09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

benimki baya dolgun quartam, bende az inik olsun isterdim
kendimizde olmayanı isteriz yaa hepp :)))

nerde kıymet bile ous, bir ous var benden içeriii :)))

benim kızın son doğum gunu videolarını youtube koydum.videoda dötüm çok fena ama kilo vericem kararlıyım.

Hem karnımı doyurmaya çalışıyorum hem size cevap yetiştirip hem de çalışıyormuş gibi yapıyorum, zehir gibi hatunum

çokda abartı kilon yok , belden dar olan elbiseler güzel olur, altına da topuklu ayakkabı boyu uzatacağından totoyu biraz daha küçük gösteriyo

iyi bi bok yiyosun bence,adamı tanımıyorum ama nedense bana mülayim ve çok iyi bi insan gibi geliyo..

elmiş senin beynini dağıtıcak şimdi,damarına çok basıyosun,bugünkü pıçağıın sahibi belli oldu sanırım

herkesin vücuduna göre yakışanı yakışmayannı var.mesela ben zayıfım,kemikliyim ama özellikle abcaklarım çok ince..mini etek hiç yakışmıyo mesela.kürdan gibi duruyo bacaklarım.şöyle etli bacaklarda harika durur mesela mini etek..
meme küçük çatal yok,dekolte yakışmıyo mesela..
o yüzden hiç kafana takma bitanem...oh ne güzel kocaman popom var de..

Zayıflama önerisi:

Her sabah aç karna, ılık suya sıkılmış limonlu suyu için. Göbeği falan eritiyor.

insan sabırsızlanıyo demi, en son ne zaman gittin kontrole yakın zamandaysa bi bebek görmüşündür içinde sen dimi, benimki daha fasülye

en son 8+3 ken gttim dr bir müddet bizi görmek istemiyorhaftaya ikli test ve kan uyuşmazlığı testi var 12 haftada çoğunun cinsiyeti bile sölemişler giderken ulatrasyona çikolata yiyecekmisin oynuyomuş hobaaaa

naber seboşş abla hoş geldin

senin kızçe kaçına girdi
kıçceye kardeş olayı nadastamı hala ?

canım iyiyim sen nasılsın kpss nasıl gidiyor.ben vatandaşlık bakıyorum ama sıkıldım sanki ve bu da beni yavaşlattı.

özel album yapayım da youtube linki vereyim.işyerinde her şey kapalı direk link veremiyorum

kalçadan vermek kolay bol bol squat yapsan gider bi şeyciği kalmaz
mesele göbek

sirke kopardın beni yaaa... hangi hareket hangşi spor nereyi eritir ihtisas yapmışsın mübarek...
benim de sıkılşamam lazım mesela.ben eski voleybolcuyum..sakatlanıp bıraktıktan sonra kaslar eridi,ki çok fazla vardı..spor da yapamadım belimden sakatlandıüım için..o yüzden sıkı değil vücudum..
burda topiklerden birinde callinets egzersileri dikkatimi çekti,işe yaradığını sölüyolar sıkılaşma için mantıklı geldi bana,bakalım başalayabilrisem yazarım size de sonuçları...

senin o güzel yüzüne sportmen yapına kurban olurum quartam yaa
miss gibi taş gibisin maşallah :)

göğüs bende de yok sayılır süngerliler sağolsun :)
bacaklarım fena sayılmaz ama üst kısımlar daha kalın altlar ince
dediğin gibi vücuda göre kıyafet seçmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…