09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

kurs daha başlamadı abla
ön lisans düz memurluk için hazırlanıcam kısmetse
olurmu bilmem ama şansımı deneyeyim
angara olursa gelirim yanına

ay canım benim ne içten yazmışsın öyle ,severim seni ben..sağol tatlım çıtırım gofretim...
benim 30 yıllık bir ark.var onun da popo büyüktür,onu da ellerim devamlı ben,o da devamlı küfreder,seninle de görüşünce pandik atabilri miyim hahahahah

Ben angaradayım kanka olmuyoruz adam mı seciyosun

Amen

öhhhööömmmm tam da sıra benim lafıma geldiyse,bekletmeden hemen lafımı koyayım ;" seni bulan olmuyo ki angarada kanka olsunlar "
ahahhahah koptum yine bennn...

Son düzenleme:
Zayıflama önerisi:

Her sabah aç karna, ılık suya sıkılmış limonlu suyu için. Göbeği falan eritiyor.
spora gittiğim yerde rus asıllı bir antrenör var o da sabahları sıcak su içmeyi öneriyordu
ergenliğe girmiş kızı varmış kızın döt göbek almış başını gitmiş dengesiz beslenmeden kızına sabahları sıcak su içirmeye başlamış baya düzenlemiş
ben de içiyorum
onu bir ara ben de denedim ama 3 gün yapabildim ancak çünkü çoook sıkıcı geldi bana
ben şimdi yeni bi egzersiz keşfettim yanıma bi arkadaş da buldum onu yapacaz birlikte

öhhhööömmmm tam da sıra benim lafıma geldiyse,bekletmeden hemen lafımı koyayım ;" seni bulan olmuyo ki angarada kanka olsunlar "
ahahhahah koptum yine bennn...

Beni angarada bulan arkadaşlarımın elinden tutup getiricem simdi

neymiş bu egzersiz ki

CANIMSIN ne yapalım şans kader birz işte..
gofretim bebek düşünmüyormusun ?

bende seni severim en sıcak duygularımla :)
hımm bilmemki uluorta nasıl olur pandik fln :)

CANIMSIN ne yapalım şans kader birz işte..
gofretim bebek düşünmüyormusun ?

şuan diş telleri var fallenim
onların çıkması lazım,
biraz daha zamana ihtiyaç var, hayırlısı olsun doğru zamanda inşallah

hani la var mı öyle birileri

fallencım gofret önce elindeki bebeği büyütsün biraz sonra yenisini yapar,o kolay

ağzın bal yesin aynen kuzum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…