09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

dimi ya herşey dün gibi :)
12 haftaya kadar bulantın olmazsa sonra da olmaz korkma.
Ben beşik baktım park yatak alcam, ama henüz almadık ocakta falan alırız. 2 çift patiğinden başka bişeyi yok daha :)

SEN BANA bir ar adreini versene nick oğluşuma bişiyler kargo edicim

doğru söylüyosun olması gerekn bu aslında , amaan bebişten daha kıymetli değil koltuklar yenileyim o odayı bari birini odada bırakırım durur kalan yere oda sığar zaten

Kefen. Ama ben giymicem, cinnet gecirip birini öldürücem
noldu la ,naptı da öküzün kızdırdı seni?

Cok fenayım be quartam. Yağlarım bıngıl bıngıl 6 kilo almışım yazdan beri
o kadar içersen rakıları biraları böyle olur işte.:)
şaka bi yana verirsin kuzum sıkma canını,spor salonuna gitsene daha kolay verirsin ,eğlenceli de olur..kaslı herifleri de görürsün moral olur sana da ulen ben ankarada olucaktım ki şeyda coşkun gibi milleti takıp peşime yürüterek kilo verdirip,tonla para kazanıcaktım..

Neyse kiraz saplı zıkkım cayımı iceyim de sifa olsun gitsin yağlar

sovr hayırlı olsun canım hamişmisin cok sevindim aramızda 2 hafta var hayırlı uğurlu olsun yeni gördüm vala rabbim kucağına almayı nasip etsin

Teşekkürler esmercan sağolasın hepimizin ki hayırlı uğurlu olur umarım sağlıcakla kucağımıza alırız

Yok cnm fallen gelinlikeri paylasınca kızdım

Ya biradan ziyade cok fazla kahvaltı muhabbeti yaptım son aylarda öküz gibi de yedim söylemesi ayıp.

Ben salona gidemiyorum quarta yaa yazıldım gitmedim. Spor pek bana göre değil yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…