canım iyiyim sen nasılsın kpss nasıl gidiyor.ben vatandaşlık bakıyorum ama sıkıldım sanki ve bu da beni yavaşlattı.
özel album yapayım da youtube linki vereyim.işyerinde her şey kapalı direk link veremiyorum
kurs daha başlamadı abla
ön lisans düz memurluk için hazırlanıcam kısmetse
olurmu bilmem ama şansımı deneyeyim
angara olursa gelirim yanına
yaranamadımmm sana yaranamadımmmmmmm :d
sensin :d
icmicem :d
ne iyi olur kanka oluruz bee elimizden hiç bir kaynana kurtulamaz
zıkkımın kökünü iç :)
Ben angaradayım kanka olmuyoruzadam mı seciyosun
Amen
elmii
sende gaynana ve elti yok yaa ondandır belki:))))
sen şu meselelerini hallet.KV görümce elti konularına sıra gelsin senle de oluruz
ay canım benim ne içten yazmışsın öyle ,severim seni ben..sağol tatlım çıtırım gofretim...senin o güzel yüzüne sportmen yapına kurban olurum quartam yaa
miss gibi taş gibisin maşallah :)
göğüs bende de yok sayılırsüngerliler sağolsun :)
bacaklarım fena sayılmaz ama üst kısımlar daha kalın altlar ince
dediğin gibi vücuda göre kıyafet seçmeli
Amen
spora gittiğim yerde rus asıllı bir antrenör var o da sabahları sıcak su içmeyi öneriyorduZayıflama önerisi:
Her sabah aç karna, ılık suya sıkılmış limonlu suyu için. Göbeği falan eritiyor.
onu bir ara ben de denedim ama 3 gün yapabildim ancak çünkü çoook sıkıcı geldi banasirke kopardın beni yaaa... hangi hareket hangşi spor nereyi eritir ihtisas yapmışsın mübarek...
benim de sıkılşamam lazım mesela.ben eski voleybolcuyum..sakatlanıp bıraktıktan sonra kaslar eridi,ki çok fazla vardı..spor da yapamadım belimden sakatlandıüım için..o yüzden sıkı değil vücudum..
burda topiklerden birinde callinets egzersileri dikkatimi çekti,işe yaradığını sölüyolar sıkılaşma için mantıklı geldi bana,bakalım başalayabilrisem yazarım size de sonuçları...
öhhhööömmmm tam da sıra benim lafıma geldiyse,bekletmeden hemen lafımı koyayım ;" seni bulan olmuyo ki angarada kanka olsunlar "
ahahhahah koptum yine bennn...
ahahahaha acilen bir elti bulayım o halde :)
spora gittiğim yerde rus asıllı bir antrenör var o da sabahları sıcak su içmeyi öneriyordu
ergenliğe girmiş kızı varmış kızın döt göbek almış başını gitmiş dengesiz beslenmeden kızına sabahları sıcak su içirmeye başlamış baya düzenlemiş
ben de içiyorum
onu bir ara ben de denedim ama 3 gün yapabildim ancak çünkü çoook sıkıcı geldi bana
ben şimdi yeni bi egzersiz keşfettim yanıma bi arkadaş da buldum onu yapacaz birlikte
oyy canım benim yaa
ne güzel onunda bir evladının olması
eşit koşullarda olunca daha iyi anlarsınız birbirinizi.
sade de olsa bir merasim yap canım, yeni bir hayata güzelliklerle başla
hayat çok adil değil fallenim, aynen aşağıdaki gibi aslında :)
"iyi bir insan olduğunuz için dünyanın size adil davranmasını beklemek,
vejeteryan olduğunuz için bir boğanın size saldırmamasını beklemek gibidir."
Beni angarada bulan arkadaşlarımın elinden tutup getiricem simdi
ay canım benim ne içten yazmışsın öyle ,severim seni ben..sağol tatlım çıtırım gofretim...
benim 30 yıllık bir ark.var onun da popo büyüktür,onu da ellerim devamlı ben,o da devamlı küfreder,seninle de görüşünce pandik atabilri miyim hahahahah
CANIMSIN ne yapalım şans kader birz işte..
gofretim bebek düşünmüyormusun ?
CANIMSIN ne yapalım şans kader birz işte..
gofretim bebek düşünmüyormusun ?
hani la var mı öyle birileri
fallencım gofret önce elindeki bebeği büyütsün biraz sonra yenisini yapar,o kolay
bencedee :)))
sende kayın varmıydı
yoksa kp söyle erkek çocuk yapsın büyüyünce eltin olur balım :)
hani la var mı öyle birileri
fallencım gofret önce elindeki bebeği büyütsün biraz sonra yenisini yapar,o kolay
Var 22 yasıdnabi beş yıl sonra aranızda olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?