dimi ya herşey dün gibi :)
12 haftaya kadar bulantın olmazsa sonra da olmaz korkma.
Ben beşik baktım park yatak alcam, ama henüz almadık ocakta falan alırız. 2 çift patiğinden başka bişeyi yok daha :)
ben sizin günah keçiniz miyim kim bi nane yese yanında adım geçiyor
Abla ben gelinlik giymicem. Hatta mümkünse gelinlik de görmek istemiyorum.
nişanlıkmı giyicen bebeişimmmm
ne diyeti la bu böyle,gelinlik diyeti mi yoksa,yaza kadar 10 kg topiclerinde görürüz artık seniYok be bizim icin söylemiyorumzaten ben diyetteyim kimseyle dövüşemem enerjim yok
Kefen. Ama ben giymicem, cinnet gecirip birini öldürücem
ne diyeti la bu böyle,gelinlik diyeti mi yoksa,yaza kadar 10 kg topiclerinde görürüz artık seni
[
anlatıp rahatlamak istersen burdayız kuzum biliyorsun
Seni öldürünce rahatlıcamBi tane daha gelinlik koy ve izle
ne gelinliği beee o da neymişşş
geçti bizden
Cok fenayım be quartam. Yağlarım bıngıl bıngıl6 kilo almışım yazdan beri
canım bence çocuk odası olması en güzeli..gündüzleri odasında yata kendi odasını bilir.hem 1 yaşındna sonra zaten geceleri de odasında yatmaya başlıyolar..yoksa 2-3 yaşına kadar kendi odanda olamz ki..sonra ayıramazsın hem de..aklında olsun
noldu la ,naptı da öküzün kızdırdı seni?Kefen. Ama ben giymicem, cinnet gecirip birini öldürücem
o kadar içersen rakıları biraları böyle olur işte.:)Cok fenayım be quartam. Yağlarım bıngıl bıngıl6 kilo almışım yazdan beri
sovr hayırlı olsun canım hamişmisin cok sevindim aramızda 2 hafta varhayırlı uğurlu olsun yeni gördüm vala rabbim kucağına almayı nasip etsin
noldu la ,naptı da öküzün kızdırdı seni?
o kadar içersen rakıları biraları böyle olur işte.:)
şaka bi yana verirsin kuzum sıkma canını,spor salonuna gitsene daha kolay verirsin ,eğlenceli de olur..kaslı herifleri de görürsün moral olur sana daulen ben ankarada olucaktım ki şeyda coşkun gibi milleti takıp peşime yürüterek kilo verdirip,tonla para kazanıcaktım..
50 kiloyum mutluyum oohhhhhelmiş özellikle elmiş okusun beni
bende sanırım çok ideal kilodayım
1,70 57 kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?