Bi de pasta börek yapar bize de gönderirsin
nasılsınn kuzummmmmm canımm benımmm
sovr ne kadar şanlısın, hamileliğin en zor dönemini sıkıntısız geçiriyorsun. Inşallah ben de allah nasip eder ikinciye hamile kalırsam öyle olurum :) birini doğurmadan ikinciyi yapma derdine düştüm :d
Amacım hedef göstermek değil ama yüzüme söylenmesini tercih ederdim sadece
Kendisine de söyledim, kapandı konu benim için
Herkese 'çok teşekkür ederim'
Ben samimiyetinize güvenmesem zaten gelip ilk bu sitede paylaşmazdım
Annemlerden önce buraya yazdım ben
İlk kan testim 41,29
Cevabı bende bilmiyorum henüz
Bi gelişme olursa paylaşacağım
kuii dün senle ne konuştuk bana dednki stresten olamıyorsun
olamadıkça stres oluyorsun düşünme dedin
amannnnnnnn dedim dün ne olursa olsunbe dedim
sabah dr gidicem dedim şak geldii
herşey kafada bitiyor yaaa
yapmam mı zaten öyle bi iştahım var ki kesin damacana gibi olcam her taraftan şişçem , bide totom çok genişledi acaba totosu genişleyenin kızı-oğlu olur diye bi hurafe varmı ki
valla bilemiyorum ki nick kimisinin ki daha geç başlarmış , anneme çekçem diye çok korkmuştum o gebelik testinden önce bulantıdan anlarmış hamiş olduğunu doğurana kadar da devam edermiş, neyseki çekmemişim , umarım böyle kolayca geçer
seninde az kaldı, daha dün gibi bebiş haberini vermen takvimi yapman falan , oo ben kreş bile bakıyorum bazen doğurdum büyütttüm de kreşe gönderiyorum ,
hazırlık yaptınızmı en baştan oda takımı falan alıcakmısın nick,
benim eşyalar yeni oturma odası olan yeri bebiş odası yapıcaktım ama koltuklarım yepyeni o yüzden bi beşik alayım diyorum 2-3 yıl sonra koltukları postalar güzel bi oda takımı alırım sen nasıl yaptın aldınmı beiş aldıysan nası bişi aldın
Neyse senin muhabbet kapansın artık. Bu kadar gerginlik yeter. Sonucta en iyisini sen bilirsin.
çek ya kim bunu diyen çok merak ettim cidden.bir ilk yap da açıkça adını sen söyle,yoksa adını vermeden yorum yap topiğine yazma sen de laben çözemiyorum sonra..:)
Valla benim totom büyümedi daha çok karnım füze gibiydi ama kız doğurdum
valla bilemiyorum ki nick kimisinin ki daha geç başlarmış , anneme çekçem diye çok korkmuştum o gebelik testinden önce bulantıdan anlarmış hamiş olduğunu doğurana kadar da devam edermiş, neyseki çekmemişim , umarım böyle kolayca geçer
seninde az kaldı, daha dün gibi bebiş haberini vermen takvimi yapman falan , oo ben kreş bile bakıyorum bazen doğurdum büyütttüm de kreşe gönderiyorum ,
benim eşyalar yeni oturma odası olan yeri bebiş odası yapıcaktım ama koltuklarım yepyeni o yüzden bi beşik alayım diyorum 2-3 yıl sonra koltukları postalar güzel bi oda takımı alırım sen nasıl yaptın aldınmı beiş aldıysan nası bişi aldın
Bosver cnm, biri söylemiştir işte. Sonucta hepimiz söylediğimizi yapsın istiyoruz, istediğimiz cevabı alamayınca da cirkinleşebiliyoruz.
aaa cidden mi? şaka bi yana genelde öyle derler ya,ablam oğluna hamileyken totosu böyle değildi.kızda totosu çıkık oldu,(normalde düzdür)etlendi falan,latinlere benzedi:)
benim de seninki gibiydi canım,bel oyuntum falan vardı,arkadan hamile demezsin,önce kocaman bi füze...ama oğlum da kilolu doğru 4 kg dan fazlaydı:)
yok la niye çirkinleşelim,çirkinleşsek dün nickle ben yapardıkahahahahahha merakli taze..hahahha
ama sen bulaşıcaksan bana hazırım,gel de dövüşelim şekerim
Yok be bizim icin söylemiyorumzaten ben diyetteyim kimseyle dövüşemem enerjim yok
yok la niye çirkinleşelim,çirkinleşsek dün nickle ben yapardıkAhahahahahha merakli taze..hahahha
ama sen bulaşıcaksan bana hazırım,gel de dövüşelim şekerim
Neyse senin muhabbet kapansın artık. Bu kadar gerginlik yeter. Sonucta en iyisini sen bilirsin.
diyette misin elmiş...Kıyamam ben sana bıngıl bıngıl kiloları verecen çıtır kadın olacan demek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?