- 20 Mart 2008
- 142.091
- 214.253
- 1.423
- 61
kuzum gecen ay 25 inde oldum bu ay 25 inde kavhe leke geldi
sonra kırmızya döndü bugunde tam geldi
bende netten okudum ne olursa olsun kahve akıntı kötü haber dio
amannnnnn ne yapim şimdi intiharmı ediyim
yüce rabbim ne demişse o..
aldım randevu gidicem doktora işte.
kesin myomlar dana kadr oldu içimde :))))
geçmiş olsun fallen kötü düşünme arkadsım o akıntılar yanıltıyor
sana daha önce anlatmıştım bir arkadaşım portakal büyüklüğünde myom aldırdı,sonrada hamile kaldı doğurdu .
korkma sende bu kadar
Herkese 'çok teşekkür ederim'
Ben samimiyetinize güvenmesem zaten gelip ilk bu sitede paylaşmazdım
Annemlerden önce buraya yazdım ben
İlk kan testim 41,29
Cevabı bende bilmiyorum henüz
Bi gelişme olursa paylaşacağım
hay agızını öpeyim kız senın
bak gördünmü çek stresten bebek de varsa kötü olcak valla rahatla bir ya
bek daah bende doğurcam
anladım konuyu,her kafadan bir ses çıkıyo,çek de stres oldu ne yapacağını bilmiyo..
işte ben de bu yüzden ,pzt ne kadar konuşmasak bu konuları da stres olmasa kimse demiştim..
mutlaka ki herkes çeki sevdiği için birşey söylüyo ama bu durumu daha kötü değil mi?
üstelik şu an bir sorunu yok,ağrı sızı şiddetli kanam vs..sadece gebe olup olmadığının kesinleşmesini bekliyor o kadar.kimyasal gebelikten düşüğe kadar gitmişsiniz maşallah..:) yalnız dikkat çekerim daha bebek 4 haftalık,çok minik,azıcık büyüsün belirtiler,kan testi sonuçları çıakr zaten..
yokk ablammm korkmuyorummm
Allahım çok büyük
Hoş geldin Sovr nasılsın
Epeydir yoksun
aşk olsun hanım abla beni niye sen doğutturmuyon
fallen ablaaa
Listeme senide aldım :13: etti 3 sıradaki gelsin
hoşbuldum çekk iyiyim nasıl olsun sorma şirket kapanıyo hep dışarlardayım bi oturamıyorum yerime otursamda bişi yetiştirmekle uğraşıyorum
dün uğradım bi ara güzel haberler aldım , hayırlısı olsun sağlıkla kucağına alırsın bebişini İnşallah
Hamile hamile zor oluyodur
Yok mu başkası o gitsin dışarı
Ben daha emin değilim bi daha gidersem paylaşırım
Ama inşallah öyledir tabi
Çok sağ ol
eevettttt son kararım
sorma zaten hamilelik belirtimde yok şükür ne mide bulantısı ne de başka bişi unutuyorum resmen bazen hızlı hareket edince kasığıma bi sancı gönderiyo aklıma geliyo yavaşlıyorum ,
patronlarıma da söyledim yardımcı olmalarını , bide şirket arabası da satıldı , daha bi zor oldu herşey , neyseki son bi ayım kurtuluyorum şükür ev hanımı olicim artık bileziklerimi takıp günlere gidicim , küçük altınlarıda yakama takarım
ilerde kulaklarının çınlamaması için elimden geleni yaparım o zaman abla
çınlarsa da benim tosundan bilme sakın olur mu
aşk olsun hanım abla beni niye sen doğutturmuyon
fallen ablaaa
sorma zaten hamilelik belirtimde yok şükür ne mide bulantısı ne de başka bişi unutuyorum resmen bazen hızlı hareket edince kasığıma bi sancı gönderiyo aklıma geliyo yavaşlıyorum ,
patronlarıma da söyledim yardımcı olmalarını , bide şirket arabası da satıldı , daha bi zor oldu herşey , neyseki son bi ayım kurtuluyorum şükür ev hanımı olicim artık bileziklerimi takıp günlere gidicim , küçük altınlarıda yakama takarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?