen üzülme artık tamammı hepimiz senin yanındayız

hay agızını öpeyim kız senın

bak gördünmü çek stresten bebek de varsa kötü olcak valla rahatla bir ya

bek daah bende doğurcam

Fallencim senin ve çekin doğumunu ben yaptırcam ona göree hemen pırtlattırıım ona göre

kuii dün senle ne konuştuk bana dednki stresten olamıyorsun
olamadıkça stres oluyorsun düşünme dedin
amannnnnnnn dedim dün ne olursa olsunbe dedim
sabah dr gidicem dedim şak geldii
herşey kafada bitiyor yaaa

selamllarrr

çek çek hamilesin işteee, ben .çift çizgiyi gördükten 8-9 gün sonra doktora gitmiştim sata göre 5,5 haftalıktı ama doktora göre 4,5 haftalıktı keseyi gördü, iki hafta sonra tekrar gel dedi gittim kalp atışını duydum , sende bekle istersen biraz dayanabilirsen şu anda çok minik bişi göremez

Hoş geldin Sovr nasılsın
Epeydir yoksun

hoşbuldum çekk iyiyim nasıl olsun sorma şirket kapanıyo hep dışarlardayım bi oturamıyorum yerime otursamda bişi yetiştirmekle uğraşıyorum

dün uğradım bi ara güzel haberler aldım , hayırlısı olsun sağlıkla kucağına alırsın bebişini İnşallah

Hamile hamile zor oluyodur
Yok mu başkası o gitsin dışarı

Ben daha emin değilim bi daha gidersem paylaşırım
Ama inşallah öyledir tabi
Çok sağ ol

Hamile hamile zor oluyodur
Yok mu başkası o gitsin dışarı

Ben daha emin değilim bi daha gidersem paylaşırım
Ama inşallah öyledir tabi
Çok sağ ol

sorma zaten hamilelik belirtimde yok şükür ne mide bulantısı ne de başka bişi unutuyorum resmen bazen hızlı hareket edince kasığıma bi sancı gönderiyo aklıma geliyo yavaşlıyorum ,

patronlarıma da söyledim yardımcı olmalarını , bide şirket arabası da satıldı , daha bi zor oldu herşey , neyseki son bi ayım kurtuluyorum şükür ev hanımı olicim artık bileziklerimi takıp günlere gidicim , küçük altınlarıda yakama takarım

Bi de pasta börek yapar bize de gönderirsin

sovr ne kadar şanlısın, hamileliğin en zor dönemini sıkıntısız geçiriyorsun. Inşallah ben de allah nasip eder ikinciye hamile kalırsam öyle olurum :) birini doğurmadan ikinciyi yapma derdine düştüm :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…